View Full Version : چرا پست من پاک شد، علیرضا مداح!
Arman_gh
شنبه 30 شهریور 1387, 11:03 صبح
چرا پست من در تاپیک عظیمترین شکننده اتم به راه افتاد (LHC) (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=122024) پاک شد. این پرسش را من در همان تاپیم مربوطه پرسیده بودم. اما علیرضا مداح پاسخی نداد جز
«فاقد محتوا - در صورت اعتراض میتوانید پست مورد نظر را گزارش کنید»
Behrouz_Rad
شنبه 30 شهریور 1387, 11:46 صبح
دقت داشته باش که نباید اینجوری باشه که هرکس اگر پستش پاک شد بیاد اینجا دلیلش رو بخواد!
اگر دلیلی که مدیر مربوطه ذکر کرده کافی نیست، پست مربوطه رو گزارش کنید تا مدیران به صورت دسته جمعی در موردش تصمیم بگیرن.
موفق باشید.
Arman_gh
شنبه 30 شهریور 1387, 12:15 عصر
دقت داشته باش که نباید اینجوری باشه که هرکس اگر پستش پاک شد بیاد اینجا دلیلش رو بخواد!
این گفتهی شما منبعش کجاست؟ من که روز اول اینجا ثبتنام کردم چنین شرطی نداشت.
شرطها را دیدم شمرهی 25 و 26 اگر اشتباه نکنم. حالا یک سوال دیگر این شرطها کی اضافه شدند؟ زمانی که من ثبتنام کردم این شرطها نبود.
Behrouz_Rad
شنبه 30 شهریور 1387, 12:48 عصر
بعضی از شروط هستند که در قوانین یک جامعه نوشتن اونها لزومی نداره چون در این موارد درک و شعور افراد رو در حدی می دونن که نیاز به ذکر صریح اونها نباشه و ذکر ضمنی کافی هست.
ذکر ضمنی شرایطی هست که فرد از عرف جامعه ای که در اون زندگی می کنه الهام میگیره.
موفق باشید.
Arman_gh
شنبه 30 شهریور 1387, 13:04 عصر
خیلی جالب شد. از دید شما حذف پست کاربری بدون دلیلآوری حذف آن پست، «ذکر ضمنی» است؟ شما این شرط را از عرف کدام جامعه الهام گرفتید؟ از دید شما اگر کسی دلیلی برای حذف پستاش بخواهد نشانهی بی یا کمشعوری شخص است؟ در ضمن اگر این شرط جز دستهی ذکر ضمنی است چرا صریحا بیان شده است؟ اما از بحث منحرف نشویم پرسش من این است که این شرطها چه زمانی افزوده شدند. در پایان سپاسگزارم که ضمنی دشنام میدهی.
Behrouz_Rad
شنبه 30 شهریور 1387, 13:15 عصر
ایشون دلیل حذف رو نوشتن: «فاقد محتوا»
این دلیل حذفه. اگر همچنان اعتراض دارید و قانع نشدید، عرض کردم که پست رو گزارش کنید.
پرسش من این است که این شرطها چه زمانی افزوده شدند.
قوانین یک جامعه در طول زمان و نسبت به شرایط محیط تغییر می کنند.
مثلاً اگر در گذشته بر حسب اقتضای زمان، بازی شطرنج حرام بود، امروزه اینگونه نیست.
موفق باشید.
Arman_gh
شنبه 30 شهریور 1387, 14:11 عصر
مثلاً اگر در گذشته بر حسب اقتضای زمان، بازی شطرنج حرام بود، امروزه اینگونه نیست.
هنگام قیاس، دو چیز همجنس را با هم میسنجند. گمان نکنم تجانسی میان نمونهی فقهای که آوردید با پست من وجود داشته باشد، مگر اینکه بپندارم شما مجتهد و ما مقلدیم.
ایشون دلیل حذف رو نوشتن: «فاقد محتوا»
این دلیل حذفه. اگر همچنان اعتراض دارید و قانع نشدید، عرض کردم که پست رو گزارش کنید.
