ورود

View Full Version : درخواست برگزاری کلاس های آنلاین

mahdiya
شنبه 06 مهر 1387, 00:31 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران سایت
چندین بار در همین سایت تبلیغات برای نام نو یسی در کلاسهای حضوری صورت گرفته که این امکان فقط برای دوستان تهرانی فراهم شده و بقیه دوستان شهرستانی بی نصیب هستند، در شرایطی که من خودم حاضرم اگه این کلاسها بصورت مجازی برگزار بشه هزینه اون رو هم پرداخت کنم.
یک نمونه خوب برای آموزش مجازی در سایت LearnInWeb.com ارائه شده که بصورت مجازی و مفید برخی نرم افزارها تدریس می شه و البته در صورت پرداخت هزینه از جانب کاربران.

حالا اگه مدیران سایت همتی کنند و با همین روش تجربیات خودشون رو در اختیار سایرین قرار بدن و کلاس ها رو به این شکل برگزار کنن همه بهره مند خواهند شد و بسیار مفید خواهد بود

ممنون می شم اگه برای این موضوع چاره اندیشی بفرمایید
موفق باشید

mohsen27a
شنبه 06 مهر 1387, 09:40 صبح
سلام,
من حاضرم این امکان را با نرم افزار تحت وبی که طراحی کردن در اختیار دوستان قرار بدم.

babak2000
دوشنبه 01 خرداد 1391, 08:45 صبح
با سلام و تشکر
منم پایه هستم فکر کنم با این طرح یه تحول بزرگی ایجاد کنید مطمن هستم بسیار مفید خواهد بود

shabe-barani
دوشنبه 01 خرداد 1391, 12:25 عصر
به نظر منم ایده خوبی هست... هم برای دوستان شهرستانی. هم برای کسانی که نمی تونن خودشون رو به کلاسها برسونن:تشویق:

مهدی کرامتی
دوشنبه 01 خرداد 1391, 12:45 عصر
ما در فکر اجرای این برنامه تا قبل از آخر امسال هستیم، همه حالت های ممکن (آموزش آنلاین: پخش ویدئو از طریق و، توزیع بسته به صورت آفلاین: از طریق DVD) رو هم در نظر گرفتیم. تنها نگرانی که داریم عدم رعایت کپی رایت است. پیشنهاد هایی هم که ممکنه بدید، از جمله این که قفل نرم افزاری بگذارید یا فلان کار را انجام بدید بررسی شده، اما خودتان می دانید در دنیای کامپیوتر همیشه راه دور زدن هست.

ما برای عملی کردن این امر میبایست سرمایه زیادی را هزینه کنیم و اگر به خاطر مشکل کپی رایت سرمایه فوق برنگرده ضرر بزرگی می کنیم.

اگر این اتفاق بیافته برای ما ضرر مالی خواهد بود، اما برای مخاطبینی که امکان حضور در کلاس های فیزیکی به هر دلیل را ندارند به معنای محرومیت از برخورداری از آموزش خواهد بود.

love_iran1983
چهارشنبه 24 خرداد 1391, 21:30 عصر
سلام من هم بسیار مشتاق هستم در کلاس های آنلاین شرکت کنم . اگر اماکنش فراهم شد من رو هم در جریان قرار بدید با تشکر

hamid1988
پنج شنبه 25 خرداد 1391, 16:34 عصر
ما برای عملی کردن این امر میبایست سرمایه زیادی را هزینه کنیم و اگر به خاطر مشکل کپی رایت سرمایه فوق برنگرده ضرر بزرگی می کنیم.

