ورود

View Full Version : خبر: Chrome گوگل محبوبیت خود را از دست داد

Microsoft.net
چهارشنبه 03 مهر 1387, 18:04 عصر
منبع : http://www.techworld.com - ترجمه در سایت همکاران سیستم

نتايج يک مطالعه جديد نشان داد، به دنبال بازگشت کاربران به سوي Internet Explorer و Firefox ، سهم Chrome از بازار جهاني مرورگرهاي اينترنتي کاهش يافت.

بررسي‌هاي مرکز Net Applications نشان داد، در پايان سومين هفته از ماه جاري ميلادي، تنها 77/0 درصد کاربراني که به 40 هزار سايت اينترنتي سر زده بودند، از مرورگر اينترنتي Chrome استفاده کرده بودند. اين در حالي است که سهم Chrome در دومين هفته از ماه جاري ميلادي در بازار جهاني مرورگرهاي اينترنت85/0 درصد گزارش شده بود.

"وينس ويزاکارو"(Vince Vizzaccaro) مدير بخش بازاريابي شرکت Net Applications در اين باره گفت: «از محبوبيتChrome در اين دوره زماني به ميزان اندکي کاهش يافت که اين ارقام گوياي اين قضيه است». زماني که مرورگر اينترنتي Chrome به بازار معرفي شد، تا چند ساعت بعد توانست يک درصد از بازار جهاني مرورگرهاي اينترنتي را تصاحب کند.

مرورگر Chrome مانند مرورگر Firefox موزيلا و Safari اپل، در ساعات اوليه عرضه خود توانست مشتريان زيادي جلب کند و در روز بعد از محبوبيت آن کاسته شد. در حال حاضر بيشتر مراکز تجاري سيستم داخلي خود را بر اساس مرورگر اينترنتي Internet Explorer(IE) شکل داده‌اند و به کارمندان خود اجازه استفاده از مرورگرهاي ديگر را نمي‌دهند.

به گفته "وينس ويزاکارو"، در تاريخ دوم سپتامبر که مرورگر Chrome به صورت رسمي فعاليت خود را آغاز کرد، از محبوبيت مرورگرهاي IE و Firefox به سرعت کاسته شد، اما اين دو نرم‌افزار طي هفته گذشته بار ديگر توانستند مشتريان خود را بازگردانند. طي هفته گذشته ميزان محبوبيت IE در بازارهاي جهاني 24/0 درصد افزايش يافت و Firefox با رشد 06/0 درصدي در اين حوزه مواجه شد.

vahid4134
چهارشنبه 03 مهر 1387, 19:04 عصر
کروم فقط به خاطر اینکه اسم گوگل روش بود اینقدر طرفدار پیدا کرد

sang9111
چهارشنبه 03 مهر 1387, 22:26 عصر
چه بهتر گوگل داره زیادی بزرگ می شه و زنگ خطر برای انحصار طلبی برای گوگل هم داره به صدا در می یاد باید ضعیف بشه کلاینت در اختیار ماکروسافت حالا نوبت گوگل وب قبضه کنه که خیلی مهمتر از کلاینت باید شرکت های دیگه هم قوی بشن تا عرصه پیشرفت برای همه باشه به نظره من گوگل هم داره خطری میشه وقتی کاملا انحصارشو کامل کرد دیگه حمایت از مشتری به صرفه نیست اینو یادتون باشه " هیچ کس از برنده خوشش نمی یاد" همیشه برنده بودن برای ما کاربران اصلا خوب نیست مثلا ماکروسافت به زور ویستا رو به همه دنیا چپوند برای اینکه قدرت داره در آینده منتظر گوگل باشید:چشمک:

Microsoft.net
پنج شنبه 04 مهر 1387, 00:00 صبح
مثلا ماکروسافت به زور ویستا رو به همه دنیا چپوند برای اینکه قدرت داره :چشمک:

به نظر من که این حرف از نظر علمی درست نیست . تغییر همیشه و در تمام موضوعات برای بشر سخت بوده هست و خواهد بود . یکی از دلایلی که بعضا این صحبت مطرح میشه عدم درک از قابلیتهای ویستا یا به قول مایکروسافتی ها سوء تفاهم هایی بوده که حل نشده .

