ورود

View Full Version : نقشه ساز گوگل برای ایران



a_true_2004
یک شنبه 07 مهر 1387, 02:57 صبح
نقشه ساز گوگل به شما امکان مشارکت، به اشتراک گذاری و ویرایش قسمت های مشخصی ازاطلاعات نقشه های دنیا را می دهد. به محض آنکه با مفاهیم Google Map Maker (http://www.google.com/mapmaker) آشنا شدید، شما می توانید به مکان یابی، ترسیم، برچسب گذاری، تشریح و مناسب سازی اطلاعات نقشه محلی خویش بپردازید. این اطلاعات می تواند شامل چنین گزینه هایی باشد:
- محدوده های تجاری، دولتی و عمومی
- محله ها، نواحی شهری، نواحی مسکونی و بخش های منطقه ای
- جاده ها، خیابان ها، مسیرهای دسترسی و ماننده آن
- نقاط مختلف عمومی و تجاری (مانند بانک ها، بیمارستان ها، پارک ها، شرکت ها و سازمان های بزرگ، مراکز خرید، مراکز توزیع سوخت…)
گوگل ابزار Google Map Maker را به تازگی برای نواحی کشور ایران (http://google-latlong.blogspot.com/2008/09/google-map-maker-launched-to-17-more.html) نیز در دسترس قرار داده است و شما می توانید با استفاده از نقشه ساز گوگل مقدمات ایجاد نقشه ای عالی برای تهران و ایران را ایجاد نمایید. به نمایی از میدان انقلاب در حالت Hybrid و نقشه میدان ونک توجه کنید:

http://boxstr.com/files/3682336_m9trv/google-map-maker_tehran_enghelab.jpg
[/URL]
http://boxstr.com/files/3682341_u3xyw/google-map-maker_tehran_vanak.jpg
با استفاده از نقشه ساز گوگل، شما به راحتی با استفاده از ابزارها و راهنما های موجود به یک نقشه کش شهری تبدیل خواهید شد که می توانید کیفیت اطلاعات نقشه های ناحیه خود را بهبود بخشید.
گوگل شما را برای نقشه کشی تمامی نقاط ایران دعوت کرده است، از این فرصت ویژه برای شفاف سازی اطلاعات و دسترسی آسان به آن ها استفاده کنید.
نقشه ساز گوگل از این قسمت ها تشکیل شده است:


