View Full Version : مشکل با کریستال ریپورت 9.2
reza_optical
جمعه 05 مهر 1387, 12:52 عصر
با سلام
ار VB6 و کریستال ریپورت 9.2 (Advanced developer edition)استفاده میکنم.
وقتی می خوام در RUN TIME ریپورت ایجاد کنم خطای creation feature is not enabled رو می ده
چطور می تونم این مشکل رو حل کنم.
در ضمن licence advanced developer رو هم از اینترنت پیدا کردم ولی باز هم خطا می ده.
محمد رضاپور
شنبه 06 مهر 1387, 15:12 عصر
با سلام
دوست عزیز متاسفانه نسخه 9.2 موجود در بازار کامل نیست، من چند سال گذشته با این مشکل برخورد کردم و بعد از گذشت 4 ماه به توصیه یکی از دوستان نسخه CR 10 Advance Develeper Edition رو تهیه و نصب کردم که خوشبختانه تونستم از امکان ایجاد گزارش در زمان Run Time استفاده کنم، تنها مشکلی من که با این نسخه دارم Register کردن اون هست، با این که همه کدهای و S/N رو وارد کردم، اما در Design Time همیشه فرم Registration نشون داده می شه و بعضی مواقع باعث کلافه کردن آدم می شه.
امیدوارم که شما هم با تهیه این نسخه مشکلتون برطرف بشه.
موفق باشید.
SepidehZ
پنج شنبه 19 آذر 1388, 00:01 صبح
سلام دوستان. اگر در متن فارسی( فیلد فارسی) در کریستال 9.2 از slash ( / ) استفاده شود . مثلا تاریخ در وسط یک متن قرار داده شود، جای حروف راست و چپ اشتباه می افتد. مثلا 1/2 یا در وسط متن تاریخ 88/12/30 مثلا بزنیم . درست مثل همین جا اشتباه می افتد. مثال : 2/1 به شکل 1/2 می افتد . یا مثلا: " در تاریخ 30/12/88" به شکل " در تاریخ 88/12/30" می افتدبرای رفع این مشکل چه باید کرد؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.