View Full Version : serial number
morika
سه شنبه 02 مهر 1387, 13:48 عصر
سلام
من برنامه ای دارم که می خوم جوری بشه که اگه در فرم اول شماره سریال رو از کاربر بخواد و هرکس که از من شماره سریال گرفته فقط بتونه برنامه رو نصب کنه اما ...
چندتا مشکل وجود داره :
1. اگه به کسی شماره سریال رو بدم اون می تونه به نفرات بعدی هم بده...
2. اگه از قفل های نرم افزاری یا سخت افزاری استفاده کنم باز هم همه میتونن سریال رو داشته باشن از راههای مختلف....
3. اگه واسه هر نسخه یه سریال جدا در نظر بگیرم کاربرها می تونن سی دی رو از هم بگیرن و برنامه رو نصب کنن...
سوال : من باید چیکار کنم که فقط کسایی که شماره سریال رو بهشون دادم بتونن برنامه رو نصب کنن ... هان!!!؟
vahid_d_0101
سه شنبه 02 مهر 1387, 13:53 عصر
خوب کاری نداره که شما میتونید شماره سریال هارد یا مادر بورد رو تو برنامه لود کنید و بعد به کاربر بگید که این شماره را برای شما بفرستند و شما مطابق با اون شماره یه سریال بهشون میدید در ضمن تمام این روش ها قابل کرک کردن هستند ولی با این کار یه کم کرک مشکل میشه
sohrab o
سه شنبه 02 مهر 1387, 20:31 عصر
یه تاپیک با عنوان قفل نرمافزاری قبلا همه اینهارو بررسی کرده
noorsoft
سه شنبه 02 مهر 1387, 20:43 عصر
قفلهای سخت افزاری امروزه بسیار ارزان قیمت شدند میتونی از اونها استفاده کنی
mpmsoft
سه شنبه 02 مهر 1387, 21:47 عصر
دوست عزیز شما می تونی یک عدد راندم به کاربر نشون بدی که می تونه ترکیبی از ساعت و تاریخ باشه
بعد جهت فعال سازی از اون کد توسط یک فرمولی که می نویسی رمز نصب رو به کاربر بدی
HjSoft
چهارشنبه 03 مهر 1387, 06:03 صبح
می تونی از قفل های USB استفاده کنی ، این عبارت رو در گوگل سرچ کن : Tiny Dongle البته به زبان فارسی سرچ کن ، من خودم از این ها استفاده می کنم کارشون حرف نداره ، قیمت هم مناسبه
koruir
چهارشنبه 03 مهر 1387, 12:03 عصر
دوست عزیز شما می تونی یک عدد راندم به کاربر نشون بدی که می تونه ترکیبی از ساعت و تاریخ باشهبعد جهت فعال سازی از اون کد توسط یک فرمولی که می نویسی رمز نصب رو به کاربر بدی
حتما شوخی میکنید دوست من!
اونوقت باید بعد از هر بار نصب شدن ویندوز؛ یه RegisterCode جدید بگیریم برای برنامه.عدد رندم منطقی نیست.
شما بهتر هست که عدد انتخابی خودتون رو از ثابت ها بگیرید مثل اطلاعات سخت افزاری. به دو دلیل:
1. ثابت بودن کد و RegCode به صورتی که در هر بار نصب مجدد کد عوض نمیشود.
2.اون کد و RegCode خاص یک سیستم هست و روی سیستم های دیگه نصب نمیشه.
e_q_sun
چهارشنبه 03 مهر 1387, 12:18 عصر
منم با نظر koruir موافقم
منم یه همچین کاری رو انجام دادم،منتهی تو دلفی
الگوریتم کار من اینجوری بود که:
شماره سریال هارد رو میگیرم و یه سری عملیات ریاضی روش انجام میدم و کدی رو که به دست میاد اونو میدم به طرف
توی برنامه هم کد انجام این عملیات رو میزارم،بعد این کد توسط برنامه چک میشه،اگه یکی بود ،برنامه کار میکنه در غیر این صورت برنامه به صورت محدود کار میکنه.
چون کد رو از شماره هارد گرفتم پس واسه یک سیستم کار میکنه.
در ضمن به قول یکی از دوستام اگه کسی بلد باشه یه برنامه رو کرک کنه دیگه واسش فرقی نمیکنه که برنامه با چه کدی کار میکنه.
کد مربوط به چک کردن رو تغییر میده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.