http://boxstr.com/files/3682347_jawft/mapmaker_overview.jpg1- My MapMaker - برای مشاهده و مدیریت تغییراتی که شما در نقشه ایجاد می کنید.
2- Moderate / Neighborhoods - با کلیک بر روی این قسمت می توانید تغییرات سایر کاربران را ببینید و بر آن ها اظهار نظر کنید.
3- Map search - برای جستجو موقعیت های جغرافیایی، مکان ها و نام کسب و کارهای مختلف
4- Edit toolbar - جستجو برای اطلاعاتی که می توانید ویرایش کنید.
5- Add toolbar - برای کشیدن خط، نقاط و نواحی
6- Views - برای نمایش نماهای مختلف (شامل عکس های ماهواره ای)
7- Settings - انجام تغییرات در تنظمیات محیط کاری شما.
8- Link to this page - پیوند صفحه های که در حال ویرایش آن هستید.
9- Stats - نمایش آمار مربوط به شما برای ناحیه ای که در حال بازدید از آن هستید.
10- Left panel - محل نمایش اطلاعات مختلفی در ارتباط با نقشه
11- Navigation controls - ابزارهای پیمایش در نقشه
12- Map - محل نمایش نقشه
13- Info window - محل نمایش اطلاعات در دو حالت Basic و Detailed
چگونه به بهبود اطلاعات مختلف برای نواحی ایران کمک کنیم؟
- با توجه به میزان دقت بالای این نقشه های گوگل (که تا به حال آن ها را برای نواحی مختلف ایران در Google Map منتشر نکرده است.) شما می توانید در مدت زمان کوتاهی و با صرف زمان بسیار مناسبی این نقشه را برای انتشار نهایی آماده کنید. بسیار بدیهی است با انتشار و توسعه مناسب این نقشه امکان بهره برداری از سرویس های مختلف آن به زودی فراهم خواهد شد.
- اگر شما به هر نحوی از دستگاه های GPS استفاده می کنید، می توانید در مواقع بیکاری مکان های مختلف و مهم (مانند بانک ها، بیمارستان ها، فروشگاه ها، کافی شاپ و رستوران ها) را علامت گذاری کنید و در فرصت مناسب آن ها را در نقشه ساز گوگل اضافه کنید.
- با توجه به فیلد های اطلاعاتی مختلف (http://www.google.com/mapmaker?fll=35.700958,51.391189&fr=0.000697,0.000858&gw=12&ll=35.755559,51.407111&spn=0.005921,0.013561&z=17)، اگر شما در مورد نقطه ای که اطلاعات آن را وارد می کنید اطلاعات بیشتری دارید (مانند نام کامل، شماره تلفن، آدرس ایمیل، آدرس وب، تلفن…) می توانید تمامی آن ها را نیز وارد کنید.
- این اطلاعات، برای تمام دنیا مورد استفاده قرار خواهند گرفت، لطفا نام گذاری ها را به خوبی رعایت کنید، نام ها را به زبان انگلیسی و کامل وارد کنید، از وارد کردن اطلاعات پوچ پرهیز کنید و به خوبی بر کار دیگران نظارت (http://sites.google.com/site/mapmakeruserhelp/moderate) کنید.
- اگر در مورد موقعیت مکانی برای اضافه کردن شک دارید، می توانید از حالت Hybrid استفاده کنید.


http://boxstr.com/files/3682339_eqokq/google-map-maker_tehran_park-laleh_hybrid.jpg
در حالت Hybrid شما نقشه و اطلاعات را بر روی نمایی ماهواره ای از محل خواهید داشت. به این وسیله شما می توانید اطلاعات را به صورت دقیق تری وارد نمایید.



http://boxstr.com/files/3682442_eqnpq/google-map-maker_tehran_park-laleh_map.jpg
- برای بحث و تبادل نظر می توانید از Google Map Maker Group (http://groups.google.com/group/google-mapmaker) استفاده کنید.
-------------------------
منبع :
[URL]http://secure2s.net/fa/1387/07/05/google-map-maker-for-iran/

a_true_2004
یک شنبه 07 مهر 1387, 19:10 عصر
مطلب جالبی بود ولی چرا طوری عکس ها رو انتخاب نکرده اید تا دیده شود.برای من لود نمیشه
نمیدونم مشکل از کجا بود اما عکس ها رو روی یک سرور آپلود کردم و الان که تست کردم باز شدن.

vcldeveloper
دوشنبه 08 مهر 1387, 02:52 صبح
اول از اینکه همچین سرویسی راه افتاده خوشحال شدم، و تصمیم گرفتم که خودم هم در طرحش شرکت کنم، و به دوستانم هم بگم که شرکت کنند. گوگل استفاده خوبی از کاربران سایتش میکنه، همین چند وقت پیش هم دیدم برای جستجوی عکس در سایتش یک بازی ساده هم درست کرده که کاربران از طریق اون بازی روی عکس ها تگ میزارند و اینطوری کمک بزرگی به گوگل در افزایش دقت تصاویر جستجو شده می کنند.