sang9111
پنج شنبه 04 مهر 1387, 00:20 صبح
به نظر من که این حرف از نظر علمی درست نیست . تغییر همیشه و در تمام موضوعات برای بشر سخت بوده هست و خواهد بود . یکی از دلایلی که بعضا این صحبت مطرح میشه عدم درک از قابلیتهای ویستا یا به قول مایکروسافتی ها سوء تفاهم هایی بوده که حل نشده .
این حرف قابل قبول نیست چون xp سیستم عاملی خوبی شده بود باگ های تابلوش گرفته شده بود و بسیار پایدار بود و در شرکت ها و کار های علمی کسی شکایتی نداشت و به خوبی کار می کرد و مهاجرت به ویستا هزینه زیادی برای کل جهان داره درسته ویستا یک سیستم عامل جدید با قابلیت هایی بیشتر از xp هست که یکیش مسائل امنیتیش بود پیشرفت خوبی داشته نه به لحاظ باگ ها بلکه به لحاظ ابزاری // اما اگر واقع بینانه نگاه بکنیم جهان امروز نه تنها ایران نمی تواند هرینه لا اقل سخت افزاری استفاده از ویستا را بدهد با اون سیستم وحشتناک بالایی که نیاز داره در کل به هزینش برای امروز دنیا نمی ارزه

saeed_Z_F
پنج شنبه 04 مهر 1387, 10:33 صبح
من خودم خیلی طرفدار محصولات گوگل هستم و اعتقاد دارم از لحاظ فنی خیلی قویه ولی به دلیل تحریم های موجود از گوگل کروم استفاده نمی کنم چون حوصله Update نشدن و این مسخره بازی هارو ندارم .

hanif_x90
پنج شنبه 04 مهر 1387, 16:16 عصر
گوگل اگه کسی جلوش رو نگیره همه شرکت ها را نابود می کنه.
مایکروسافت هیچ وقت به اندازه گوگل انحصار طلب نبود(حداقل مایکروسافت جلوی من را برای دانلود به خاطر ایرانی بودنم نگرفته.فوقش گفته ویندوزت اصل نیست)

vahid4134
پنج شنبه 04 مهر 1387, 18:10 عصر
گوگل اگه کسی جلوش رو نگیره همه شرکت ها را نابود می کنه.
مایکروسافت هیچ وقت به اندازه گوگل انحصار طلب نبود(حداقل مایکروسافت جلوی من را برای دانلود به خاطر ایرانی بودنم نگرفته.فوقش گفته ویندوزت اصل نیست)
گوگل جلوی کسی رو نگرفته. پیشتاز بوده اما جلوی کسی رو نگرفته. از بازمتن پشتیبانی کرده و ابزارهایی رو که ارائه داده باز متن بوده. اگر تکلونوژي به دست آورده در اختیار همه قرار داده.
در آمریکا کسی که جلوی شرکتهای دیگه رو بگیره جریمه میشه مثل قضیه مایکروسافت و samba
نمیشه بگیم گوگل داره جلوی شرکتهای دیگه رو میگیره. کسی نمی تونه به پای گوگل برسه. وگرنه تا به حال چه محدودیتی رو برای بقیه شرکتها به وجود آورده؟
در ضمن گوگل به دستور دولت آمریکا جلوی ایرانی ها رو گرفته.آمریکا به مایکروسافت هم دستور بده همین بلا سرمون در میاد

hanif_x90
جمعه 05 مهر 1387, 00:58 صبح
1-اگه این طور که شما میگید پس نباید به شرکت گوگل اعتماد کرد چون ممکنه دسترسی کل موتورش جستجو ش را روی ایران قطع کنه.ولی تا حالا که ماکروسافت این کار را نکردهدر حالی که خیلی راحت می تونست نام ایران را از ویندوز یا حتی نام زبان فارسی را بر داره. ولی گوگل هر کار یکه می خواست با نام ایران کرد.از اسرائیل پول گرفت تا مطالب ضد اسرائیلی را جستجو نکنه (پس نمی تونه ادعا کنه هر چه کاربر جستجو کنه بهش داده میشه) ، نام خلیج فارس را عوض کرد.دسترسی خیلی نرم افزار هایش را رو ایران بست.هنوز هم از گوگل ضد ایرانی دفاع میکنید.