دلیل فاقد محتوا بودن چیزی خود فاقد محتواست. اینکه من بگوییم چیزی فاقد محتواست نشاندهندهی باور من نسبت به آن چیز است نه دلیل من. برای نمونه اگر کسی به شما بگویید که فلان فیلم فاقد محتواست، نشاندهندهی باور شخص است نه دلیل آن مگر اینکه بگویید فلان فیلم به این دلیل فاقد محتواست که...
در پایان شما پرسشهای من را همچنان بیپاسخ گذاشتید.
از دید شما حذف پست کاربری بدون دلیلآوری حذف آن پست، «ذکر ضمنی» است؟ شما این شرط را از عرف کدام جامعه الهام گرفتید؟ از دید شما اگر کسی دلیلی برای حذف پستاش بخواهد نشانهی بی یا کمشعوری شخص است؟ در ضمن اگر این شرط جز دستهی ذکر ضمنی است چرا صریحا بیان شده است؟
علیرضا مداح
شنبه 30 شهریور 1387, 14:42 عصر
سلام دوست عزیز،
1)هنگامیکه یک پست پاک میشود ، دلیل حذف آن توسط مدیر مربوطه درج میگردد و در صورتیکه کاربری نسبت به این امر اعتراض دارد - همانطور که پیش از این عرض توسط بنده و مدیران دیگر ذکر شد - میتوانید پست مورد نظر را "گزارش" کنید تا در سطح مدیران به آن رسیدگی شود ،
2)تاپیک مذکور :
عظیمترین شکننده اتم به راه افتاد (LHC) (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=122024)
پست ارسالی توسط شما ، که حذف شد :
به همین مناسبت، لوگوی امروز سایت گوگل طرحی از LHC به همراه نام گوگل است.
احتمالا اینجاش به «تازههای دنیای کامپیوتر و فناوری» ربط داشت.
پستی که دارای هیچگونه نکته مثبتی در راستای تاپیک مربوطه نباشد ، فاقد محتوا شناخته میشود ،
مرجع تشخیص محتوای یک پست ، مدیران سایت میباشند و درصورت اعتراض ، به مورد شماره 1 مراجعه نمایید ،/
M-Gheibi
شنبه 30 شهریور 1387, 21:56 عصر
کاربر گرامی ، Arman_gh :
یقیناً برای هر شخص پیش میاد که زمانی از رفتار شخصی ناراضی باشه . چهار راه برای این موضوع وجود داره :
1. با خود شخص صحبت کنیم .
2. موضوع رو در جامعه و به طور عمومی مطرح کنیم .
3. به شخصی با مسئولیت بالاتر گزارش بدیم .
4. شخصاً وارد عمل بشیم و ...
من اگه جای شما بودم ترجیح میدادم از طریق شماره 3 موضوع رو پیگیری کنم .
حق با شماست اینکه کاربران نباید شکایت خودشون از مدیران رو در تاپیکی بیان کنند در قوانین سایت به این شکل وجود نداره ولی :
قانون شماره 24
کاربران عادی سایت حق دخالت در مسائل مدیریتی سایت را ندارند و در صورت مشاهده تخلف از سوی دیگر کاربران، موضوع را از طریق پیغام خصوصی با مدیران سایت درمیان گذاشته و یا با کلیک بر روی تصویر http://www.barnamenevis.org/forum/images/buttons/report.gif زیر مطلب نوشته شده توسط فرد متخلف، مسئولین سایت را آگاه سازید.
من متن زیر رو هم به این قانون اضافه کردم :
* در صورتی که از حذف و یا ویرایش پست خود توسط یکی از مدیران سایت گلهمند هستید ، موضوع را از طریق پیام خصوصی ( و نه تاپیکی جداگانه در انجمنها ) با یکی از مدیران ارشد و یا مدیران کل سایت در میان بگذارید تا رسیدگی شود .
که دیگه جای هیچ بحثی نباشه .
در مورد پست مورد اشاره و تاپیک مربوط به اون ، از اونجایی که هیچ ربطی به موضوع این سایت نداشت ، حذف شد .
خوش باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.