اما بعدش نظرم عوض شد، چطور وقتی میخوای یک نرم افزار مجانی از سایت گوگل دانلود کنی، مشمول تحریم آمریکا میشی، ولی وقتی میخوای به گوگل کمک کنی که سرویس خودش را گسترش بده، جزو کشورهای تحریم شده قرار نمیگیری؟!
این سرویس میتونه به مردم ایران کمک کنه، ولی چه تضمینی وجود داره که وقتی بانک اطلاعاتی مربوط به ایران به اندازه کافی تکمیل شد، همین سرویس هم که با تلاش ایرانیان به جایی رسیده، یک بار از دسترس ایرانی ها، به بهانه تحریم خارج نشه؟!
این اطلاعاتی که وارد میشه، هر چند به تنهایی ارزش چندانی ندارند، ولی وقتی بصورت یک مجموعه در داخل بانک اطلاعاتی قرار میگیره، برای گوگل ارزش زیادی داره، وقتی تضمینی وجود نداره که این سرویس به خودم و دوستانم ارائه بشه، چرا باید در طرحش شرکت کنم و اسباب سود گوگل را فراهم کنم؟!

این اطلاعات میتونه در مواقعی حتی ارزش نظامی هم پیدا کنه. هر چند نیروهای آمریکا در حال حاضر از اینکه همچین اطلاعاتی بدست بیارند، عاجز نیستند، اما مسلما از اینکه ین اطلاعات بصورت مفت و مجانی بصورت بروز شده در اختیارشان قرار بگیره، خوشحال میشند. از نظر نظامی، داشتن اطلاعات دقیق از مکان های مختلف یک منطقه جغرافیایی (حتی محل های غیرنظامی، یا حتی اسم بقال سر کوچه شما) میتونه برای نیروهای عمل کننده در اون منطقه یک اطلاعات مفید محسوب بشه. کشورهایی که با آمریکا رابطه دارند، این حق را دارند که در صورت تشخیص خودشان، از گوگل بخواهند که بعضی تصاویر را از دسترس عمومی حذف یا دقت آنها را کمتر کند، ولی ایران یا کشورهایی مثل ایران همچین حقی ندارند.

نمیخوام مسئله را سیاسی یا امنیتی کنم، چون همانطور که گفتم، بعد امنیتی آن خیلی پر رنگ نیست، و میشه این اطلاعات را از راه های دیگه هم به راحتی بدست آورد، انتقال همچین اطلاعات روزمره ایی هم در هیچ کشوری جرم نیست، ولی مسلما دسترسی رایگان به آن به صرف تر از صرف هزینه برای همین اطلاعات رایگان هست. حرف اصلی من این هست که چه تضمینی وجود دارد که بعدها همین Google Map هم جزو موارد تحریمی قرار نگیره؟ فکر کنم الان Google Earth جزو موارد تحریمی گوگل هست.
شخصا ترجیح میدم که اگر شرکت بی طرفی در این زمینه هست که قابلیت مشابهی را می تواند برای ایران فراهم کند، دست بکار شود تا ایرانی ها هم با آن همکاری کنند، ولی همکاری با شرکتی که با ما خصومت دارد و این خصومت را هم پنهان نمی کند را صحیح نمی دانم.

این وبلاگی که لینکش را دادید، آدرس سایت هایی که بهش ارجاع دادند را درج میکنه، به نظر من باید پست هایی در وبلاگ ها و سایت های ایرانی در این زمینه ارسال بشه، ولی بجای تشویق به شرکت در این طرح، کاربران را تشویق به شرکت نکردن در این طرح، به نشانه اعتراض بکند. شاید این کار باعث بشه که فشاری هر چند اندک به این شرکت وارد بشه و تغییراتی در سیاست های خودش نسبت به کاربران ایرانی اعمال کند، چون کج دهنی های یکی دو سال اخیر گوگل به ایرانیان متناسب با هیچکدام از قوانین تحریمی ایران نبوده، بیشتر نوعی حرکت نمادین برای ابراز براعت از ساکنین ایران بوده، تا یک الزام و تعهد قانونی!

