View Full Version : اتصال به FTP
cache_overflow
یک شنبه 31 شهریور 1387, 15:11 عصر
دوستان،
چگونه می توان از طریق برنامه user & password را گرفت و به FTP وصل شد؟
Behrouz_Rad
یک شنبه 31 شهریور 1387, 15:52 عصر
از کلاس FtpWebRequest استفاده کن و به خاصیت Credentials اش، سازنده ی NetworkCredential رو که نام کاربری و کلمه ی عبور رو می پذیره پاس بده.
موفق باشید.
cache_overflow
سه شنبه 02 مهر 1387, 16:21 عصر
با تشکر از راهنماییتون.
من با همان روش به FTP وصل شدم و حتی می دانم که چطور می توان در آنجا فایلها را لیست کرد و یا آپلود و حذف کرد.
اما حال سوال من اینه که هنگامی که در IE آدرس FTP سایتی را می زنیم صفحه یوزر و پسورد میاد که توسط آن می توان به سرور وصل شد. من می خواهم این authenticate در برنامه انجام شود و بقیه کارها توسط IE انجام شود. آیا راهی برای اینکار وجود داره؟
Behrouz_Rad
سه شنبه 02 مهر 1387, 17:57 عصر
متوجه منظورت نشدم.
cache_overflow
سه شنبه 02 مهر 1387, 18:18 عصر
همانطور که می دانید اگر در آدرس بار مرورگر آدرس FTP سایتی وارد شود صفحه ای ظاهر می شود که با دادن یوزر و پسورد در آن وارد FTP آن سایت می شوید و از اینجا به بعد تقریبا مانند Windows Explorer می باشد که می توان وارد فولدری شد یا فایلی را پاک کرد. حالا من می خواهم یوزر و پسورد FTP را در برنامه از کاربر بگیرم و آن را به همان صفحه ای که می تواند فایلها و فولدرهای روی هاست را ببیند و دستکاری کند هدایت کنم. آیا همچین کاری در ASP.Net مقدور هست؟
Behrouz_Rad
سه شنبه 02 مهر 1387, 19:02 عصر
شما که گفتی میدونی چطور باید فایل ها رو لیست، آپلود و حذف کنی. پس مشکلت چیه؟
merlin_vista
سه شنبه 02 مهر 1387, 19:44 عصر
http://www.codeproject.com/KB/dotnet/dotnetftp.aspx
cache_overflow
چهارشنبه 03 مهر 1387, 09:10 صبح
کد:
http://www.codeproject.com/KB/dotnet/dotnetftp.aspx
خیلی ممنون .
شما که گفتی میدونی چطور باید فایل ها رو لیست، آپلود و حذف کنی. پس مشکلت چیه؟و اما مشکل. من هم با search کردن نمونه های مختلفی را پیدا کردم که می توان از طریق آن ها فایل آپلود و یا دانلود کرد. اما مشکل اصلی اینه که پیاده سازی کاری که مرورگر بر روی FTP انجام می دهد مانند دابل کلیک روی یک فولدر برای وارد شدن به آن و کارهای دیگر در ASP.Net سخت می باشد و customer سایت هم یه همچین چیزی را درخواست کرده. من می خواهم از همان امکانات مرورگر استفاده کنم. ممنون از توجه دوستان.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.