View Full Version : سوال: مشکل عجیب با کابل کراس
r.gh45
پنج شنبه 04 مهر 1387, 20:21 عصر
سلام دوستان من به یک مشکل عجیب برخورد کردم که سرم داره شاخ در میاره و دو روزه منو کلافه کرده.
من دو تا pc و یک نوت بوک دارم یکی از pc ها کارت شبکه ان بورد داره و اون یکی یک کارت شبکه روی اسلات pci نسب شده . حالا مشکل من اینه که وقتی نوت بوک رو با کابل کراس به هر کدوم از pc ها وصل می کنم بدون هیچ مشکلی اونارو با هم شبکه می کنم ولی وقتی pc ها رو با همون کابل کراس به هم وصل می کنم حتی چراغ کارت های شبکه هم روشن نمیشه ؟ لطفا منو راهنمایی کنید.
KambizZandi
جمعه 05 مهر 1387, 02:35 صبح
بعضي از کارتهاي شبکه مشکلات درست نبودن اتصال سيم ها رو ميفهمن و خودشونو با اون تطبيق ميدن
نميگم حتما ولي ممکنه کابل شما درست پچ نشده باشه
يکبار ديگه رنگها رو چک کن
online_mansoor2007
جمعه 05 مهر 1387, 10:06 صبح
سلام
احتمال 99% از رنگبندی هست . سعی کنید از کلاس استاندارد استفاده کنید .
cybercoder
جمعه 05 مهر 1387, 13:37 عصر
کارت های شبکه جدید با کابل غیر کراس هم درست کار می کنند دلیل این که کار می کنه اینه
همون طور که دوستان گفتند رنگ بندی و اتصال رو چک کنید.
sasite
شنبه 27 مهر 1387, 00:38 صبح
با سلام,
با توجه به اینکه کابل شما با سیستم های دیگر کار میکند به احتمال زیاد مشکل از رنگ بندی نیست. (هرچند که برای اطمینان چکش کنید)
من هم چندین بار با مشکلی که شما میفرمایید مواجه شدم,
حتی به عنوان مثال پیش آمده که کارت شبکه یا یک پریز کار میکرده و با پریز دیگری مشکل داشته,
در این موارد اشکال از کارت شبکه بوده و با تعویض کارت شبکه مشکل حل شده است.
با احترام
س.کاظمی
night_walker
شنبه 27 مهر 1387, 09:15 صبح
سلام
یک احتمال دیگه هم وجود داره که منو خیلی مواقع سر کار گذاشته و اون اینه که اتصال بین کابل و Socket بر قرار نمیشه و این کار رو میتونید با تکون دادن ابتدا و انتهای کابل چک کنید بعضی مواقع موقع Patch کردن اگه زیاد محکم این کار رو کنید همچین مشکلاتی پیش میاد.
zacaria
شنبه 27 مهر 1387, 13:21 عصر
از کابل معمولی استفاده کن! منم همین مشکل رو داشتم، ولی با یه کابل معمولی(کابلی که برای اتصال هاب به PC استفاده می کردم) مشکلم حل شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.