PDA

View Full Version : نمایش پیغام Don't send

Delphi-Man
یک شنبه 31 شهریور 1387, 09:07 صبح
با سلام
با چه دستوری میشه پیغام Don't send رو نشون داد و بعد از برنامه خارج شد؟

Touska
یک شنبه 31 شهریور 1387, 10:08 صبح
خوب شمار چرا می خواهید این کارو انجام بدهید ، اگر می خواهید دقیقا بهمان شکل ویندوز باشه.

یک فرم به همان شکل Raise Exception کن.

موفق باشید :)

Delphi-Man
یک شنبه 31 شهریور 1387, 12:20 عصر
ممنون از این که پاسخ دادید ولی من منظورتون رو نفهمیدم. لطفا یه کم واضح تر توضیح بدید.

Cave_Man
یک شنبه 31 شهریور 1387, 12:55 عصر
منظور ایشون این هست که شما باید یه فرم درست کنید دقیقا شبیه پنجره Dont send ویندوز و بعد از این پنجره دستور بسته شدن برنامه رو اجرا کنید.

Delphi-Man
یک شنبه 31 شهریور 1387, 13:32 عصر
ممنون ولی من می خوام استاندارد خود ویندوز باشه. با SendMessage نمیشه این کارو کرد؟

Hsimple11
یک شنبه 31 شهریور 1387, 13:38 عصر
ُُSendMessage به چی؟!

بهترین راه همونیه که دوستان گفتند. با Try/Except خطای خود را مدیریت کنید و پیغام مورد نظر را نمایش دهید.

vcldeveloper
یک شنبه 31 شهریور 1387, 18:11 عصر
پنجره Don't Send یه پیغام هست که میگه نرم افزار Crash کرده، اگر دوست دارید، Report تهیه شده را به مایکروسافت بفرستید تا مایکروسافت بررسی کنه مشکل بوجود آمده از چی بوده. خب، شما می خواید از این پنجره توی برنامه تون چه استفاده ایی بکنید؟!
اگر واقعا لازمش دارید، کاری نداره، یک کدی بنویسید که برنامه تون Crash کنه(!!!) بعد خودش پیداش میشه.

Delphi-Man
یک شنبه 31 شهریور 1387, 20:22 عصر
ُُSendMessage به چی؟!

بهترین راه همونیه که دوستان گفتند. با Try/Except خطای خود را مدیریت کنید و پیغام مورد نظر را نمایش دهید.
دوست عزیز این رو میدونم منظورم پیغام Don't send هست.

پنجره Don't Send یه پیغام هست که میگه نرم افزار Crash کرده، اگر دوست دارید، Report تهیه شده را به مایکروسافت بفرستید تا مایکروسافت بررسی کنه مشکل بوجود آمده از چی بوده. خب، شما می خواید از این پنجره توی برنامه تون چه استفاده ایی بکنید؟!
اگر واقعا لازمش دارید، کاری نداره، یک کدی بنویسید که برنامه تون Crash کنه(!!!) بعد خودش پیداش میشه.
راستش خودم هم نمی دونم از چه کدی استفاده کنم که برنامه Crash کنه! چون خود دلفی ایراد ها رو میگه :عصبانی++:

Hsimple11
دوشنبه 01 مهر 1387, 00:33 صبح
برای اطلاع خودم می پرسم. میشه بگید چرا میخواهید این پیغام نشون کاربر داده بشه؟ که به Microsoft گزارش شه؟!

vcldeveloper
دوشنبه 01 مهر 1387, 10:19 صبح
راستش خودم هم نمی دونم از چه کدی استفاده کنم که برنامه Crash کنه! چون خود دلفی ایراد ها رو میگه
دیباگر دلفی اون خطاها را میگیره، کد که خارج از دیباگر دلفی اجرا بشه، دیگه از این خبرها نیست و گیر میکنه.