2-گوگل در نرم افزار گوگل تالک از نرم افزاری استفاده کرد بدون پرداخت حق لایسنس آن شرکت نرم افزاری ، در حالی که هم یاهو و ماکروسافت که از ان نرم افزار در مسنجر خود استفاده می کردند لایسنس را به آن شرکت پرداخت کردند.رئیس آن شرکت گوگل را گستاخ ترین شرکت نرم افزاری دنیا نامید.

3-گوگل با یاهو قرارداد امضاء کرد در حالی که خیلی از شرکت های تبلیغاتی دنیا به این قرارداد اعتراض کردند که این قرارداد باعث تملک بیشتر گوگل بر عرصه تبلیغاتی دنیا می شود.و حتی یاهو هم بعدا از این قرار داد ضرر خواهد کرد.

4-مایکروسافت اگه انحصار طلبی می کنه چون یه شرکت خصوصی هست و این حق هر شرکت خصوصی و حق هر شرکت خصوصی هست که از نرم افزار هایش حمایت کنه ، آشپز باید از آش خودش تعریف کنه مگر نه که کلاه آن شرکت نرم آفزاری پس معرکه هست.حداقل مایکروسافت مانند گوگل دزدی نکرده.

5-گوگل حریم خصوصی کاربران را زیر پا گذاشته چه در نرم افزار گوگل ارف و چه در موتور جستجوش.

6-من انکار نمی کنم که طرفدار شرکت مایکروسافتم ولی هر جا که اشتباه کنه ازش حمایت نمی کنم و چون با ویندوز مایکروسافت کار می کنم زیاد به خودم حق نمی دم که بیام از ویندوزش یا هر محصول دیگرش انتقاد کنم چون اگه ناراضی باشم می تونم برم از لینوکس که مجانی هست و می گن امنیت بالاتری داره استفاده کنم ولی من مثل شما این قدر کورکورانه از گوگل حمایت نمی کنم .شما اولین بار با چه سیستمعاملی کار با کامپیئتر را شروع کردید و الان با چه سیستم عاملی کار می کنید؟

7- من با تمام جراتم می گم ازگوگل تا حالا استفاده نکردم.

8-شما هرچی می خواید بگید بگید گوگل حق نداره به دستور دولتش یا هر ... دیگه بیاد یه کار غلطی را انجام بده . قبل از اینکه گوگل به وجود بیاد نام خلیج فارس بود.و هیچ شرکت اجنبی دیگه حتی مایکروسافت حق نداره نامش را عوض کنه.

9-آی بی ام و بعضی از حامیان لینوکس با اپن سورس مخصوصا آی بی ام بیشتر در بخش اپن سورس از لینوکس حمایت می کنه چون از مایکروسافت هنوز کینه داره . مگر نه چرا در دیتابیس از مای اس کیو ای حمایت نمی کنه و به DB2 خودش می رسه.آی بی ام یکی از فروشندگاه نرم افزارهای تجاری تو دنیا هست ولی چرا نمی اد از نرم افزارهای تجاری اپن سورس حمایت کنه.چون آی بی ام تو جبهه ای میاد از اپن سورس حمایت کنه که خودش نفری در آن جبهه نداشته باشه.مگر نه اگه اختیار ویندوز هنوز دست آی بی ام بود(با این انحصار طلبی که از خودش داره) اصلا نمی ذاشت لینوکس شکل بگیره.

10-وقتی شرکت اتو دسک (خالق تری دی مکس ) میاد شرکت آلیاس (خالق مایا) و تنها رقیبش رو می خره تا در نرم افزار های سه یعدی اول باشه کسی نمی گه انحصار طلبی کرده.وقتی آدوب میاد شرکت ماکرومدیا را می خره باز هم کسی هیچی نمی گه و لی اگه مایکروسافت بیاد این کار را انجام بده ...مایکروسافت بد هست نمی دونم مایکروسافت انحصار طلب هست و نمی دونم مایکروسافت..... من نمی گم از مایکروسافت خوب بگیم ولی با عدالت رفتار کنیم .اگه کاری رو همه انجام میدن بگیم همه بد هستند

