ورود

View Full Version : کمک در رفع ارور An error has occurred while establishing a connection to the server. When connectin

hassan_h
یک شنبه 07 مهر 1387, 12:19 عصر
من اصلا از دیتا بیس sql استفاده نکردم فقط از پروفایل استفاده کردم برای خرید ولی زمانی که
اون صفحه ای که پروفایل رو ایجاد میکنه رو فرا خانی میکنم این ارور رو میده
An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

آدرس صفحه هم اینه
www.melkeiran.com/sefaresh.aspx (http://www.melkeiran.com)
خواهش می کنم کمکم کنید من باید این سایت رو تا پنج شنبه تحویل بدم :اشتباه:

salehbagheri
یک شنبه 07 مهر 1387, 12:42 عصر
فکر می کنم مشکل از هاسته!

باید با هاستتون تماس بگیرید!

hassan_h
یک شنبه 07 مهر 1387, 12:45 عصر
من فقط از پروفایل تو ایجاد سبد خرید استفاده کردم و خود برنامه برای این کار تو پوشه app_data یه فایل با
پسوند aspnet.mdf ایجاد میکنه و خودش مودیریت ولی نمی دونم چرا وقتی میره تو اینترنت این ارور رو میده
تو کامپیوتر خودم که با ویژال استادیو اجرا می گیرم درست و هیچ مشکلی نداره بازم میگم من هیچ ارتباطی با
هیچ بانک اسکی الی تو کد نویسی ندارم

kezack
یک شنبه 07 مهر 1387, 13:33 عصر
دوست خوب وقتي خود ویژال اين كارو مي كنه بس بايد اون ديتابيس aspnet.mdf رو تو هاست uplod كني و connectionstring براش برقرار كني
وقتي از كنترل login يا امسال اون كه مال ویژال استفاده مي كني خود ویژال يك بانكي درون app_data ايجاد مي كنه كه وقتي توي هاست مي بري بايد اونم توش باشه

hassan_h
یک شنبه 07 مهر 1387, 21:16 عصر
دوست خوب وقتي خود ویژال اين كارو مي كنه بس بايد اون ديتابيس aspnet.mdf رو تو هاست uplod كني و connectionstring براش برقرار كني
وقتي از كنترل login يا امسال اون كه مال ویژال استفاده مي كني خود ویژال يك بانكي درون app_data ايجاد مي كنه كه وقتي توي هاست مي بري بايد اونم توش باشه
من همرا فایل پروژه اونو هم گذاشتم ولی باز هون ارور رو میده
کسی پرو فایل کار نکرده نمیدونه آیا باید این بانک رو که خود برنامه ایجاد کرد به دیتا بیس هوست
اتچ بشه یا نه ؟
چطوری

hassan_h
یک شنبه 07 مهر 1387, 21:39 عصر
داخل خو د لوکال هوست بدون اینکه برنامه ویژال استادیو اجرا باشه هم کار میکنه ولی نمی دونم چرا داخل هوست کار نمیکنه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kezack
یک شنبه 07 مهر 1387, 21:45 عصر
توي webconfig برنامت توي كامبوتر خودت ببين ايا coonectionString وجود داره؟ يعني خود ویژال
اين رو ايجاد كرده؟ اكه كرده باشه بايد اين بانك رو تو هاست نيز attack كني و اون connection رو برقرار كني
راستي سايت خوبي طراحي كردي

nima_dir
یک شنبه 07 مهر 1387, 22:23 عصر
سلام
نام سرورتون رو تا کانکشن استرینگ چی میدین؟ فقط یه دیتا بیس دارین یا دو تا؟ اگر براتون ممکنه کانشکن استرینگ رو بدون user و password بذارین تا ببینیم مشکل از کجاست

kezack
یک شنبه 07 مهر 1387, 22:43 عصر
از طریق کنترل پنل سایت بانک تو attack کن و در اونجا یک user و pass بهش بده و بعد در وب کانفیگ بیا این connection رو برقرار کن تقریبا فکر کنم اینجوری بشه.

<connectionStrings>
<add name="ASPNETDBConnectionString" connectionString="server=(local);database=namedatabase;uid=username; pwd=password"
providerName="System.Data.SqlClient" />

<remove name="LocalSqlServer"/>
<add name="LocalSqlServer" connectionString="server=(local);database=namedatabase;uid=username; pwd=password"/>
</connectionStrings>

milade
دوشنبه 08 مهر 1387, 04:55 صبح
از طریق کنترل پنل سایت بانک تو attack کن و در اونجا یک user و pass بهش بده و بعد در وب کانفیگ بیا این connection رو برقرار کن تقریبا فکر کنم اینجوری بشه.