SalarSoft
دوشنبه 08 مهر 1387, 21:12 عصر
این کاری هست که سایت wikimapia.com داره انجام میده.
این سایت مدتی هست که کار میکنه و خیلی مناطق توسط کاربران بهش معرفی شدند.

a_true_2004
سه شنبه 09 مهر 1387, 01:21 صبح
از لحاظ اطلاعاتی که بدونید اطلاعات جامع و کاملی رو از ایران دارند. نمونش همین نرم افزار Microsoft Encarta Encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Encarta)که یادمه نسخه 2000 یا 2002 بود که باهاش کار میکردم. اون موقع به جرأت میتونم بگم که اسم حدود 95% روستاهای اطراف شهر اصفهان رو به زبان محلی (اسمی که مردم منطقه به صورت خلاصه شده یا در روابط عامیانه از اون استفاده میکردند) داشت.
خوب خیلی واضحه که وقتی این اطلاعات رو مایکروسافت داره پس اطلاعات نظامی که آمریکا داره واقعاً بیشتر از این حرفاست.
اما از این نظر که از این طریق میشه اطلاعات آپدیت شده رو جمع کرد کاملاً درسته.


چون کج دهنی های یکی دو سال اخیر گوگل به ایرانیان متناسب با هیچکدام از قوانین تحریمی ایران نبوده، بیشتر نوعی حرکت نمادین برای ابراز براعت از ساکنین ایران بوده، تا یک الزام و تعهد قانونی!

ولی بجای تشویق به شرکت در این طرح، کاربران را تشویق به شرکت نکردن در این طرح، به نشانه اعتراض بکند.
الان یکی از اون فرصتهاست که اعتراض نتیجه میده. اما به شرطی که همه اعتراض کنند و بعضی دنبال کار خودشون نباشن.

vcldeveloper
سه شنبه 09 مهر 1387, 03:08 صبح
الان یکی از اون فرصتهاست که اعتراض نتیجه میده. اما به شرطی که همه اعتراض کنند و بعضی دنبال کار خودشون نباشن.
به نظرم اگر هر کس با دیگران کاری نداشته باشه، و به نوبه خودش وظیفه اش را انجام بده، اعتراض قابل توجهی میشه، فقط کافیه هر کسی که امکان اظهار نظر درباره این سرویس را دارد، نظر خودش درباره بی اعتمادی به گوگل را منتشر کند، مثلا در وب سایت هایی که دارد، یا در سایت های خبری ایی که به این موضوع پرداختند و امکان دریافت نظر خوانندگان را دارند، اظهار نظر کند. مثلا می تونه مطلبی به انگلیسی یا فارسی در سایت یا وبلاگش بنویسد، و هر جا با بحثی در این مورد برخورد کرد، یک Comment کوتاه به همراه لینک توضیحاتش در سایت خودش قرار بده.

vahid4134
سه شنبه 09 مهر 1387, 11:27 صبح
به نظرم اگر هر کس با دیگران کاری نداشته باشه، و به نوبه خودش وظیفه اش را انجام بده، اعتراض قابل توجهی میشه، فقط کافیه هر کسی که امکان اظهار نظر درباره این سرویس را دارد، نظر خودش درباره بی اعتمادی به گوگل را منتشر کند، مثلا در وب سایت هایی که دارد، یا در سایت های خبری ایی که به این موضوع پرداختند و امکان دریافت نظر خوانندگان را دارند، اظهار نظر کند. مثلا می تونه مطلبی به انگلیسی یا فارسی در سایت یا وبلاگش بنویسد، و هر جا با بحثی در این مورد برخورد کرد، یک Comment کوتاه به همراه لینک توضیحاتش در سایت خودش قرار بده.
نظر خوبی هست البته اگر کسی پیشتباز بشه. سایتهای زیادی هستند که بازدیدکننده ایرانی زیادی دارند اما آیا واقعا کسی این کار رو می کنه؟

