ورود

View Full Version : سوال: رویدادهای ماوس و کیبورد در خارج از فرم

syntiberium
دوشنبه 01 مهر 1387, 17:00 عصر
با سلام خدمت حضار محترم . من یک vb project به صورت یک فایل zip می خواستم که بتواند رویداد های ماوس و صفحه کلید مثل key down و key up را هم در صفحه کلید و هم در ماوس و mouse scroll را که در خارج از فرم انجام شده را دریافت کند . ممنون :لبخندساده:

sohrab o
سه شنبه 02 مهر 1387, 02:43 صبح
با سلام خدمت حضار محترم . من یک vb project به صورت یک فایل zip می خواستم که بتواند رویداد های ماوس و صفحه کلید مثل key down و key up را هم در صفحه کلید و هم در ماوس و mouse scroll را که در خارج از فرم انجام شده را دریافت کند . ممنون :لبخندساده:

دقیقا بگو واسه چه کاری میخوای؟ keyLoger?
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=122443
این لینکو نگاه کن واسه موس یه چند تایی هست

syntiberium
سه شنبه 02 مهر 1387, 10:06 صبح
ممنون دوست عزیز که به سوالم جواب دادی . من می خواستم برنامه ای بنویسم که رویدادهای ماوس و کیبورد را به صورت پنهانی موقعی که کاربر دارد با کامپیوتر خود کار می کند را دریافت کنم و آنها را در کامپیوتر ذخیره کنم و بعد همان کارهایی را که ذخیره کرده ام را به کامپیوتر بگویم که عینا اجرا کند . بقیه ی عملیات را بلدم فقط گیر همین API هستم . اگر سورس درخواستم را در اینجا بگذارید خیلی ممنون می شم و بعد از ساختن برنامه سورس آن را در اختیار همه می گذارم . با تشکر .:لبخندساده:

sohrab o
سه شنبه 02 مهر 1387, 11:27 صبح
اینو ببین خوبه ؟؟؟؟؟؟

syntiberium
سه شنبه 02 مهر 1387, 11:53 صبح
ممنون عالی بود . ولی انگار توش رویداد ماوس نداشت . اگر بتونید رویداد keyup و key down ماوس را بگذارید خیلی ممنون می شم

sohrab o
سه شنبه 02 مهر 1387, 12:59 عصر
تو سایت اگه جستجو کنی واسه موس هم پیدا میشه

vahid_d_0101
سه شنبه 02 مهر 1387, 14:42 عصر
این نمونه عالیه فقط چپ کلیک موس را هم نشون میده

syntiberium
چهارشنبه 03 مهر 1387, 10:09 صبح
متشکرم آقا وحید قسمت کیبورد کامل شد . فقط هر کس که کامل ترش را دارد لطف کند و در مورد دریافت رویدادهای keyup و keydown تمام دکمه های ماوس یک سورس کامل در اینجا قرار دهد . با تشکر:لبخندساده:

hadi_12766
سه شنبه 24 مرداد 1391, 11:14 صبح
سلام مرسي خوب بود . كد C# اين برنامه رو هم داريد

setroyd
سه شنبه 24 مرداد 1391, 12:18 عصر
برای c# باید به تاپیک c# بری ولی اگر کار با api رو بلدی میتونی همین api رو با کمی تغییر در c# استفاده کنی کافیه نحوه ی این کارو بلد باشی که با یه سرچ تو google میتونی اینو یاد بگیری .