11-مایکروسافت سورس دات نت فرم ورک 3.5 و ویندوز CE را باز کرد . باید قبول کنیم مایکروسافت داره سیاست هاش وتغییر می ده ولی چون شرکت بزرگی هست نمی تونه یه دفعه بگه ویندوز اپن سورس .چون باید جواب خیلی ها را از جمله مشتریانش را هم بده . پس باید آهسته ولی پیوسته قدم بر داره .وقتی بیشتر فکر می کنید می بینید مایکروسافت داره ویندوز های بعدیش را بر پایه دات نت درست می کنه یعتی بجز کرنل سیستم عامل ، بقیه جاهاش اپن سورس هست.
وقتی مایکروسافت میاد به بخش اپن سورس کمک مالی می کنه و حتی کیک که برای فایرفاکس فرستاد و فایرفاکس را به آزمایشگاه خود دعوت میکنه تا محول هماهنگ تری در ویندوز تولید کنه و ....نشان دهنده آن هست که مایکروساف فهمیده دنیا فقط مال خودش نیست .
مایکروسافت حتی زحمت کشیده و کل ویندوز رو فارسی کرد ؛ کاری که فایرفاکس با این همه که از ایران دانلود شد زحمت این کار را نکشید.(ایران تو دانلود فایرفاکس تو ده تا اول بود)

12-صبر کنید وقتی تا نسل بعدی نرم افزار ها که WebBase هستند بیاند . کاری که گوگل داره براش جون می کنه و بعد می بینیم که گوگل انحصار طلب نیست یا هست.

گوگل الان نمی تونه زیاد انحصار طلبی کنه ولی بعدا که قدرت سیستم عامل WebBase دستش بیافته (خدا اون روز را نیاره) اون موقع می بینیم گوگل خیلی هم از مایکروسافت بدتر هست.

به خاطر اینکه از چنگ مایکروسافت در بیام نباید که به دام گوگل بیافتیم.
از دهن پلنگ که نباید در بیایم و خودمون رو به دست گرگ بدیم
از چاله در بیام ولی نیافتبم تو چاه.

vahid4134
جمعه 05 مهر 1387, 11:11 صبح
اگه این طور که شما میگید پس نباید به شرکت گوگل اعتماد کرد چون ممکنه دسترسی کل موتورش جستجو ش را روی ایران قطع کنه.ولی تا حالا که ماکروسافت این کار را نکردهدر حالی که خیلی راحت می تونست نام ایران را از ویندوز یا حتی نام زبان فارسی را بر داره. ولی گوگل هر کار یکه می خواست با نام ایران کرد.از اسرائیل پول گرفت تا مطالب ضد اسرائیلی را جستجو نکنه (پس نمی تونه ادعا کنه هر چه کاربر جستجو کنه بهش داده میشه) ، نام خلیج فارس را عوض کرد.دسترسی خیلی نرم افزار هایش را رو ایران بست.هنوز هم از گوگل ضد ایرانی دفاع میکنید.

گوگل هم فارسی رو پشتیبانی می کنه و در ضمن مثل مایکروسافت ایران رو یاغی معرفی نکرد در ضمن اسرائیل رو قبلا بحثش رو کردم (من که جستجو می کنم سایتهای زد اسرائیلی رو میاره). در ضمن گوگل نرم افزارهاش رو بر روی ایرانی ها نبسته اجازه دانلود رو بهشون نداره (این دو تا خیلی با همدیگه فرق می کنند). شما می تونید از میرورهای دیگه استفاده کنید. (شرکت آمریکایی هست آمریکا میگه دولتش می گه چیکار کنه) مثل قضیه زند هست. زند که شرکت اسرائیلی هست اما شما که ایرانی هستی نمی تونی از خود شرکتش خریداری کنی اما مثلا می تونی از شرکتش در آفریقای جنوبی خریداری کنی. در حالی که این نرم افزار در اسرائیل تولید شده

2-گوگل در نرم افزار گوگل تالک از نرم افزاری استفاده کرد بدون پرداخت حق لایسنس آن شرکت نرم افزاری ، در حالی که هم یاهو و ماکروسافت که از ان نرم افزار در مسنجر خود استفاده می کردند لایسنس را به آن شرکت پرداخت کردند.رئیس آن شرکت گوگل را گستاخ ترین شرکت نرم افزاری دنیا نامید.

عزیز من با دلیل و مدرک بگید.
http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Talk
گوگل نرم افزارش با پروتکل xmpp کار می کنه . تحقیق کنید بعد بگید

3-گوگل با یاهو قرارداد امضاء کرد در حالی که خیلی از شرکت های تبلیغاتی دنیا به این قرارداد اعتراض کردند که این قرارداد باعث تملک بیشتر گوگل بر عرصه تبلیغاتی دنیا می شود.و حتی یاهو هم بعدا از این قرار داد ضرر خواهد کرد.