Mohammad_Mnt
سه شنبه 09 مهر 1387, 13:43 عصر
گوگل نمی‌خواد ایران را فیلتر کنه، بعضی جاها مجبور می‌شه. این‌ها هم به خاطر سیاست های آقای دکتره دیگه

vahid4134
سه شنبه 09 مهر 1387, 17:10 عصر
گوگل نمی‌خواد ایران را فیلتر کنه، بعضی جاها مجبور می‌شه. این‌ها هم به خاطر سیاست های آقای دکتره دیگه
منم می دونم اینطوری هست
اما اول فکر می کردم که گوگل هم می خواد ولی الان که به صحبتهای آقای علی کشاورز گوش می کنم نتیجه می گیرم که گوگل واسش زیاد واسش مهم نیست
چطوری اون بعضی ها گوگل رو رو مجبور کردند که ایران رو محدود کنه واسه این نگفتن که محدود بشه
چرا حالا که قراره اطلاعات رو از کاربرهای ایرانی دریافت کنه دیگه نمیان و مجبور کنند که ایران رو فیلتر کنید؟ یا اینکه گوگل جلوشون وایستاده؟
هر چی هست هر عادم عاقلی می فهمه که بازیچه شده

vcldeveloper
سه شنبه 09 مهر 1387, 17:59 عصر
این‌ها هم به خاطر سیاست های آقای دکتره دیگه
سعی نکن بحث رو سیاسی کنی. من از سال 58 تا امروز یادم نمیاد آمریکا نسبت به ایران سیاست دوستانه ایی داشته باشه، چه زمان شهید رجایی، چه مهندس موسوی، چه هاشمی،...همینطور بگیر تا رئیس جمهور فعلی. برای هر کدوم هم بهانه ایی داشت. زمانی که خاتمی بود، یک بهانه، زمانی که احمدی نژاد هست، یک بهانه دیگه. مشکلش هم با کل نظام هست، نه با آقای X و Y. بهتره بحثش همین جا تموم بشه!


گوگل نمی‌خواد ایران را فیلتر کنه، بعضی جاها مجبور می‌شه.
گوگل سابقه خوبی در این زمینه نداره. در سایت هایی که به مباحث امنیتی می پردازند، بارها اشاره شده که گوگل ارتباطات گسترده ایی با سازمان های اطلاعاتی آمریکا داره، از طرفی مسائلی مثل نام خلیج فارس، ربطی به تحریم نداشتند. تازه، تحریم اقتصادی میگه باید مناسبات تجاری خودشان با ایران را محدود کنند. اما عجیبه، استفاده از برنامه رایگانی مثل Google Earth یا Chrome ممنوع میشه، ولی مثلا تبلیغات فارسی، یا تبلیغ محصولات ایرانی یا سایت های ایرانی محدود نمیشه! این چه تحریمی هست که هر جا باید سرویس بدند، محدودیت میاره، ولی هر جا که باید پول بگیرند، محدودیتش برداشته میشه؟!!
این تحریم بهانه ایی شده تا بتونند از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند. کاربر ایرانی به فلان سرویس نیاز داره، شرکت هم بهش میگه شما تحریم هستی، چند تا فحش به مملکتش میده، بعد میره از یک طریق دیگه به همون سرویس دسترسی پیدا میکنه، شرکت سرویس دهنده هم میدنوه که اون کاربر این کار رو کرده، ولی دیگه تعهدی نسبت به اون کاربر نداره، اگر کاربر از چیزی ایراد بگیره، خیلی راحت بهش گفته میشه که از اول هم اینو برای تو و امثال تو نساخته بودیم!
گوگل علی رقم ادعاهاش، جایی که منافعش در میان باشه، خیلی هم انعطاف پذیر میشه، همونطور که وقتی دولت چین سایت گوگل را فیلتر کرد، با دولت چین به توافق رسید تا بعضی محتویات را برای کاربران چینی سانسور کنه. یا وقی بعضی کشورها مثل اسرائیل بهش ایراد گرفتند که چرا تصاویر مراکز نظامی ما در Google Earth کیفیت بالایی دارند، تصاویرش را اصلاح کرد. وقتی هم میخواد در خاورمیانه دفتر بزنه، جایی را بهتر از اسرائیل پیدا نمیکنه. در نظام سرمایداری حاکم، یک شرکت برای اینکه بتونه بک یک غول تجاری تبدیل بشه، باید دم خیلی ها رو گرم کنه، وگرنه هیچ وقت فرصت عرض اندام در برابر سایر غول ها را پیدا نخواهد کرد!

