ورود

View Full Version : کار با Adrotator

m-alizadeh
دوشنبه 01 مهر 1387, 08:32 صبح
با سلام و خسته نباشید.
این مشکل رو خیلی جستجو کردم ولی نتیجه ای یافت نکردم.

من توی صفحه خود یک کنترل Adrotator دارم ، یک فایل Xml هم اضافه کردم که شامل سه تگ <َِAd> برای نمایش سه تصویر Gif هست . این کنترل رو به این فایل از طریق خصوصیت AdvertisementFile و یا DataSourceId وصل کردم ، ولی متاسفانه تصاویر نمایش داده نمی شوند.

خوشحال میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه.

با تشکر

salehbagheri
دوشنبه 01 مهر 1387, 12:13 عصر
لینک های زیر را مشاهده کنید!
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=123234
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=123104

m-alizadeh
پنج شنبه 04 مهر 1387, 07:47 صبح
ممنون از لینک ها، ولی من تمام کارهایی که در این لینک ها گفته شده را انجام می دهم ولی تصویر رو نشون نمی ده و پیغام Not Found AdvertismentFile Or Invalid File میده با اینکه همه چیز رو رعایت کرده ام.
اگر هم با DataSourceId , ادرو تیتر کار کنم و از اون طریق adrotator رو به فایل xml وصل کنم ، هیچ پیغامی نمی ده ولی تصویر رو هم نشون نمی ده.

ممنون میشم اگه کسی بتونه مستقیم جوابم رو بده
با تشکر.

eyes_shut_number1
پنج شنبه 04 مهر 1387, 09:06 صبح
کدتون رو لطفا بذارید + محل ذخیره عکس هاتون کجاست؟

m-alizadeh
جمعه 05 مهر 1387, 04:30 صبح
سلام و ممنون از توجه تون
کد من دقیقا مشابه کد هایی است که در دو لینک بالا نوشته شده ، محل ذخیره عکس ها و فایل Xml رو چندین بار جابجا و تست کردم توی App_Data هم گذاشتم از فایل های تصویری با پسوند های مختلف هم استفاده کردم ولی باز نشد که نشد ، واسه خودم هم خیلی عجیبه. راستی بعد از اینکه سراغ یه قسمت دیگه از برنامه میرم و مثلا adrotator رو هم پاک می کنم هنگام اجرای کل برنامه از این قسمت xml یک سری Warning هم میده و بعد اجرا میشه:
( نام تگ ها و گزینه هایشان...Schema ...)

باز هم تشکر

m-alizadeh
شنبه 06 مهر 1387, 08:06 صبح
کسی نیست که من به من کمک کنه .

m-alizadeh
جمعه 12 مهر 1387, 08:03 صبح
سلام

آقایون مادیگه خسته شدیم از این که adrotator روی برنامه ما عمل نمی کنه ، حالا کسی می تونه تکه کدی که میشه توی یه کنترل image تصاویر رو بصورت رندوم نمایش بده واسه ما این جا بگذاره .

ممنون میشم .