من میرم با یکی قرار داد امضا می کنم . به شرکتهای دیگه چه ربطی داره آخه. سرشون شیره مالیده. آقا کاربر زیاد داره. ثروتش همینه می خواد ازش استفاده کنه. شرکت سیاست خودش رو داره. این سیاست بر علیه شرکتهای دیگه نبوده. به گوگل چه ربطی داره بقیه شرکتهای تبلیغاتی کاربر نداره. اگر اینطور بود که گوگل هم باید همه سرویسهاش رو پولی می کرد تا درآمد داشته باشه

4-مایکروسافت اگه انحصار طلبی می کنه چون یه شرکت خصوصی هست و این حق هر شرکت خصوصی و حق هر شرکت خصوصی هست که از نرم افزار هایش حمایت کنه ، آشپز باید از آش خودش تعریف کنه مگر نه که کلاه آن شرکت نرم آفزاری پس معرکه هست.حداقل مایکروسافت مانند گوگل دزدی نکرده.

نرم افزار حمایت کنه نه اینکه از بقیه مخفی کنه. در مورد دزدی گوگل هم توضیح دادم. (آخه اونجا آمریکاست به این راحتی گوگل اومد دزدی کرد آمریکا هم گفت دستت درد نکنه) یه خبری از قانون کپی رایت توی آمریکا بگیری بد نیست

5-گوگل حریم خصوصی کاربران را زیر پا گذاشته چه در نرم افزار گوگل ارف و چه در موتور جستجوش.

قبلا در موردش بحث شده.( خودمون خیلی خوب هواش رو داشتیم ماشالا یک میلیون نفر پیدا نشد بعد از ۶ ماه)

8-شما هرچی می خواید بگید بگید گوگل حق نداره به دستور دولتش یا هر ... دیگه بیاد یه کار غلطی را انجام بده . قبل از اینکه گوگل به وجود بیاد نام خلیج فارس بود.و هیچ شرکت اجنبی دیگه حتی مایکروسافت حق نداره نامش را عوض کنه.

بنده هم با این کار گوگل موافق نیستم. بد ترین کار رو کرد. کار خوبی نبود و با این کارش خیلی هم از محبوبیتش کمتر شد. همیشه گفتم که اگر گوگل خطایی کرد بزرگترین خطاش همین بود. اما خود ما چی چرا یک میلیون نفر پیدا نشد؟.... (اینجا گوگل بر علیه ایران خیانت کرد چه آمریکا گفته باشه چه نگفته باشه اما حقیقت این هست که خود گوگل نخواست. اما نخواستن توجیه عمل نمیشه)

10-وقتی شرکت اتو دسک (خالق تری دی مکس ) میاد شرکت آلیاس (خالق مایا) و تنها رقیبش رو می خره تا در نرم افزار های سه یعدی اول باشه کسی نمی گه انحصار طلبی کرده.وقتی آدوب میاد شرکت ماکرومدیا را می خره باز هم کسی هیچی نمی گه و لی اگه مایکروسافت بیاد این کار را انجام بده ...مایکروسافت بد هست نمی دونم مایکروسافت انحصار طلب هست و نمی دونم مایکروسافت..... من نمی گم از مایکروسافت خوب بگیم ولی با عدالت رفتار کنیم .اگه کاری رو همه انجام میدن بگیم همه بد هستند

