PDA

View Full Version : سوال: قرار دادن لینک بر روی عکس

aliyaghoobi88
شنبه 06 مهر 1387, 12:51 عصر
سلام

من میخوام برروی قسمت های مختلف یک عکس لینک بزارم و علاوه بر اون زمانی که موس بر روی اون قسمت اومد حالت over state داشته باشه و روی اون محدوده تغیراتی رو انجام بده و با کلیک کردن به لینک مورد نظر بره ، من خودم میخواستم این کار رو با swish انجام بدم ولی در جاهایی که نزدیک به هم لینک ها قرار دارند مشکل ایجاد میشود ، مثلا در این نرم افزار یک دایره را اگر لینک بدیم مربع اطراف دایره رو به عنوان لینک قبول میکنه
این کار رو شنیدم با flash میشه میکرد اگه میشه راهنمایی کنید
اگر با هرنرم افزار یا هر روشی که میشه انجام داد لطفا راهنمایی کنید ، فقط بتونیم اون رو رو سرور بفرستم اگه هم قراره برنامه نویسی خاصی داشته باشه سرور لینوکس برای این کار تهیه کردم و باید از زبان های تحت پشتیبانی این سرور استفاده کنم
http://i35.tinypic.com/2remyi1.jpg

خیلی ممنونم ، خداحافظ

raravaice
شنبه 06 مهر 1387, 13:06 عصر
Image Map توی خود HTML این کار رو برات انجام میده.

موفق باشید

moosa2007
شنبه 06 مهر 1387, 13:31 عصر
ببین به دردت میخوره

aliyaghoobi88
شنبه 06 مهر 1387, 23:01 عصر
دست شما درد نکنه واقعا مفید بود

آیا میشه حالتی رو ایجاد کرد که زمانی که موس بر روی قسمت مربوطه ( hotspot ) ان قسمت از تصویر
دچار تغییر بشه ، مثلا مثل عکس بالا highlightبشه

از توجه شما ممنونم

raravaice
یک شنبه 07 مهر 1387, 11:22 صبح
آیا میشه حالتی رو ایجاد کرد که زمانی که موس بر روی قسمت مربوطه ( hotspot ) ان قسمت از تصویر
دچار تغییر بشه ، مثلا مثل عکس بالا highlightبشه

شدنش که میشه ولی این مورد به خلاقیت و قدرت نفوذ شما در جاوا اسکریپت بستگی داره.

موفق باشید

aliyaghoobi88
یک شنبه 07 مهر 1387, 13:39 عصر
شدنش که میشه ولی این مورد به خلاقیت و قدرت نفوذ شما در جاوا اسکریپت بستگی داره.

دقیقا همون چیزهای رو گفتید که من ندارم :گریه:، به نظر دوستان برای اضافه کردن این وِیژگی چکار باید بکنم( تغییر مشخصات عکس در محدوده دکمه زمانی که موس روی آن میاد ):متفکر:؟

raravaice
یک شنبه 07 مهر 1387, 14:00 عصر
تغییری روی خود عکس نمیتونی بدی ولی میتونی با ایجاد یه DIV در محور Z ها روی اون محدوده ای که میخواهید تغییراتی ایجاد کنید.

مثلا عکس شما به تیکه های 1x1 تقسیم شده که به همین میزان هم شما روی عکس DIV قرار دادید با opacity:0 وقتی موس روی هر کدوم از اینا میره opacity رو زیاد میکنید .
Efect های زیادی میشه داد که باز هم میگم همش به خلاقیت و سلیقه شما بستگی داره.

موفق باشید

aliyaghoobi88
یک شنبه 07 مهر 1387, 20:28 عصر
اگر از فرانت پیج استفاده می کنید روی عکست وقتی ایمپورتش کردی راست کلیک کن و گزینه تولز رو بزن.

می تونی با اون ابزاری که به شکل مربع است این کار رو بکنید و برای عکس خودتون مپ بسازید.

دستت درد نکنه ،ممنون از زاهنمایی شما
مشکل من اینه که میخوام زمانی که موس روی اون قسمت میره عکس دچاره
تغییر بشه یا در همون قسمت عکس تغییر رنگ بده یا یک عکس دیگه لود

SAMARE
یک شنبه 10 مرداد 1389, 09:13 صبح
سلام دوستان من هم در صفحه ام يه كنترل Image‌دارم كه ميخوام با كليك ماوس بر روي آن به صفحه اي بره كه عكس رو در ابعاد واقعي نشون ميده ، ولي نميدونم بايد چطور اينكار رو انجام بدم!!!

akameli
یک شنبه 10 مرداد 1389, 10:01 صبح
شما نی تونید این کارو به وسیله فلش به راحتی انجام بدید از قسمت action