ورود

View Full Version : سوال: نحوه پاک کردن تاپیک

domidimod
سه شنبه 02 مهر 1387, 20:03 عصر
با عرض سلام خدمت مدیران محترم و دوستان عزیز
من نمی دونم چطور می تونم تاپیکی را که ایجاد کرده ام پاک کنم!
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید

vcldeveloper
سه شنبه 02 مهر 1387, 23:16 عصر
از منوی بالای تاپیک گزینه " ابزارهای تاپیک" را انتخاب کرده و از داخل آن گزینه "پاک کردن تاپیک". اگر این گزینه برای شما وجود نداره، با استفاده از دکمه ویرایش برای پست اول، می توانید پست اول را به حالت ویرایش ببرید و گزینه حذف پست را انتخاب کنید. حذف پست اول یک تاپیک موجب حذف آن تاپیک میشه.
دقت کنید که اگر در تاپیک شما بحثی صورت گرفته باشه، یا بخواید بعد از اینکه جواب سوال شما در تاپیک داده شد، تاپیک را حذف کنید، جریمه میشید، چون اینجا قرار نیست هر کی به جواب سوالش رسید، تاپیک را حذف کنه!

morteza_261
چهارشنبه 03 مهر 1387, 00:25 صبح
جریمه میشید،
سلام
میشه راجب این جریمه ها بیشتر توضیح بدید

vahid_d_0101
چهارشنبه 03 مهر 1387, 02:30 صبح
اره لطف کنید در مورد این جریمه ها بیشتر توضیح بدید و این که حالا که یه جریمه گرفتیم و منقضی شده چه جوری اونو پاک کنیم تا کاربرای دیگه نبینن اگر هم نمیشه لطف کنید بگید پس برای چی تاریخ انقضا برای اونا گذاشتید

xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 03 مهر 1387, 10:31 صبح
سلام آقا وحید.
جریمه های کلان ما برای دیگر کاربران قابل رویت نیست.:چشمک:

من هم چند بار برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جریمه ها و امتیاز اونها با مدیریت سایت در ارتباط بودم ولی متاسفانه این ارتباط یک طرفه بود و هیچ جوابی نگرفتم.

vcldeveloper
چهارشنبه 03 مهر 1387, 17:50 عصر
جریمه ها توسط خود کاربر و مدیران سایت دیده میشند. برای تخلف از هر یک از قوانین سایت جریمه ایی در نظر گرفته شده. هر جریمه امتیاز منفی هم داره که مقدارش نسبت به سنگینی جریمه متغیر هست. این امتیاز منفی تا زمان منقضی شدن جریمه در پرونده کاربر باقی میمانه. اگر کاربری 20 امتیاز منفی فعال داشته باشه، بطور خودکار برای 2 هفته از سایت اخراج میشه.

mehdad.koulab
چهارشنبه 03 مهر 1387, 21:47 عصر
سلام
جناب كشاورز از كجا ميشه فهميد كه چند امتياز منفي داريم؟

M-Gheibi
چهارشنبه 03 مهر 1387, 22:41 عصر
همونطور که جناب کشاورز فرمودند تنها مدیران و خود کاربر x امکان مشاهده‌ی جرایم کاربر x را دارند و دیگر کابران هیچ اطلاعی از نامه‌ی اعمال دیگران ندارند !
در این سایت چیزی به اسم توبه به معنی اصلی کلمه وجود ندارد ! یعنی اگر شما نوعی مرتکب خطایی شوید ، در نامه اعمالتون برای همیشه ثبت می‌شود ، حتی اگر جریمه‌ی اعمالی منقضی شود .

برای اطلاع از جرایم خود به کنترل پنل کاربری (http://barnamenevis.org/forum/usercp.php) خود مراجعه کنید و در بخش "آخرین تخلف های دریافت شده" لیست جرایم را مشاهده نمایید .

mehdad.koulab
پنج شنبه 04 مهر 1387, 09:52 صبح
سلام
آخه من نتونستم اين "آخرين تخلف هاي دريافت شده" رو تو كنترل پنلم پيدا كنم.

whitehat
پنج شنبه 04 مهر 1387, 11:25 صبح
شما در حال حاضر تخلفی ندارید و الا برای شما به نمایش در می آمد