ورود

View Full Version : انتشار FireFox 3.0.3

mohammed
شنبه 06 مهر 1387, 15:09 عصر
با وجودی که به تازگی ویرایش 3.0.2 فایر فاکس به بازار عرضه شده است اما یک اشکال کوچک در ذخیره سازی کلمه رمز، باعث شد که نسخه اصلاحیه در هفته آینده عرضه شود.

http://blog.internetnews.com/skerner/2008/09/firefox-303-coming-next-week.html

MehranZand
شنبه 06 مهر 1387, 16:32 عصر
ساعاتی پیش عرضه شد

isfahandvb
یک شنبه 07 مهر 1387, 17:42 عصر
به نظر من فقط بایستی از ie استفاده کرد.چون خیلی درد سر داره برای بقیه کد نویسی کنه تا درست نشون بده

دوست عزیز میشه بگید منظورتون از کد نویسی چیه ؟ و فایرفاکس در این زمینه در چه قسمتی ضعف داره ؟ اگه منظورتون زبان های اسکریپتی Client و کدهای ایجاد کننده هست. باید گفت که اکنون فایرفاکس بسیار سریع تر از همیشه کد ها را تفسیر میکنه !

البته شیوه نمایش صفحات در مرورگر مایکروسافت بسیار منظم تر هست ولی دوست عزیز بنظر من این تکامل 100% نیست.

zfarhad2000
دوشنبه 08 مهر 1387, 03:29 صبح
به نظر من فقط بایستی از ie استفاده کرد.چون خیلی درد سر داره برای بقیه کد نویسی کنه تا درست نشون بده

نمی‌دونم شما اسم W3C رو شندید یا نه؟
این سازمان سعی می‌کنه استانداردهایی برای تکنولوژیهای تحت وب ارائه بده. مثلا استانداردهای طراحی صفحات وب با HTML و CSS. خوب اگه همه مرورگرها این استانداردها رو رعایت کنند و صفحات رو براساس این استانداردها render کنند دیگه مشکل حله. یعنی شما یا من یک کد استاندارد می‌نویسیم و خلاص. در همه مرورگرها این کد یکجور نمایش داده خواهد شد.
الان فایرفاکس 3 داره به خوبی از این استانداردها پشتیبانی می‌کنه شاید 100٪ نباشه ولی خیلی خیلی بیشتر از IE هست. کلا میکروسافت با بیشتر این استانداردها رابطه خوبی نداره چون این استانداردها در درازمدت مانع درآمدزایی انحصارطلبانه میکروسافت می‌شن. پس مشکل رو باید درست شناخت. مشکل از فایرفاکس نیست از میکروسافت هست.
البته الان یکم میکروسافت کوتاه اومده و قرار هست در IE8 بهتر از قبل از این استانداردها حمایت کنه. ببینیم و تعریف کنیم :متفکر: