View Full Version : درخواست راه اندازی 'گفتگو ازاد'
milade
یک شنبه 07 مهر 1387, 04:41 صبح
سلام
حتما برا همه برنامه نویسا پیش اومده که یه سوال هر چند نامربوط به برنامه نویسی (ولی در حیطه اون) بخوان یه سوال کنن.
مثلا علت محبوبیت یه سایت یا یه سوال اینترنتی داشته باشن اون وقت مجبورا برن به سایتهای دیگه و ثبت نام کنن.
حالا می خواستم ببینم ایا مقدور هست یه بخش گفتگو ازاد در سایت به "هر علتی" راه اندازی کنید
با تشکر
علیرضا مداح
یک شنبه 07 مهر 1387, 16:27 عصر
سلام دوست عزیز،
به چند نکته توجه نمایید :
1)سایت برنامه نویس به عنوان "مرجع تخصصی برنامه نویسان فارسی زبان" شناخته میشود ، پس هر گونه مطلب غیرفنی/غیرتخصصی/نامرتبط با برنامه نویسی جایگاهی در آن نخواهد داشت ،
2)با توجه به نکته ی پیشین ، این بخش برای عموم کاربران فعال نخواهد بود ، تنها کاربران فعال سایت از نظر علمی/اخلاقی/همکاری با مدیران که موفق به اخذ درجه ی VIP گردند ، میتوانند در بخش ویژه VIP فعالیت نمایند ،
3)این بخش پیش از این نیز در سایت برنامه نویس فعال بوده و به دلیل مذکور در آیتم 1 و منحرف کردن سایت از مسیر خود و عدم تطابق با معیارها و اهداف برنامه نویس حذف گردید ،
vcldeveloper
دوشنبه 08 مهر 1387, 01:43 صبح
مثلا توی این فاروم بخش کدنویسی وب سایت client side آموزش درباره css وجود نداره و فقط برای html هست.
طراحی صفحات وب، JavaScript ،HTML و VBScript (http://www.barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
وقتی گفته میشه طراحی صفحات وب، شامل CSS هم میشه، برای اسکریپت نویسی سمت کلاینت هم که JavaScript و VBScript عینا در عنوان تالار درج شدند!
milade
دوشنبه 08 مهر 1387, 04:52 صبح
با سلام خدمت تمام مدیران/کاربران و اساتید محترم جناب مداح و کشاورز.
واقعیتش من حدود 2 تا 3 روز پیش می خواستم علت محبوبیت گوگل رو بین کاربران بدونم(و با این ترفند ساتهایی رو که می سازم محبوب کنم!!!) اما به دلایلی (اما درست) جناب کشاورز اون تایپیک رو پاک کردند.
من این کار ایشون رو درست می دونم چون اون بخش مربوط به کار من نبود(تازه های کامپیوتر).
ولی این که این سایت یه تالار گپ در حوزه برنامه نویسی ( و از این کارا )نداشته باشه خیلی بده .
از این رو این تقاضا رو از مدیران محترم داشتم که برای حل این مشکل چاره اندیشی کنید.
پ.ن:یاداوری می کنم این سایت برای "برنامه نویسی" هست ولی فکر نکنم این خواسته دور از این سایت و نامعقول باشه.
با تشکر از همه شما(کاربر/مدیر) محترم (که به این امر رسیدگی می کنید)
milade
سه شنبه 09 مهر 1387, 05:54 صبح
کسی نیست رسیدگی کنه؟
(اقایان(و اساتید) مداح ،کشاورز و ...) حتی یه جواب هم نمی دین؟
vcldeveloper
سه شنبه 09 مهر 1387, 08:44 صبح
کسی نیست رسیدگی کنه؟
برای گپ زدن به IRC سایت برنامه نویس مراجعه کنید. درباره اش در همین بخش تاپیک هست.
مسيحا فرهمند
دوشنبه 06 آبان 1387, 12:55 عصر
سلام به همه دوستانم من هم از همه تشكر مي كنم و ازتون مي خوام كه در ارتباط با سوالات ودر خواستهاي ما كمي سريعتر اقدام كنيد . (اگه در رابطه با پايگاه داده هم اطلاعاتي داريد با كمال ميل دوست دارم بشنوم )
morteza_261
دوشنبه 06 آبان 1387, 13:33 عصر
برای گپ زدن به IRC سایت برنامه نویس مراجعه کنید. درباره اش در همین بخش تاپیک هست.
سلام
من نتونستم به IRC سایت برنامه نویس برم!!!
اون آدرس که هست میرم ولی پیدا نمیکنه از مرورگر IE7 هم استفاده میکنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.