مطمئن باشید که سرمایه شما از بین نخواهد رفت چون:
برای ساخت پکیج اموزشی امکانات و زمان زیادی لازم نیست و شما می تونید با صرف همان مدت زمانی که برای کلاس های آموزشی میزارید پکیج رو هم تولید کنید.
بازار مشتریان پک خیلی بیشتر از کلاس های خصوصی است. در کلاس های تعداد فراگیران 5-6 نفر است که با فرض اینکه هر کدام 200 هزارتومان پرداخت کنند کل شهریه کمتر از 2 ملیون خواهد شد.
حال فرض کنید شما پکیجی رو ساخته اید و هر پک رو 50 هزارتومان میدید. با فرض اینکه 1000 پک رو بفروشید (حداقل) درامدتان 50000000=1000*50000 (پنجاه ملیون) خواهد شد.
اگه 20تا پکیج بدین با مشخصات بالا درآمدتون 1 میلیارد تومان خواهد شد!
حالا خودتون قضاوت کنین کدوم با صرفه تره.

مهدی کرامتی
پنج شنبه 25 خرداد 1391, 16:46 عصر
برای ساخت پکیج اموزشی امکانات و زمان زیادی لازم نیست و شما می تونید با صرف همان مدت زمانی که برای کلاس های آموزشی میزارید پکیج رو هم تولید کنید.
برای تولید محتویات دوره WCF فقط 3 ماه مطالعه صرف شده، یک ماه و نیم هم برای تبدیل محتوا به فرم دیجیتال زمان لازمه. این مدت زمان به خاطر کیفیت متفاوت آموزش است.

با فرض اینکه 1000 پک رو بفروشید
من قبلا سی دی آموزشی در بازار توزیع کرده ام (سال 1383)، حداکثر تعداد فروش در بازار 300 عدد بوده در طی یک سال.

hamid1988
پنج شنبه 25 خرداد 1391, 17:02 عصر
من قبلا سی دی آموزشی در بازار توزیع کرده ام (سال 1383)، حداکثر تعداد فروش در بازار 300 عدد بوده در طی یک سال.
فکر نکنم 1000تا زیاد باشه. این رو هم در نظر بگیرید که الان قدرت تبلیغاتی سایت برنامه نویس رو دارید. به قول شریل سندبرگ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%84_%D8%B3%D9%86%D8%AF%D8%A8% D8%B1%DA%AF)(توسعه دهنده سیستم تبلیغاتی گوگل و الان فیسبوک) محصولات خاص برای مشتریان خاص.
کافیه تبلیغ محصول را در بالای صفحه سایت برنامه نویس بزنید اون موقع سیل مشتریان رو خواهید دید. (پیشنهاد میکنم یه نظرسنجی در سایت راه بندازید مثلا با عنوان "اگر آموزش ...... توسط برنامه نویس ارائه شود آیا ان را خواهید خرید؟ 1- بله 2- خیر 3- اگر قیمت مناسبی داشته باشد)
این (http://www.learningterm.com/Default.aspx)رو هم ببینید بد نیست.

Veteran
پنج شنبه 25 خرداد 1391, 22:12 عصر
کلاس فشرده هم بزارید ماها هم بتونیم استفاده کنیم لااقل
هزینه یک نفر از شهرستان/
کلاس اموزشی 10 هفته
هزینه اومدن به تهران با قطار یا اتوبوس
اگر بخوایم هر هفته بیایم و بریم/
رفت میشه 14 تومن
برگشت میشه 14 تومن
شما بگو روهم رفته 30 تومن
10 هفته در هفته ای 30 تومن میشه 300 تومن
300 تومن هم هزینه کلاس
میشه 600 تومن.
اما اگر فشرده باشه مثلا توی 4 یا 5 روز
من شده توی پارک هم میخوابیم. یا میریم ی مساقر خونه ارزون. یا خونه اشنایی دوستی فامیلی چیزی
هزینه خیلی کمتر میشه !
یک فکری بکنید/