درست میگید. اما حقیقت دیگری در مورد مایکروسافت وجود داره و اون کاربرای زیادش هست. و اون بی توجهی به بعضی از استانداردهای جهانی هست. IBM بحثش جداست . تری دی مکس بحثش جداست. اینها انحصار طلبی نیست. انحصار طلبی این نیست یک شرکت دیگه رو بخره. مایکروسافت خواست یاهو رو بخره. انحصار طلبی نبود. انحصار طلبی این هست که یک شرکت مانع پیشرفت شرکتهای دیگه بشه. انحصار طلبی یعنی اینکه همش خودم خودم خودم. مثل سان. سان یک شرکت انحصار طلب هست. مایکروسافت هم به خاطر بعضی از مسائل دیگه انحصار طلب معرفی میشه.
من مثال رو می برم به سمت samba.سمبا وقتی که می خواد اشتراک گذاری رو بین لینوکس و ویندوز انجام بده و پروتکل SMP رو بیاره داخل لینوکس وقتی که به مایکروسافت اطلاعاتش رو خواست مایکروسافت چیزی بهش نداد و کار به دادگاه آمریکا کشید که در آخر مایکروسافت جریمه شد و مجبور به همکاری با سمبا شد. این رو میشه گفت انحصار طلبی. چرا IE همیشه استانداردها رو خوب رعایت نمی کرد؟ (البته نسخه های جدید رو نمیگم نسخه های قبلی رو میگم) این انحصار طلبی نبود؟
بیاییم یک طور دیگه به مایکروسافت نگاه کنیم. مایکروسافت با بقیه شرکتها تفاوت داشت. اون محبوب مردم شده بود. وقتی که ویندوز ۹۵ رو نصب کردم هنوزم یادم هست که چه زوق و شوقی داشتم. اما چرا به سمت کاربرپسند بودن نرفت. چرا به درخواستهای استفاده کنندگانش جواب نداد؟!!!!
بماند

11-مایکروسافت سورس دات نت فرم ورک 3.5 و ویندوز CE را باز کرد . باید قبول کنیم مایکروسافت داره سیاست هاش وتغییر می ده ولی چون شرکت بزرگی هست نمی تونه یه دفعه بگه ویندوز اپن سورس .چون باید جواب خیلی ها را از جمله مشتریانش را هم بده . پس باید آهسته ولی پیوسته قدم بر داره .وقتی بیشتر فکر می کنید می بینید مایکروسافت داره ویندوز های بعدیش را بر پایه دات نت درست می کنه یعتی بجز کرنل سیستم عامل ، بقیه جاهاش اپن سورس هست.
وقتی مایکروسافت میاد به بخش اپن سورس کمک مالی می کنه و حتی کیک که برای فایرفاکس فرستاد و فایرفاکس را به آزمایشگاه خود دعوت میکنه تا محول هماهنگ تری در ویندوز تولید کنه و ....نشان دهنده آن هست که مایکروساف فهمیده دنیا فقط مال خودش نیست .

واقعا درسته. اما چیزی در دنیای کامپیوتر به وجود اومد به نام دنیای بازمتن. ویندوز نمی خواد لینوکس بشه. ویندوز جا موند از دنیای بازمتن. وقتی که باید به دنیای بازمتن پاسخ می داد پاسخ نداد.

مایکروسافت حتی زحمت کشیده و کل ویندوز رو فارسی کرد ؛ کاری که فایرفاکس با این همه که از ایران دانلود شد زحمت این کار را نکشید.(ایران تو دانلود فایرفاکس تو ده تا اول بود)

عزیز فایرفاکس فارسی وجود داره. کار ترجمه رو که خود فایرفاکس انجام نمیده (هر نرم افزار بازمتنی همینطوری هست) این رو کاربرانش انجام میده. شما هم می تونید وارد فایرفاکس بشید و ترجمه کنید و در اختیار بقیه قرار بدید. مثل ubuntu . روی همین فایرفاکس من نوشته
translate this application

12-صبر کنید وقتی تا نسل بعدی نرم افزار ها که WebBase هستند بیاند . کاری که گوگل داره براش جون می کنه و بعد می بینیم که گوگل انحصار طلب نیست یا هست.

الانم اومده. یادمون نره که گوگل تکلونوژي خاصی واسه خودش نداره که بهش بباله.کروم از هسته بازمتن. گوگل ارث همینطور. گوگل گیر همینطور ... همه بازمتن بود. زبونهای برنامه نویسی که استفاده می کنه همه و همه. داشتن کاربر زیاد رو نذاریم پای انحصار طلبی

درسته گوگل قدرت گرفت. زود هم قدرت گرفت. اما کدوم کاربر گوگل هست که از گوگل ناراضی باشه. کدوم محصولش رو داد که کاربرش ناراضی باشه (کروم بتا رو ول کنید). کدوم محصولش مخالف با استانداردها بود؟... و هزار و یک تفاوت دیگه که بین گوگل و مایکروسافت هست. اگر گوگل بخواد مثل مایکروسافت بشه. نمی تونه جلوی دنیای بازمتن وایسه