PDA

View Full Version : نام ایران دوباره به یاهو بازگشت

shahab_ksh
جمعه 05 مهر 1387, 12:35 عصر
با سلام

نمیدونم این خبر رو دارین یا نه اگه تکراری مدیران حذف کنن

امروز که می خواستم یه ID جدید در یاهو ثبت کنم دیدم دوباره اسم ایران به لیست یاهو برگشته با این تفاوت ظاهرن قبلا زده بودن جمهوری اسلامی ایران اما حالا فقط ایرنه

Mahmood_M
جمعه 05 مهر 1387, 13:55 عصر
حالا باشه یا نباشه چه فرقی میکنه ؟
اصلا یاهو کی هست که بزاره یا نزاره ؟
شخصا اصلا نگران این موضوعات نیستم ، خیلی خودمون رو ضعیف نشون می دیم ...
یه مورد دیگش هم نام خلیج فارس توی نرم افزار Google Earth هست ، با عوض شدن این نامها حقیقت عوض نمی شه ... !

...

shahab_ksh
جمعه 05 مهر 1387, 14:35 عصر
شاید حذف کردنش مهم نبود ولی دوباره آوردنش جای بحث داره !

vcldeveloper
جمعه 05 مهر 1387, 15:36 عصر
یه مورد دیگش هم نام خلیج فارس توی نرم افزار Google Earth هست ، با عوض شدن این نامها حقیقت عوض نمی شه ... !
این دو مقوله مثل هم نیستند. در بحث خلیج فارس، جریانی بود که هر چند در ظاهر بی اهمیت بود، ولی می تونست موجب برداشت های بزرگی در آینده بشه. همینطور که ما الان میگیم در فلان سند تاریخی نام این منطقه بصورت خلیج فارس آمده، 50 سال دیگه هم اعراب می تونستند ادعا کنند که در فلان نشریه علمی معتبر 50 سال پیش هم اسم خلیج عربی اومده و به نوعی در این موضوع شبهه وارد کنند. از طرفی واکنش به این اقدام میتونست معیاری باشه برای اینکه چقدر می توان روی این نقطه ضعف بعدا کار کرد و ازش به نتیجه رسید. پس مهم بود که چه واکنشی چه در سطح دولت و چه در سطح ملت نشان داده میشد.
اما افزودن یا حذف نام ایران به لیست یاهو چندان اهمیت نداره، جز اینکه نشان داد میشه با برخی اعمال فشارها برخی شرکت ها را مجبور کرد که به خواسته کاربران ایرانی تن در بدند. وگرنه یاهو یا گوگل چه قابلیتی برای کاربران ایرانی فراهم میکنند که اگر مثلا اسم ایران در لیستشان باشه یا نباشه، فرقی به حال ما بکنه؟! به قول معروف، ما را به خیر تو امیدی نیست، شر مرسان!

a_true_2004
شنبه 06 مهر 1387, 02:15 صبح
سلام
با بخش اول نظرت موافقم اما از چه نظر میگی مجبورن به خواسته کاربران ایرانی تن در بدن.
مگه ما کاربرای ایرانی چه منفعتی براشون داریم که کپی رایت رو که رسمیت نمی شناسیم و تازه علاناً هم میگیم که با آمریکا دشمنیم.(البته بحث سیاسی نشه فعلاً :))

راستی لازمه که از امضای جالبی هم که گذاشتی تشکر کنم توی این امضاء کلی حرفه.
قبلاً هم دیده بودم ولی دقت نکردم.
بازم ممنون.

iran-apadana
شنبه 06 مهر 1387, 04:33 صبح
درسته پیشینه ما ایرانیان درخشانه اما در حال حاضر.....!!
به قول سیروس کار (کارگردان ایرانی الاصل آمریکا که یه فیلم در مورد کوروش بزرگ در دست ساخت داره) که میگه "در واقع تاریخ را فاتحان تاریخ می نویسند"
حالا به نظر شما فاتحان تاریخ چه کسانی هستند...!!؟ ما ایرانی ها..!!؟؟؟؟؟

milade
شنبه 06 مهر 1387, 04:42 صبح
بابا اصلا به نظر من هیچ کدوم از این سایتها حتی ارزش بازدید هم ندارند(چه گوگل چه یاهو چه وردپرس و ...)
می دونید چرا؟
ورد پرس که تا چند مدت دامین fa رو اجازه دسترسی نمی داد.
بلاگر گوگل هم همین طور(جدیدا سر نزدم)
یاهو هم که انگار فقط کافیه یا "مامور شهرداری" بهش بگه تا مثل ... اسم ایران رو حذف کنه .
به نظر من ماها خیلی ... هستیم که می ریم به این سایتها
مثلا همین پارسیک خودمون مگه چشه؟(عنوان ذره بین طلایی هم که داره!!!!!)
یا بلاگفا یا ...
به نظر من ما باید تغییر نظر بدیم .
فکر کنید فردا گوگل ایران رو تحریم کرد(یا بلعکس) اون وقت باید بریم دنبال جستجوگر اونم "ضعیف" در حالی که می تونیم از الان قوی شون کنیم
خوب دیگه الان دیگه دارم می رم توی سیاست
از ما گفتن بود

موفق باشید!!!!!!!