Mohammad_Mnt
چهارشنبه 10 مهر 1387, 21:54 عصر
فکر نمی‌کنم ایران و ایرانی برای گوگل سود چندانی داشته باشه که انتظار ساپورت داشته باشیم از گوگل. همین که از خدمات مجانی‌اش داریم استفاده می‌کنیم باید ازشون متشکر باشیم

Cave_Man
پنج شنبه 11 مهر 1387, 00:25 صبح
منظور محمد از جناب دکتر دقیقا خود دکتر نبود کل سیستم بود . میشه گفت اینجا محمد از صنعت مجاز استفاده کرد:چشمک:

سعی نکن بحث رو سیاسی کنی
آقای کشاورز گل شما انسان فرهیخته ای هستید.وقتی که کلا بخث از "تحریم" میکنید دارید از سیاست حرف میزنید و از دیگران توقع دارید بحث رو سیاسی نکنن؟


همین که از خدمات مجانی‌اش داریم استفاده می‌کنیم باید ازشون متشکر باشیم
درود به تو.حرفت کاملا صحیح هست و هم نظر هستم با شما.

vcldeveloper
پنج شنبه 11 مهر 1387, 01:25 صبح
وقتی که کلا بخث از "تحریم" میکنید دارید از سیاست حرف میزنید و از دیگران توقع دارید بحث رو سیاسی نکنن؟منظور از "سیاسی کردن بحث" اصطلاح رایج جامعه بود؛ به معنی تبدیل تاپیک به محلی برای انتقاد از آقای X یا Y که مسئولیتی در مملکت دارند یا داشتند. نه "سیاست" به معنی عام آن.
درباره کل سیستم هم یک بار گفتم، من روزی رو یادم نمیاد که آمریکا با این مملکت سر دوستی داشته باشه. از وقتی محمد رضا پهلوی سرنگون شد، آمریکا با ایران مشکل داشت، و از همان موقع هم ما در تحریم غیر رسمی آمریکا (و بعد از آن تحریم رسمی آمریکا) بودیم.


فکر نمی‌کنم ایران و ایرانی برای گوگل سود چندانی داشته باشه که انتظار ساپورت داشته باشیم از گوگل. همین که از خدمات مجانی‌اش داریم استفاده می‌کنیم باید ازشون متشکر باشیمظاهرا شما تصور کردید که گوگل فی سبیل لله به ایرانی و غیرایرانی سرویس میده! رایگان بودن یک خدمات به معنی بی اجر و مزد بودن یک کار نیست! درباره گوگل فرقش این هست که پول مربوطه به طور غیرمستقیم (با سود حاصله) به جیب سهمادارانش ریخته میشه، وگرنه گوگل نه عاشق چشم و ابروی کاربر ایرانی هست، نه کاربر آمریکایی، پول براش بالاترین درجه اهمیت را داره.

