View Full Version : سوال: سوال در مورد طرحی جدول پایگاه داده اکسس 2003
alifatehi
چهارشنبه 03 مهر 1387, 02:29 صبح
سلام
خواهشم می کنم در مورد ارتباط این پایگاه داده به من کمک کنیدخیلی نیاز دارم.
این پایگاه تشکیل شده است از 5 جدول که توی ارتباطشون منم یا به عبارت دیگه بلدد نیستم .
قبق فرم که دا خل برنامه است جداول قرار می گیرند با کلید های زیر فرم ، رکوردست عوض می شود .
سوال دوموم این که چگونه می شود ارتباط یک به چند را ایجاد کرد.
و در اخر اگر لطف کنید مشکل من کجاست خیلی مچکر می شم و ایراد منو بگیرید.
باتشکر
دانلود فایل (http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=23691&d=1222211469)
alifatehi
پنج شنبه 04 مهر 1387, 00:38 صبح
لطف کنید یه کمکی برسونید
HPARHIZI
پنج شنبه 04 مهر 1387, 14:34 عصر
لطف کنید یه کمکی برسونید
دوست عزيز من برنامه تون رو ديدم
با اجازه مديران تالار
اولين چيزي كه به ذهنم رسيد اينه كه در تعريف primery key و forigen key در table ها اشتباهي صورت گرفته
مثلا در جدول tblUserID بهتر بود كه كد ملي پرايميري ميشد .
در جدول tblBedehiID كد ملي كليد خارجي ميشد تا با ارتباط اين دو فيلد به هم يك ارتباط يك به چند بين اين دو جدول ايجاد بشه .
در جدول tblBimeID بهتر بايد كد بيمه پرايمري بشه تا در جدول tblChekID از همين فيلد به صورت كليد خارجي استفاده بشه و ايجاد رابطه يك به چند بكنه .
اميدوام كه نظراتم درست و مفيد باشه
alifatehi
پنج شنبه 04 مهر 1387, 17:39 عصر
دوست عزيز من برنامه تون رو ديدم
با اجازه مديران تالار
اولين چيزي كه به ذهنم رسيد اينه كه در تعريف primery key و forigen key در table ها اشتباهي صورت گرفته
مثلا در جدول tblUserID بهتر بود كه كد ملي پرايميري ميشد .
در جدول tblBedehiID كد ملي كليد خارجي ميشد تا با ارتباط اين دو فيلد به هم يك ارتباط يك به چند بين اين دو جدول ايجاد بشه .
در جدول tblBimeID بهتر بايد كد بيمه پرايمري بشه تا در جدول tblChekID از همين فيلد به صورت كليد خارجي استفاده بشه و ايجاد رابطه يك به چند بكنه .
اميدوام كه نظراتم درست و مفيد باشه
لطف می کنید یک نمونه از اون برام بفرستی
alifatehi
شنبه 06 مهر 1387, 02:57 صبح
می خواستم بدونم
طریقه ساخت ارتباط یک به چند چگونه است؟
درمورد طراحی جداول آن ؟
و یک جدول می تواند با چند جدول ارتباط چند به چند داشته باشد؟
amirzazadeh
شنبه 06 مهر 1387, 08:31 صبح
می خواستم بدونم
طریقه ساخت ارتباط یک به چند چگونه است؟
درمورد طراحی جداول آن ؟
و یک جدول می تواند با چند جدول ارتباط چند به چند داشته باشد؟
براي ايجاد ارتباط يك به چند شما بايد فيلد كليدي يك جدول رو به همان فيلد در جدول دوم منتها از نوع غير كليدي ارتباط بدبن.
در مورد ارتباط جداول تا جائي كه ميدونم محدوديت خاصي وجود نداره.
......................
موفق باشيد
alifatehi
شنبه 06 مهر 1387, 23:52 عصر
خیلی مچکر مشکل حل شد .
سوال دیگه ای داشتم چطور می شود پایگاه داده یا Database با فرم ها جدا از هم باشند .
دو فایل مجزا
amirzazadeh
یک شنبه 07 مهر 1387, 08:51 صبح
خیلی مچکر مشکل حل شد .
سوال دیگه ای داشتم چطور می شود پایگاه داده یا Database با فرم ها جدا از هم باشند .
دو فایل مجزا
دوست عزيز براي اين منظور شما بايد ديتا بيستون رو split كنين.يعني اينكه به صورت دستي و يا با استفاده از ويزارد مربوطه ديتا بيس رو يه دوقسمت بك اند"Back end" كه فقط شامل جداول شماست و يك قسمت فرونت اند كه شامل فرم ها و گزارش هاست (و البته جداول لينك شده )تقسيم كنين.(براي اطلاعات بيشتر از help اكسس كمك بگير با واژه split)
............................
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.