vcldeveloper
شنبه 06 مهر 1387, 06:00 صبح
اما از چه نظر میگی مجبورن به خواسته کاربران ایرانی تن در بدن.
مگه ما کاربرای ایرانی چه منفعتی براشون داریم که کپی رایت رو که رسمیت نمی شناسیم و تازه علاناً هم میگیم که با آمریکا دشمنیم.(البته بحث سیاسی نشه فعلاً :))من نمیگم، خودشون انجام میدن. یک عده کاربر ایرانی به حذف نام ایران اعتراض کردند، یاهو هم اعلام کرد که بخاطر قوانین آمریکا، بعید هست که اسم ایران را به لیستش برگردانه! اعتراض ها بالا گرفت و کار به بمب گوگلی و حذف دست جمعی تعدادی ID یاهو توسط بعضی از کاربران ایرانی و غیره رسید، سایت یاهو نام ایران را در لیستش برگرداند. قانون آمریکا هم از اون موقع تا الان تغییری نکرده و همون قانون سابق هست. به این جهت هست که گفتم اعمال فشار جواب داد.
کلا بحث عدم سرویس دهی به ایران بخاطر تحریمی که دولت آمریکا اعمال کرده، بحث بیخودی هست، چون اون تحریم اصلا شامل حال همچین سرویس هایی نمیشه، اینها عمدتا تحت تاثیر عوامل دیگه و اعمال نفوذ برخی گروهها و افراد دست به همچین کاری می زنند. بحث تحریم فقط میتونه یک عامل تسهیل کننده براشون باشه، یعنی اگر سرویس دهی به ایران را قطع نکنند، چندان هم نمی تونند گسترشش بدند، چون شرایط برای گسترش روابط اقتصادی با ایران مهیا نیست، پس فعلا تسلیم شدن دربرابر برخی گروهها راحتتر و پرسودتر هست تا حفظ کاربرانی که چندان امیدی به سوددهی شان نیست.

Microsoft.net
شنبه 06 مهر 1387, 17:59 عصر
با سلام

نمیدونم این خبر رو دارین یا نه اگه تکراری مدیران حذف کنن

امروز که می خواستم یه ID جدید در یاهو ثبت کنم دیدم دوباره اسم ایران به لیست یاهو برگشته با این تفاوت ظاهرن قبلا زده بودن جمهوری اسلامی ایران اما حالا فقط ایرنه

به نظرم این جور اخبار دیگه کهنه و تکراری شده و ارزش فنی هم نداره .

shahab_ksh
شنبه 06 مهر 1387, 18:19 عصر
به نظرم این جور اخبار دیگه کهنه و تکراری شده و ارزش فنی هم نداره .

شما یه نگاه به عنوان بندازین ! قرار نیست اخبار فقط و فقط فنی باشه نه این که ایران رو بر خلاف گذشته دوباره وارد لیست کرده تکراری نیست اگه بقول شما حذف میکردن تکراری بود

milade
دوشنبه 08 مهر 1387, 06:00 صبح
یاهو و مسئولاش فکر می کنن اگر اسم ایران رو حذف کنن دیگه ایرانی ها توش آیدی نمی سازن.ولی نمیدونه که هر ایرانی ده ها آیدی توی یاهو داره که بعضی هاش رو هم اصلا یادش نیست
فکر نمی کنم.(لطفا اگه دارید منبع بدید)
مگه کم دارن 10 تا 20 ملیون کاربر رو به خاطر نساختن ایدی محروم کنن
این ها ریشه از کشورشون داره و ... که خودشون دارن
بای

h.jaza
دوشنبه 08 مهر 1387, 10:44 صبح
فکر نمی کنم.(لطفا اگه دارید منبع بدید)
مگه کم دارن 10 تا 20 ملیون کاربر رو به خاطر نساختن ایدی محروم کنن
این ها ریشه از کشورشون داره و ... که خودشون دارن
بای
نمونش خود من که کلی ID دارم ولی دیگه به هیچ کدوم سر نمی زنم و فقط با این یکی کار می کنم.

ضمنا من خودم بشخصه هر وقت که می خواستم (می خوام و خواهم خواست) یه ID جدید بسازم، اسم کشور رو به US تغییر می دم تا دیگه با مشکلات بعدی مواجه نشم.

البته اگر خودتون توجه داشته باشین، زمانی که شما می خواین یه ID جدیدی با یاهو بسازید، خودش به صورت اتوماتیک، اسم کشور رو تشخیص میده(با IP) ولی اگر ما خیلی ساده اونو به مثلا US تغییر بدیم، هیچ گیری بهمون نمی ده و خیلی ساده اجازه ادامه ی کار و میده در حالی که بسادگی هر چه تمام تر میتونه این کار و نکنه.

در واقع همون جوری که واضحه، این کارها صرفا به خاطر فشار هایی هستش به کمپانی ها وارد میشه، در نتیجه اون کمپانی هم هم برای اینکه مشتریاشو داشته باشه و هم به اصطلاح تحریم کرده باشه، یه همچین کارایی رو انجام میده.

به غیر از این اگر توجه کرده باشین، عموما بین این شرکت های بزرگ یه دست گردون وجود داره. منظورم اینه که مثلا امروز صبح یاهو تحریم میکنه، ظهرش گوگل تحریماشو برمیداره، بعد بعد از ظهرش گوگل تحریم میکنه و در نهایت شبش یا هو برمیداره و ...

در کل برای این مسائل فکر نمی کنم بحث هایی که مثلا در این تاپیک مطرح شده (بی شوخی)، آنچنان بتونه کارشناسانه مطرح بشه چرا که از ابتدا انجام این تیپ تحریم ها کارشناسانه نیست. (همون طور که در بالا مطرح کردم)

با تشکر