ورود

View Full Version : درخواست

fazel_d
جمعه 05 مهر 1387, 09:29 صبح
با سلام و عرض خسته نباشید به مدیران محترم سایت برنامه نویس
ضمن قدردانی از تلاش شما دوستان عزیز جهت رشد صنعت برنامه نویسی در کشورمان درخواستی داشتم که به شرح ذیل ارسال می گردد
لطفا در صورت امکان در قسمت مباحث مرتبط با توسعه وب مبحث جداگانه ای برای بحث در مورد سیستم های مدیریت محتوای وب سایت ایجاد نمایید.
دلیل: این نرم افزارها بسیار فراگیر شده اند و هم اکنون تعداد بسیار زیادی از این نرم افزار ها استفاده می کنند و یکی از کمبودهای این بحث نبود یا کمبود اتاق های گفتگو برای طرح مسائل و مشکلات در این مورد می باشد.
با تشکر فراوان

cybercoder
جمعه 05 مهر 1387, 13:35 عصر
اصلا موافق نیستم هر کدام از این سیستمهایی که شما می فرمایید برای خودشون جداگانه فروم دارند و زدن چنین تالارهایی جز افزونگی و پایین آوردن اعتبار نتیجه دیگری در برندارد

fazel_d
جمعه 05 مهر 1387, 16:41 عصر
از اظهار نظر شما دوست عزیز بسیار متاسفم. موافق نبودن با این مورد یک بحث است. اما اینکه شما تشخیص دادید این جور تالاری باعث پایین آمدن اعتبار می شود بحث تاسف برانگیز دیگری است.
دوست عزیز، دنیا هم اکنون بر پایه open source پیش می رود. البته من بقیه را نقض نمی کنم بلکه تایید هم می کنم. اما بسیاری از بزرگان دنیا بر روی متن باز کار می کنند. سیستم عامل لینوکس هم یک سیستم عامل متن باز است. سیستم های مدیریت محتوا که تقریبا همگی اپن سورس هستند بسیار قدرتمند و پرکاربرد و دارای سورس های قوی هستند. افرادی که روی این جور سورس ها کار می کنند بسیار متبحر و صاحب نظر هستند.
بهتر است در صورت مخالف بودن فقط بگویید مخالف هستید. اما اعتبار سنجی نکنید. البته بنده زمانی بیشتر دچار حیرت شدم که در امضای شما آدرس http://adminscope.com را دیدم که این سایت با سیستم جوملا راه اندازی شده که خود یک سیستم مدیریت محتوا هست. مثل اینکه بستنی بخورید و بگویید خوردن بستنی خوب نیست. به نظر من شما اگر یک برنامه نویس خوب و متبحر هستید پس باید دنبال اینجور مباحث باشید چون نوشتن اینجور سیستم ها بسیار مشکل است و تبحر زیادی می خواهد.
امیدوارم همیشه انتقاد سازنده بکنیم نه انتقاد کوبنده.

cybercoder
جمعه 05 مهر 1387, 17:42 عصر
من نگفتم استفاده از نرم افزارهای Opensource یا سیستم های مدیریت محتوای متن باز اشتباهه یا ... به شخصه قسمت هایی جوملا رو گسترش دادم و حتی مشکلاتی رو در فارسی براش حل کردم که شما فکرش رو هم نمی کنید...
من خود نرم افزار رو اعتبار سنجی نکردم عزیز بحث در مورد چنین نرم افزارهایی رو در اینجا اعتبارسنجی کردم. می تونی به من بگی وقتی جوملا یا x یا y دیگه علاوه بر فروم های خودشون شونصد تا فروم فارسی ( که ادعاشون از سازندگان هم بیشتره... ) موجوده و داره بحث می شه و نمی دونم اضافه کردن صفحه استاتیک یا عوض کردن فلان آیکنک یا rename کردن فلان جا بیشتره مباحثشونه، چرا در سایتی با نام " مرجع تخصصی برنامه نویسان فارسی زبان " باید در مورد چنین مسائلی بحث بشه؟

fazel_d
جمعه 05 مهر 1387, 18:53 عصر
بنده هم مد نظرم بحث در مورد عوض کردن آیکن در جوملا نبود. کسانی که در این فروم عضو هستند تقریبا همه برنامه نویس هستند. بنده هم مد نظرم مباحث برنامه نویسی بود نه عوض کردن آیکون. در ضمن گروه ما به طور تخصصی روی جوملا کار می کنه و فعلا در مورد تولید و طراحی قالب برا جوملا کار می کنیم و به زودی هم اکستنشن های پر کابردی برای جوملا ارائه خواهیم داد.
اما بنده از این پیشنهاد دنبال این بودم که امثال حضرتعالی که برنامه نویس جوملا هستین و یا دیگر دوستانی که روی این سیستم ها کار می کنن اطلاعات خودشونو در اختیار بقیه قرار بدن. بنده از عضو شدن در فروم هایی که در مورد عوض کردن آیکون صحبت می کنن چیزی دستگیرم نمیشه. اما اگه توی این فروم اینکار انجام بشه مباحث برنامه نویسی سی ام اس ها هم گسترش پیدا می کنه.
با تشکر از حوصله شما.

cybercoder
جمعه 05 مهر 1387, 23:01 عصر
شاید شما و چند نفر دیگه بیاید درباره component نویسی یا module و mambot و ... بحث کنید ولی مطمئناً تعداد اندک خواهد بود و زمانی که همچین فرومی راه بیفته نمیشه پست کسی رو که در مورد 2 ستونی یا یک ستونی بودن frontpage سوال می پرسه جوابشو ندی. یک سری به تالار php خودمون بزن ببین چندتا پست بی ربط همین الانش هست! حالا چه برسه بخواد پای امثال آقای x رو که یه طراح بیشتر نیستند و دانشی در برنامه نویسی ندارند اما به عنوان joomla developper یا حتی خلق cms های موهوم با کپی برداری و batch renaming و ... شناخته شدند و دارن پول پارو می کنن رو به اینجا باز کنی!
فکر می کنم برای حرفه ای ها فرومی در سایت خود جوملا هست و در این جا نیازی نباشه ، هر چند در این مورد مدیران سایت تصمیم گیرنده هستند و این آخرین پست من در این مبحثه.

موفق باشید.