View Full Version : سوال: خطا : (local)\sqlexpress
kh1387
جمعه 05 مهر 1387, 05:28 صبح
سلام
من برنامه SQL server 2005 رو نصب کردم ، اما در هنگام connection به آن باید بنویسم:
(local)\sqlexpress
وگرنه جواب نمی ده
می خوام بدونم چرا اینطوریه؟
مرسی
رضا عربلو
جمعه 05 مهر 1387, 11:02 صبح
چون Data Source بایستی به صورت زیر باشد :
اسم کامپیوتر \ Instance Name
که در صورتی که دیتابیس تان بر روی همان کامپیوتر باشد می توانید از (Local) به جای نام کامپیوتر استفاده کنید.
kh1387
جمعه 05 مهر 1387, 13:33 عصر
مرسی از پاسختان
اما instance Name چیه؟
به عبارتی در کتابهای آموزشی فقط لوکال نوشته شده.
آیا من هم می تونم فقط از لوکال استفاده کنم؟
اگر بله، چطوری؟
متشکرم
sheitoonbala
جمعه 05 مهر 1387, 13:44 عصر
سلام .اگه منظورتون اینه که فقط با SQLExress میتونید Connect شید پس روی سیستم شما احتمالا فقط یک instance نصب شده که همون SQLExress است.زمان login جلوی server name مثلث رو باز کنید،اگه فقط local)\sqlexpress)توی لیست هست browse for more رو انتخاب کنید.در پنجره جدید + مربوط به Database Engine رو بزنید. اگه توی لیست (local) وجود داره که خوب این همون Default Instance هست، و انتخابش کنید.ولی اگه فقط local)\sqlexpress) رو می بینید پس فقط همین یک instance نصب شده،که در اینصورت باید دوباره دی وی دی SQL server رو بذارید و این بار Default instance رو نصب کنید.
AminSobati
جمعه 05 مهر 1387, 13:47 عصر
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=43055v
kh1387
شنبه 06 مهر 1387, 17:15 عصر
سلام .اگه منظورتون اینه که فقط با SQLExress میتونید Connect شید پس روی سیستم شما احتمالا فقط یک instance نصب شده که همون SQLExress است.زمان login جلوی server name مثلث رو باز کنید،اگه فقط local)\sqlexpress)توی لیست هست browse for more رو انتخاب کنید.در پنجره جدید + مربوط به Database Engine رو بزنید. اگه توی لیست (local) وجود داره که خوب این همون Default Instance هست، و انتخابش کنید.ولی اگه فقط local)\sqlexpress) رو می بینید پس فقط همین یک instance نصب شده،که در اینصورت باید دوباره دی وی دی SQL server رو بذارید و این بار Default instance رو نصب کنید.
عذر می خوام
اگه امکانش هست این سؤال منم جواب بدهید :
من دو تا سی دی sql server 2005 دارم . پس چطوری می تونم Default instance رو نصب کنم؟
مرسی
sheitoonbala
شنبه 06 مهر 1387, 17:41 عصر
سلام . سی دی ها رو به ترتیب بذارید . بصورت autorun اجرا میشن. یه سری مراحل مشخص داره که یکی کی انجام می دید و next می زنید. در یکی از این مراحل در مورد instance name ازتون سوال میشه که دو گزینه ی Default instance و named instance داره. شما default instance رو پر کنید و Next کنید. موفق باشید...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.