ورود

View Full Version : تغییر در فرم جستجوی پیشرفته سایت

reza6384
جمعه 29 شهریور 1387, 22:36 عصر
با سلام و خسته نباشید.

من یه پیشنهاد دارم. در فرم جستجوی پیشرفته ، در قسمتی که تالار مورد نظر رو برای جستجو انتخاب می کنیم، همه تالارها و زیرتالارهای اونها با یک فونت نوشته شدن که تفکیک اونها رو یک مقدار از هم سخت می کنه. به نظر من اگر به جای اون Listbox از یک TreeView استفاده بشه و فقط تالارهای اصلی نمایش داده بشه و کاربر بتونه مثلا با Expand کردن "برنامه نویسی با محصولات Microsoft" به "برنامه نویسی در #C " برسه، هم قشنگتر و ساخت یافته تره و هم راحت تر.

با تشکر.

reza6384
شنبه 30 شهریور 1387, 22:14 عصر
ببخشید میشه بگین چرا هیچ کس هیچ نظری راجع به پیشنهاد من نداده؟ خیلی خرف بیخودی زدم؟؟ اگه اینجوریه بگین که دیگه از این پیشنهاد ها نکنم، واقعا این پست های بدون جواب حسابی ذوق آدم رو کور می کنه.

cybercoder
شنبه 30 شهریور 1387, 23:48 عصر
از نظر من پیشنهاد شما پیشنهاد خوبیه و Treeview هم در این مورد هم زیباتره هم گویاتر و حرفه ای تر فقط یه مشکل داره ممکنه اسم یه تالار زیاد بزرگ باشه که با احتساب آیکن ها Expand و Collapse و خط بینشون و فاصله ای که لازمه یه خورده بزنه بیرون یا جای بیشتری بگیره در صورتی که عنوان تالار مثل همین تالار بلند باشه الان به جای کل اون فاصله ها یک یا دو تا Space بیشتر نیست ولی در مجموع طرح قشنگیه

vcldeveloper
شنبه 30 شهریور 1387, 23:26 عصر
ببخشید میشه بگین چرا هیچ کس هیچ نظری راجع به پیشنهاد من نداده؟ خیلی خرف بیخودی زدم؟؟
نباید انتظار داشته باشید که هر پیشنهادی میدید، یکی بیاد و درباره اش نظر بده. شما پیشنهادتان را دادید، دست شما درد نکنه. دیگه بقیه اش با مدیران هست که مثلا آیا vBulletin همچین قابلیتی داره، یا آیا همچین پیشنهادی اصلا کارایی داره یا نه.

reza6384
یک شنبه 31 شهریور 1387, 00:48 صبح
نباید انتظار داشته باشید که هر پیشنهادی میدید، یکی بیاد و درباره اش نظر بده.

ممنون جناب کشاورز، منظور من از اینکه نظر می خواستم می خواستم به قولی Acknowledge بگیرم که یکی از مدیران محترم پیشنهادم رو دیده و بفرمایند که عملی هست یا نه، اصلا خوب هست یا نه. چون معمولا در سایر پست های پیشنهادی شما و سایر مدیران سایت درباره پیشنهادات کاربران اظهار نظر می کنید.

دست شما درد نکنه.

مخلص شماییم.