ورود

View Full Version : ایجاد محدودیت بروی پوشه ها

mardan
جمعه 29 شهریور 1387, 22:22 عصر
سلام دوستان .

چطور می تونم یک پوشه بروی یک کامپیوتر به عنوان سرور رو طوری به اشتراک بزارم که فقط دو کامپیوتر کلاینت قابلیت دیدن و تغییرات رو توش داشته باشند و بقیه کلاینت ها حتی وارد پوشه هم نتونن بشن؟

و اینکه هیچ کلاینتی قابلیت دیدن پوشه های اشتراک گذاشته شده بروی کلاینت های دیگه و سرور رو نداشته باشه ؟

mohsenaminzare
شنبه 30 شهریور 1387, 17:34 عصر
اگر در win xp هستی درایو خودت رو ntfs کن حالا می تونی انو share کنی و برای اون permision تعیین کنی.

ولی در win server 2003,.. خیلی کارا می شه کرد بهترین راه استفاده از (ad (active durectory است.

1382_1382
یک شنبه 31 شهریور 1387, 09:55 صبح
سلام
با َِاکتیو دایرکتوری چطور میشه محدودیت دسترسی به پوشه share شده رو ایجاد کرد

mardan
یک شنبه 31 شهریور 1387, 20:23 عصر
اگر در win xp هستی درایو خودت رو ntfs کن حالا می تونی انو share کنی و برای اون permision تعیین کنی.

ولی در win server 2003,.. خیلی کارا می شه کرد بهترین راه استفاده از (ad (active durectory است.

سلام . میشه بیشتر توضیح بدی ؟ من ntfs کردم و Share هم کردم . اما نمیدونستم چطور پرمیژن تعریف کنم که فقط 2 سیستم در شبکه بتونن اون پوشه رو ببینن یا اینکه همه سیستم ها برای دیدن اون پوشه رد شبکه نیاز به وارد کردن پسورد داشته باشن .

منتظر جوابت هستم و باز هم ممنون.

راستی در ویندوز XP میخوام اینکارو کنم.

raravaice
یک شنبه 31 شهریور 1387, 20:28 عصر
سلام . میشه بیشتر توضیح بدی ؟ من ntfs کردم و Share هم کردم . اما نمیدونستم چطور پرمیژن تعریف کنم که فقط 2 سیستم در شبکه بتونن اون پوشه رو ببینن یا اینکه همه سیستم ها برای دیدن اون پوشه رد شبکه نیاز به وارد کردن پسورد داشته باشن .

User تعریف کن، بفرستش تو گروه Users ، روی Folder مورد نظر کلیک راست کن ، برو روی Tab Security بعد User رو اونجا تعریف کن و بهش دسترسی های لازم رو بده. دسترسی گروه User هم به اونجاهایی که نمیخوای دسترسی داشته باشن Deny کن.

موفق باشید

mehdiDER_5
سه شنبه 02 مهر 1387, 13:09 عصر
با سلام
این کارهائی که گفتی در شبکه workgroup است یا شبکه domain

parsdadeh
شنبه 06 مهر 1387, 13:40 عصر
با سلام

پوشه جدید را ایجاد کن.
وارد properties شو.
sharing\ share this folder
فولدر را shar کن.
,وارد قسمت security شو.
در قسمت security به خودت و کامپیوتر و یوزرهای مورد نظر full control بده.
و بقیه را پاک کن.