ورود

View Full Version : خواندن كدهاي Unicode جهت متن فارسي Text Box

L4CH!N!
پنج شنبه 04 مهر 1387, 17:03 عصر
من براي برنامه خودم نياز دارم كه كدهاي Unicode را براي متن فارسي درون Text Box بدست بيارم ولي مشكل اينجاست كه وقتي كدها رو توسط دستورات Asc ميخونم حروف بزرگ و كوچك و ساير اشكال يك حرف را با يك كد نشون ميده.مثلا براي اشكال مختلف "ع" "ععع ع" يك كد ميده!

noorsoft
پنج شنبه 04 مهر 1387, 18:26 عصر
تشخیص این که کاری نداره از قرار گرفتن حرف در کلمه کلمه نوع اون مشخص میشه

L4CH!N!
جمعه 05 مهر 1387, 03:41 صبح
از اينكه به سئوال من توجه كرديد ممنونم:لبخندساده:
ولي اينكار نياز به برنامه نويسي داره كه البته من انجام دادم و جواب داده ولي اگه راه حلي وجود داشته باشه كه بدون برنامه نويسي و با دستوري اينكار رو كرد بهتره.
از طرفي اگه به برنامه Character Map ويندوز دقت كرده باشين در Text Box خودش حتي امكان قرار دادن يك حرف كوچك بصورت تنها هم وجود داره كه در Text Box هاي VB اين مطلب ممكن نيست و به مجرد تايپ يك حرف و يا فرستادن كد حروف كوچك يا وسط آنرا بصورت بزرگ و تنها نشان ميدهد.
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.

noorsoft
جمعه 05 مهر 1387, 04:55 صبح
شما اگه یک کنترل خودتون درست کنید (با پیکچرباکس) میتونین همون کار رو انجام بدین

L4CH!N!
جمعه 05 مهر 1387, 05:12 صبح
اگه ميشه بيشتر توضيح بدين، منظورتون اينه كه متن را داخل PictureBox نمايش بدم؟ پس كد حروف را چطور بخونم؟ هر حرفي در شكلهاي گوناگون يك كد مخصوص داره و من اون كد را ميخوام بدست بيارم. حتما يك راهي براي خوندن كدهاي Unicode وجود داره...

VB.SOS
جمعه 05 مهر 1387, 12:49 عصر
فكر كنم منظورشون اينه كه از صفر يه تكس باكس پيشرفته كه اين امكان رو داره طراحي كنيد.

L4CH!N!
جمعه 05 مهر 1387, 13:29 عصر
فكر كنم منظورشون اينه كه از صفر يه تكس باكس پيشرفته كه اين امكان رو داره طراحي كنيد.

نميدونم تا بحال پيش اومده كه بخواهيد كه بخواهيد در يك برنامه متن داخل TextBox را آناليز كنيد؟ و براتون مهم باشه كه اشكال مختلف حروف موجود در متن را تشخيص بديد؟
زماني كه شما يك متن فارسي را در ويندوز تايپ ميكنيد. خودش بصورت خودكار با توجه به محل قرارگيري هر حرف شكل صحيح اونرو وارد ميكنه. تا اينجاي كار همه چيز خوبه اما وقتي شما در VB با دستور ASC ميايد و كدهاي تك تك حروف موجود در متن را بررسي ميكنيد مي بينيد كه براي اشكال مختلف يك كاراكتر فقط يك كد بر ميگردونه در حاليكه در ويندوز وسيستم Unicode براي هر شكل كاراكتر فارسي يك كد مستقل وجود داره. و منم همين كد را ميخوام با VB بدست بيارم.
وگرنه بايد دوباره كاري كنم و بر حسب محل قرارگيري هر كاراكتر در متن به تشخيص بزرگ يا كوچك بودن آن بپزدازم.
بازم اگه نياز به توضيح هست بگيد تا بنويسم.

aliyarat
یک شنبه 13 تیر 1389, 13:50 عصر
من براي يرنامه وفتي فايل تكس لود مي كنم .متن نشون نميده يعني چرت وپرت نشون ميده
اما بعضي فايل هاي تكس ديگر سالم نشون ميده.
اگه ميشه سورس اينكه فايل تكس از unicode به ansi تيديل كنه تا بتونه درست فايل بخونه بذاريد. كمك:قلب:

aliyarat
یک شنبه 13 تیر 1389, 14:56 عصر
لطفا سورس خواندن فايل txt كه Unicode بذاريد.

يعني بايد Unicode به ansi تبديل بشه تا بتونه بخونه .
كمك.:قلب:

vbhamed
یک شنبه 13 تیر 1389, 19:38 عصر
نميدونم تا بحال پيش اومده كه بخواهيد كه بخواهيد در يك برنامه متن داخل TextBox را آناليز كنيد؟ و براتون مهم باشه كه اشكال مختلف حروف موجود در متن را تشخيص بديد؟
زماني كه شما يك متن فارسي را در ويندوز تايپ ميكنيد. خودش بصورت خودكار با توجه به محل قرارگيري هر حرف شكل صحيح اونرو وارد ميكنه. تا اينجاي كار همه چيز خوبه اما وقتي شما در VB با دستور ASC ميايد و كدهاي تك تك حروف موجود در متن را بررسي ميكنيد مي بينيد كه براي اشكال مختلف يك كاراكتر فقط يك كد بر ميگردونه در حاليكه در ويندوز وسيستم Unicode براي هر شكل كاراكتر فارسي يك كد مستقل وجود داره. و منم همين كد را ميخوام با VB بدست بيارم.
وگرنه بايد دوباره كاري كنم و بر حسب محل قرارگيري هر كاراكتر در متن به تشخيص بزرگ يا كوچك بودن آن بپزدازم.
بازم اگه نياز به توضيح هست بگيد تا بنويسم.

سلام

به جاي تابع Asc و Chr از تابع Ascw و Chrw استفاده كنيد
براي نمايش تك حرف تنها هم يك كاراكتر كشيدن خط (_) بهش بچسبونيد مثل : نـ كـ هـ عـ و ...