بیشتر توضیح بدید(لطفا)
مخصوصا این قسمت رو

از طریق کنترل پنل سایت بانک تو attack کن و در اونجا یک user و pass بهش بده

kezack
دوشنبه 08 مهر 1387, 10:41 صبح
در قسمت کنترل پنل سایت یک قسمت هست مخصوص sql که اونجا میتونی بانک ایجاد کنی و یا ودر اونجا می تونی بانک تو attack کنی برای attack دیتابیس خود ازت یک مسیر می خواد که اگه دیتابیس خود رو در پوشه db قرار داده باشی بهش مسیر می دی بعدش خودش یک connection strinng بهت میده که اونو توی webconfig قرار میدی
البته هاست های مختلف فکر کنم با هم فرق داشته باشن ولی اساس کار همشون فکر کنم اینجوری باشه
عکس رو نگاه کن
امیدوارم کمکتون کرده باشم

hassan_h
دوشنبه 08 مهر 1387, 12:29 عصر
کسی کنترل هاست helm کار کرده؟ روش اتج دیتا بیس توش چطوری؟

merlin_vista
دوشنبه 08 مهر 1387, 13:06 عصر
از مسئول هاست راهنمايي بگير .

hassan_h
دوشنبه 08 مهر 1387, 15:20 عصر
از مسئول هاست راهنمايي بگير .
میگه که شما باید توسط خود sqlserver فایل خودتون رو رجیستر و بعد برای سایت اکسپورت کنین
این که گقته این یعنی چه:متفکر:؟

hassan_h
دوشنبه 08 مهر 1387, 20:44 عصر
کسی نمی تونه کمک کونه

kezack
دوشنبه 08 مهر 1387, 20:57 عصر
يعني هاست شما قسمت كنترل بنل نداره؟؟ همراه ادرس ftp ادرس ديكه اي بهتون ندادن كه بتوني ديتابيس جديد حتي از طريق هاست بسازي؟

hassan_h
دوشنبه 08 مهر 1387, 21:13 عصر
میشه داخل هاست یه دیتا بیس جدید بسازی ولی نمیشه دیتا بیس به اون ا تچ کرد

milade
سه شنبه 09 مهر 1387, 04:54 صبح
برای کنترل پنل پلسک کسی نیست یاری کنه؟(اتچ وجود نداره!!!)
ممنون

kezack
سه شنبه 09 مهر 1387, 10:22 صبح
اكه attach وجود نداره حتما يك راه هست ايا با هاست تماس كرفتيد؟

hassan_h
سه شنبه 09 مهر 1387, 12:47 عصر
من مراحل کار رو نمی دونم ولی میگن که باید یک دیتا بیس داخل هاست ایجاد و بعد از طریق نرم افزار sqlserver
اون دیتا بیس رو که تو کامپیوتر خود داریم رو داخل sqlserver اینپورت و سپس اونو برای دیتا بیس ایجاد شده در
هاست آدرس دهی و اکسپورت کنیم حالا چگونه ؟ ؟؟مراحل کارش چیه ؟؟؟ و آیا دیتا بیسی که با vs2005 ایجاد شده توسط sqlserver2000 باز میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

hassan_h
سه شنبه 09 مهر 1387, 21:50 عصر
یعنی کسی نیست کمک کونه
این ارور چیه و چطور حل میشه من در کود نویسی خودم هیچ ارتباطی با دیتا بیس اس کی ال نداشتم
پس چرا
www.melkeiran.com/sefaresh.aspx مشکل داره

milade
چهارشنبه 10 مهر 1387, 05:36 صبح
دوست عزیز من مشکل رو فهمیدم از کجاست
دیروز که داشتم هی کامیپوتر رو به خاطر مشکل شما اذیت می کردم ناگهان اررور شما رو ولی در لوکال خودم دیدم!!!!
می دونید مشکل اتصال شما چیه؟ من بهتون می گم»data source شما!!!!!!!!!!
شما به طور پیش فرض دیتا سورس رو SQLEXPRESS یا SQLSERVER تنظیم می کنید ولی نگو که مدیر سرور برا خودش یه چیز دیگه تنظیم می کنه
خوب دیگه مشکل فکر کنم حل بشه اگه اینو بفهمید(چون در لوکال خودم حل شد)

موفق و پیروز باشید

hassan_h
چهارشنبه 10 مهر 1387, 23:06 عصر
lمشکل من اینه که نمی دونم که به پروفایل چطور بگم که از س sqlserver روی هاست استفاده کن
آیا کسی هست بدون داخل وب کانفیگ چی باید نوشت؟

kezack
پنج شنبه 11 مهر 1387, 00:38 صبح
فكر كنم لازم نباشه به profile بگي که از sqlserver روی هاست استفاده کنه اكه connectionString رو قبلش برقرار كني خودش استفاده كنه
دوستان نظري ندارند

milade
پنج شنبه 11 مهر 1387, 05:32 صبح
دوست عزیز چون کارت گیره با هاست تمای بگیر بگو برا بانکت پوزرهای دسترسی رو اد کنن فکر کنم حل شه
بای