ورود

View Full Version : هر 6 دقیقه به صورت خودکار update شود

sasan123
شنبه 06 مهر 1387, 12:48 عصر
دوستان من یک صفحه ی دارم که در داخل ان یک gridview است و اطلاعاتی در داخل ان می باشد می خواهم که این صفحه به صورت خودکار مثلا هر 5 دقیقه یک بار update شوددوستان من نمی دانم که باید از چی استفاده کنم

sasan123
شنبه 06 مهر 1387, 14:08 عصر
دوستان سوالم واضح اگه واضح نیست بگید تا توضیح بیشتر بدهم

Saber_Fatholahi
شنبه 06 مهر 1387, 14:25 عصر
شما باید از کنترل تایمر Ajax استفاده کنین
با استفاده از ویژگی Interval می تونین به تایمر دستور بدین که چندوقت یک بار رفرش بشه اگه سوالی بود بازم مطرح کنین

Amir Taghavi
شنبه 06 مهر 1387, 14:34 عصر
http://www.asp.net/learn/ajax-videos/video-99.aspx

sasan123
شنبه 06 مهر 1387, 18:46 عصر
دوستان من تا حالا اصلا با ajax کار نکرده ام ولی این viedio را که دیدم و خواستم شروع کنم من در همان ابتدا به مشکل بر خوردم من از visual stadio 2005 و تحت c#استفاده می کنم و وقتی روی new web site می روم من چیزی به نامajax ندام صفحه ی ajax مربوط به کارم را چه طوری بیارم و چگونه در سایت قرار دهملطفا راهنمایی کنید

golhay2
شنبه 06 مهر 1387, 20:16 عصر
شما باید ابتدا Ajaxenablewebsite زا از سایت microsoftدریافت کنید وآن را نصب کنید سپس AjaxControlTolkit را نیز دانلود و toolbox آنرا به پروژه خود اضافه کنید وقتی که ابزار فوق را نصب کردی وقت انتخاب پروژه جدید Ajaxenablewebsite را انتخاب و اکنون می توانید از Ajax استفاده کنید

Himalaya
یک شنبه 07 مهر 1387, 00:51 صبح
چرا برای update از java استفاده نمیکنید ...این طوری درگیر آژاکس نمیشید(البته توصیه میکنم که شدیدا دنبال یادگیری آژاکس باشید)... نگاه کنید مثلا وقتی شما یه دکمه (asp:button) تو صفحه دارید،
کافیه که توسط java روی اون کلیک کنید ... اون وقت صفحه از دوباره لود میشه و انگار که شما همه چیز رو تو صفحه update کردید ...

می خواهم که این صفحه به صورت خودکار مثلا هر 5 دقیقه یک بار update شود
با این کار گریدویو شما هم از دوباره به بانک وصل میشه و محتویاتش update میشه ... تازه میتونید کدهای
#C مورد نظرتون رو هم تو اون دکمه بنویسید و هر وقت که توسط جاوا روی اون دکمه به صورت اتوماتیک کلیک شد،اون کدها هم اجرا بشن ... اما روش کار :
1. یه دکمه میخوایم که تو صفحه باشه ، ولی دیده نشه(برای این دیده نشه،چون میخوایم کاربر متوجه وجود اون نشه.اما برای update به کلیک روی این دکمه احتیاج داریم).اگه از طریق visible=false بخوایم کاری کنیم که دکمه دیده نشه،در این صورت جاوا دیگه id مربوط به اون دکمه رو نمیشناسه.پس از style برای دیده نشدن دکمه استفاده میکنیم

<asp:Button ID="Button1" runat="server" Text="Button" CssClass="style1" />
اینم تو قسمت head

<style> .style1 { visibility:hidden;} </style>
2.تو قسمت head این اسکریپت رو اضافه میکنیم

<script language="javascript">
var i=0;
function update()
{
if (i == 1)
document.getElementById('Button1').click();
i=1;
setTimeout("update()",5000);
}
</script>

3.تو قسمت body

<body onload="update()">
این کدها باعث میشه صفحه هر 5 ثانیه 1 بار لود بشه...بدی این روش در مقابل ajax اینه که تو این روش کل صفحه شما از دوباره لود میشه ، اما اگه از ajax استفاده کنید میتونید از updatepanel استفاده کنید تا فقط اون قسمتی از صفحه که لازمه از دوباره لود بشه
امیدوارم منظورتو درست فهمیده باشم ...

sasan123
دوشنبه 08 مهر 1387, 10:36 صبح
دوست عزیز karaji333
اگر صفحه ی من بر اساس مستر پیج باشد باید این عمل را چه جوری انجام داد

sasan123
دوشنبه 08 مهر 1387, 15:45 عصر
دوستان کسی نمی تونه کمک کنه اگه صفحه ی من بر اساس مستر بشد چگونه ای کار را انجام دهم

irantkd
دوشنبه 08 مهر 1387, 16:36 عصر
ببین این کد به دردت میخوره :

<!----Www.Dlisladn.Com--->
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--//hiding it
setTimeout("window.close();", 70000);
//end hiding it-->
</SCRIPT></body>
</html>
<!----Www.Dlisladn.Com--->

el_abdollahi
دوشنبه 08 مهر 1387, 16:47 عصر
سرچ كني به جواب ميرسي ولي اگه از تايمر آژاكس استفاده كني راحت تري ديگه با مسترپيج به دردسر نميافتي. به اين نگاه كن :
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=85811
موفق باشي.

sasan123
دوشنبه 08 مهر 1387, 17:00 عصر
دوست عزیز با تشکر یعنی راهی داره که بدون ajax باشه من سرچ را پیدا نکردم

milade
سه شنبه 09 مهر 1387, 06:12 صبح
بیا این یه تایمر بدون اجاکس که هر 6 ثانیه فانکشن رو می خونه(کد مربوط به asp.net هست نه جاوا)»

System.Timers.Timer tm = new System.Timers.Timer();
tm.Interval = 6000;
tm.Elapsed += new System.Timers.ElapsedEventHandler(Yourfunction);
tm.AutoReset = false;
tm.Start();
و این هم برا جاوا اسکریپت:

setTimeout("YourFunction()", 6000)
بای

m1975b
پنج شنبه 18 مهر 1387, 00:07 صبح
<meta http-equiv="refresh" content="5" >