PDA

View Full Version : dll نوشته شده به زبان C#.Netدر دلفی

Ali-Far
سه شنبه 02 مهر 1387, 21:47 عصر
با سلام.
آیا dll های که در برنامه ی #C در Visual Studio 2005 نوشته میشود توسط دلفی 7
ساپورت میشود یا نه . ؟

دنیای دلفی
سه شنبه 02 مهر 1387, 22:01 عصر
كليه DLL ها كه به صورت stdcall , safecall توابع آنها تعريف باشند . در تمامي زبانهاي ويژوال قابل استفاده هستند .

hadisalahi2
سه شنبه 02 مهر 1387, 22:20 عصر
اصلا اساس کار DLL ها برای همین است که برنامه های نوشته شده به سایر زبان ها را بتوان در برنامه خود استفاده کرد.
یا حق

DAMAVAND
سه شنبه 02 مهر 1387, 22:45 عصر
كليه DLL ها كه به صورت stdcall , safecall توابع آنها تعريف باشند . در تمامي زبانهاي ويژوال قابل استفاده هستند .

منتها من فکر کنم نميشه يک DLL که تحت Dot net هست رو در در Delphi for win 32 استفاده کرد . ولي تو Delphi.net ميشه اين کار کرد .

دنیای دلفی
چهارشنبه 03 مهر 1387, 14:00 عصر
صد در صد بايد بشه چون يك dll يك فايل كامپايل شده آماده اجراست . هيچ فرقي نمي كند كه محيط برنامه نويسي چه چيزي باشد

Nima NT
چهارشنبه 03 مهر 1387, 17:28 عصر
من زیاد دنبال این موضوع رفتم ، از تمامی استاد های دانشگاه خودمون هم پرسیدم ، همه با اتفاق گقتن که فقط تو زبانهای دات نتی میشه ازش استفاده کرد . حالا نمیدونم درست گفتن یا نه فقط خواستم نظرشون رو منتقل کنم.

Ali-Far
چهارشنبه 03 مهر 1387, 19:13 عصر
سلام.
آیا میوتونید یک کد نمونه dll در سی شارپ مثال بزنید که بتونیم آن را در دلفی 7 استفاده کنیم؟
یعنی من میخوام بدونم در طرف سی شارپ آن چی باید نوشته بشه.

vcldeveloper
پنج شنبه 04 مهر 1387, 01:20 صبح
صد در صد بايد بشه چون يك dll يك فايل كامپايل شده آماده اجراست . هيچ فرقي نمي كند كه محيط برنامه نويسي چه چيزي باشدبطور عادی این DLL هایی که بصورت Class Library یا Windows Control Library در دات نت ساخته میشند، چیزی Export نمی کنند که بتونید در یک برنامه Native Code از آن استفاده کنید.

amin_alexi
سه شنبه 14 آبان 1387, 14:43 عصر
سلام
گفتم تاپیک جدید نزنم ... در ادامه !!!

بطور عادی این DLL هایی که بصورت Class Library یا Windows Control Library در دات نت ساخته میشند، چیزی Export نمی کنند که بتونید در یک برنامه Native Code از آن استفاده کنید.
...
آیا روشی وجود داره !؟ که بشه از Dll ساخته شده در .NET در Delphi استفاده کرد !؟
آقای کشاورز فرمودند به طور عادی .... !!!
حالا حالت غیر عادیش چطوره ... کسی میدونه یا تابه حال این کار رو کرده !؟
از دوستان اگه کسی هست کمک کنه یک سر نخ یا سر طنابی بده !!!

vcldeveloper
چهارشنبه 15 آبان 1387, 18:08 عصر
حالا حالت غیر عادیش چطوره ... کسی میدونه یا تابه حال این کار رو کرده !؟
من با #C کار نکردم، ولی می تونید چک کنید که آیا میتونه کلاس COM تولید کنه که بشه از طریق Native کد باهاش ارتباط برقرار کرد یا نه.
RemObjects هم در محصولاتش ابزارهایی داره که برای ارتباط متقابل بین Native Code و Managed Code امکاناتی را فراهم می کنند. با آنها هم کار نکردم، خودتون باید درباره شون تحقیق کنید.

علیرضا مداح
چهارشنبه 15 آبان 1387, 20:25 عصر
سلام دوست عزیز،

1. .NET Assembly Import and Export Wizards for Delphi
This is a small utility that creates a COM wrapper around a .NET assembly and then imports the COM library into your current project.
Download Here (http://cc.codegear.com/Item.aspx?id=16439)

2. MSDN - How to: Create COM Wrappers (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms404285.aspx)