شرکت هایی مثل گوگل باید اتفاقا از کاربرانشان خیلی ممنون و متشکر باشند، چون یکی از اصلی ترین چرخ دنده های توسعه و پیشرفت همچین شرکت هایی محسوب میشند. با نگاهی اجمالی به بسیاری از سرویس های ارائه شده توسط گوگل، به راحتی میشه فهمید که چقدر خوب و جالب از نیروی عظیم کاربران خودش در جهت برطرف کردن نیازهای خودش و رشد سرویس هایش استفاده میکنه. نمونه اش همین سرویس Map Maker یا این بازی که در هنگام جستجوی عکس در گوگل راه انداخته، و در قالب یک رقابت تفریحی، Tagهایی که کاربران روی عکس ها میزارند را ذخیره میکنه تا جستجوی عکس خودش را بهینه کنه.
در شیوه فعالیت شرکت هایی مثل گوگل، اصلی ترین عامل سودآوری تعامل با کاربر و تبدیل نیروی بالقوه وی به بالفعل هست. پس میشه گفت که اگر برای گوگل حقی بر گردن کاربران هست، اگر نگیم بیشتر، حداقل همانقدر حق هم از طرف کاربران بر گردن گوگل هست.

در هر حال، ما را به خیر گوگل امیدی نیست، همینکه شر نرساند کفایت میکنه. منظورم رو در پست های قبلی گفتم، اینجا هم تکرار می کنم، سیاست های اتخاذ شده توسط شرکت های آمریکا بر علیه کاربران ایرانی، جنبه قانونی نداره، چون اگر بحث تحریم اقتصادی هست، باید مثلا تبلیغات فارسی گوگل تحریم میشد، نه اینکه نام خلیج فارس عوض بشه، و سایر اقداماتی که انجام شد. بلکه نوعی دهن کجی، و از طرفی اعمال فشار بر کاربران ایرانی هست تا وانمود بشه که این بلاها بخاطر قبول نکردن استعمار آمریکایی بر سر ملت میاد، شاید از این طریق دامنه اعتراضات ملت افزایش پیدا کنه.
در چنین شرایطی که یک شرکت از قبول تعهد در قبال کاربران ایرانی سرباز میزنه، هیچ نیازی نیست که وقتی از ما دعوت به همکاری میکنه، دعوتش را اجابت کنیم. چون خود این دعوت جای سوال داره که چطور کاربران ایرانی که در هنگام دریافت سرویس جزو کاربران پشتیبانی شده در نظر گرفته نمیشند، در هنگام ارائه سرویس باید ازشان دعوت بشه. از طرفی، این مسئله خودش میتونه با همکاری کاربران ایرانی عاملی برای افزایش فشار افکار عمومی به سیاست ریاکارانه گوگل باشه، اگر قرار هست من ایرانی از خدماتی که Google Map یا Google Earth، بواسطه کمک های من و امثال من، ارائه میکنه، به راحتی استفاده نکنم، همون بهتر که کاربران سایر کشورها هم از دست رنج من مفت استفاده نکنند!

مثل حکایت خلیج فارس شده؛ اگر روزی قرار باشه که ایران نتونه نفتش را از خلیج فارس با امنیت صادر کنه، همون بهتر که هیچ کشوری نتونه از این خلیج با امنیت نفت خارج کنه!

مسلما بی محلی به دعوت گوگل از کاربران ایرانی، و علنی کردن این بی محلی؛ اثرش از جمع کردن امضاء آن لاین و خواهش از گوگل برای ارائه یک سرویس بی دردسر به کاربران ایرانی، بیشتر هست. کاری که این روزها خیلی هم رایج شده.


فکر می کنم دیگه بحث بیش از حد از موضوع تاپیک خارج شد. اگر کسی هنوز حرف ناگفته ایی داره که فکر میکنه حتما باید در این زمینه گفته بشه، اگر مخاطبش بنده هستم، میتونه آن را از طریق PM به من ارسال کنه. اگر هم خطاب عمومی هست، میتونه بحث رو در سایت یا وبلاگ خودش ادامه بده. اگر هم به فرض کسی فکر میکنه که صحبت خیلی مهمی دارد که اگر در این تاپیک گفته نشه، حقی از کسی پایمال میشه، باز هم میتونه به بنده اطلاع بده تا درصورت لزوم، مطلبش در تاپیک انعکاس داده بشه.

تاپیک قفل شد

با تشکر