بهزاد علی محمدزاده
پنج شنبه 25 خرداد 1391, 22:37 عصر
سلام . قفل نرم افزاری جوابگو نیست . بهترین قفل جذب وفاداری مشتری هست . کسانی هستند که در وب کتاب الکترونیکی می فروشند و محصول می فروشند و هیچ وقت هم کسی محصول اونها رو کپی نکرده . من پیشنهاد می کنم در کنار هزینه ها با یه بازاریاب موفق در این زمینه مشورت کنید . چون شما در نهایت به این سمت خواهید رفت مگر اینکه فقط روی تهران متمرکز بشید . حالا که قراره برید با متخصص فروش مشورت کنید ...

melena
جمعه 26 خرداد 1391, 19:30 عصر
با سلام
واقعا عالیه
و مطمئن باشید به شدت مورد استقبال واقع میشه

aminghaderi
سه شنبه 06 تیر 1391, 09:37 صبح
آموزش آنلاین ، عالی هست ، من هم کاملا موافق هستم ، ضمن اینکه قبلا هم فکر کنم دوستان ایده داده بودند ولی خوبه این بار مورد توجه قرار گرفت.
من یکی حاضرم بابت دریافت جواب سوالات تخصصی سطح بالا هزینه کنم .
پیشنهاد : استاد آنلاین هم می شه راه انداخت ، افرادی مثل من نوعی بیایند و درگاهی باشه و از اساتید متخصص سوالات فوق تخصصی خودم که باید برای به دست اوردنش کلی وقت بزارم و جستجو و مطالعه و... کنم ، بهشون پاسخ داده بشه و هزینش هم از گرفته بشه .
به هر حال همون طور که معتقد هستیم چرخ ساخته شده رو نباید دوباره ساخت ، چرا اساتیدی که سالها مطالعه کردن ، اطلاعاتشون محفوظ بمونه و من نوعی هی وقت بزارم عمر تلف کنم که چی ؟ که می خوام یه مبحثی که ایشان قبلا مطالعه داشته و به نتیجه رسیده رو دوباره پژوهش کنم .
با صرف هزینه ، هم موجب دلخوشی استاد می شه (به هر حال گوشه ای از هزینه های تحمیلی زندگی رو می تونه بگیره) و هم کسایی که کسر وقت دارند و فرست مطالعه و بررسی رو ندارند و یا از نظر علمی ضعیف هستند ، باعث می شه در کوتاه ترین زمان ممکن بهترین نتیجه رو بگیرند.

امیدوارم پیشنهادم ، مورد توجه قرار بگیره.
با تشکر .

ragandasht
یک شنبه 12 شهریور 1391, 23:52 عصر
موافقم با شما

yashar_sb_sb
پنج شنبه 16 شهریور 1391, 09:37 صبح
ایده ی خوبیه.
من با برگزاری کلاس های آنلاین موافقم.

davood59
جمعه 14 مهر 1391, 20:53 عصر
با سلام؛

ما در فکر اجرای این برنامه تا قبل از آخر امسال هستیم، همه حالت های ممکن (آموزش آنلاین: پخش ویدئو از طریق و، توزیع بسته به صورت آفلاین: از طریق DVD)
خدا خیرتون بده و دستتون درد نکنه!
بخدا خیلی کار خوبی می کنید. باور کنید من هر وقت اطلاعیه های بالای سایت رو می بینم با خودم میگم کاش میشد در این گونه کلاسها شرکت کرد.
باور کنید تنها زمانی که از زندگی نکردن در تهران افسوس میخورم همین دیدن اطلاعیه های کلاسهای شما و عدم توانایی شرکت در آنهاست.
یادمه در تیرماه کلاس یا کارگاه فشرده آموزش css بهمراه Photoshop رو داشتید! هرجور برنامه ریزی کردم که بتونم دو روزه بیام تهران و برگردم جور نشد.
دردسرهای اخذ مرخصی و ... برای ما که شاغل هستیم و رسیدگی به امور زندگی واقعا این اختیار رو از ما میگیره که هر وقت بخوایم بتونیم بیایم تهران. (حالا قضیه اقامت در تهران بماند برای خودش، اینجور وقتها میشه مثل علاقه مندان به فوتبال که میان استادیوم و چادر میزنن اطرافش، ما هم چند نفری چادر بزنیم و دیگه مزاحم اقوام نشیم).
نمیشه کلاسها رو بصورت آنلاین برگزار کنید؟
از طرفی با این گفته شما هم کاملا موافقم که فرمودید امکان ضرر هستش.
با این کار حتی تهرانیها هم به جای حضور در کلاس DVD ها رو تهیه می کنن و دیگه کلاس نمیان.
همچنین برای ما که به نرم افزارهای مجانی و آموزشهای رایگان عادت کردیم شاید بشه به شما حق داد که ممکنه با ضرر مواجه بشید.
ولی خب فکر ما رو هم بکنید، که در شهرستان هستیم و عادلانه نیست که بخاطر دوری مسافت از آموزشهایی که دوست داریم یاد بگیریم ، دور بمونیم.
ببخشید که وقت شما رو گرفتم.
خیلی وقت بود که میخواستم این درخواستم رو بدم ولی میدونستم میگید که فعلا امکانش نیست.
به هر حال برای همه شما آرزوی موفقیت دارم.

andaron
شنبه 22 مهر 1391, 14:04 عصر
سلام
چه خبر آموزش ها آماده نشد

مهدی هادیان2
شنبه 22 مهر 1391, 16:50 عصر
بسم الله الرحمن الرحيم با سلام بنده هم مثل دوستان مشتاق برگزاري اين کلاس ها و نيازمند اون ها هستم. وقتي اين تاپيک رو خوندم تحت تاثير قرار گرفتم به نظرم گاهي فرصت پيدا ميشه که اين جوري کار nتفر رو بشه راه انداخت شايد بعدا اين فرصت هاي طلايي پيش نياد. براي وضعيت مالي اون هم نگران نباشيد؛ اگه خدا بخواد به مالتون برکت بده ازش برمياد. ايمان داشته باشيد؛ فرصت رو غنيمت بشماريد و با توکل به خدا و براي خدا شروع کنيد. لطفا بي خبرمون نذاريد شاد و پيروز باشيد.

sina.esmaeelie
یک شنبه 23 مهر 1391, 20:58 عصر
حداقل کلاس ها فشرده رو زیاد کنید 3,4 روز میشه اومد ولی تا الان خبری از کلاس های فشرده نیست

s_mahdi_n
دوشنبه 15 آبان 1391, 10:47 صبح
خوب من یه تجربه‌ای در روابط عمومی دارم و اون اینکه هر راهی مشتری خودش رو داره.

1. کلاس حضوری مثلا 40 درصد متقاضی داره - پیشنهاد : همون کلاسهای حضوری در آموزشگاه برنامه نویس خوبه.
2. کلاسهای فشرده مثلا 20 درصد متقاضی داره - پیشنهاد : همون کلاسهای حضوری در آموزشگاه برنامه نویس روزهای تعطیل و آخر هفته خوبه.
3. کلاسهای مجازی برای شهرستانی ها 30 درصد متقاضی داره - پیشنهاد : از یک سیستم آموزش مجازی Open Source مثل moodle که جواب پس داده و فوق العاده قدرتمنده استفاده کنید.
4. بسته های آموزشی هم 10 درصد متقاضی داره - این هم که نیاز به پیشنهاد نداره قبلا انجام داده اید. برای شما کاری نداره راه اندازی یک فروشگاه مجازی.

در مجموع 100 متقاضی ها رو اینطوری میشه پوشش داد.
اینطوری میشه که رابطه برد ، برد خواهد شد. یعنی هم ما برنده هستیم و هم مدیران موسسه برنامه نویس.

mojtaba5
یک شنبه 05 آذر 1391, 00:13 صبح
این کلاس های آنلاین هیچوقت برگزار نمیشه؟

amirmms
دوشنبه 06 آذر 1391, 17:32 عصر
منم تا آخرین اطلاعاتی که توی زبون VB . net دارم هستم باحاتون