View Full Version : سوال: نحوه درج خودکار فیلدهای تکراری در رکوردها از طریق فرم
kok0kok
دوشنبه 08 مهر 1387, 16:07 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید
اگر قرار باشد بعضی از فیلدها در رکوردهای متوالی اطلاعات یکسانی را از طریق فرم دریافت نمایند ، چگونه بصورت خودکار این رویه در فرم ایجاد شود ؟
با تشکر :متفکر: (لازم به ذکر است با جستجوهای بسیار به مورد مشابه برخورد نکردم )
مهدی قربانی
دوشنبه 08 مهر 1387, 22:24 عصر
سلام
براي اين نظور شما بايد حداقل يك شرط رو در نظر بگيريد و بواسطه اون عمليات بروزرساني رو با بهره گيري از ابزارهايي مثل كوئري Update و يا حلقه و ركوردست عملي كنيد .
karmand
سه شنبه 09 مهر 1387, 08:06 صبح
فکر می کنم منظور ایشان این بوده _ مثلا تاریخ که برای هر رکورد باید ذخیره شود
باید اینگونه فیلدها را به جدول وصل نکنی و در event یکی از تکسهایت آن را برابر با فیلدت قرار دهی یا در باتن ذخیره اگر داشته باشی
ضمنا باید tabstop ان را از اول و یا در اولین چرخش fals کنی
kok0kok
سه شنبه 09 مهر 1387, 09:13 صبح
ممنون از راهنمائیهایی که فرمودید
منظور من در واقع این است که مثلا در یک رکورد اطلاعاتی مثل تاریخ ورود کالا، شماره قبض انبار و.... باید عینا در رکورد بعد نیز ثبت شوند را به صورت خودکار فرم ورود اطلاعات جایگزین نماید .
اگر مثالی از کد مورد نظر را بیان بفرمائید متشکر میشوم
kok0kok
سه شنبه 09 مهر 1387, 09:33 صبح
سلام
براي اين منظور شما بايد حداقل يك شرط رو در نظر بگيريد و بواسطه اون عمليات بروزرساني رو با بهره گيري از ابزارهايي مثل كوئري Update و يا حلقه و ركوردست عملي كنيد .
در این مورد باید بگم هیچ شرطی را نمی توان در نظر گرفت چون فیلدها باید بر مبنای اطلاعات ثابت جایگزین شوند
مهدی قربانی
چهارشنبه 10 مهر 1387, 02:05 صبح
سلام
بهتره نمونه خودتون رو بذاريد تا روش كار بشه اينطوري بهتر و سريعتر به جواب مي رسيد بايد ديد شما از چه ساختاري استفاده مي كنيد تا متناسب با اون ساختار راه حل ارائه بشه .
kok0kok
پنج شنبه 11 مهر 1387, 08:46 صبح
سلام
بهتره نمونه خودتون رو بذاريد تا روش كار بشه اينطوري بهتر و سريعتر به جواب مي رسيد بايد ديد شما از چه ساختاري استفاده مي كنيد تا متناسب با اون ساختار راه حل ارائه بشه .
با عرض سلام و تبریک عید سعید فطر
مهدی قربانی
پنج شنبه 11 مهر 1387, 12:06 عصر
سلام ، عيد شما هم مبارك و طاعات مورد قبول حق
دوست عزيز پاسخ اون دو سئوالي كه در فرم حواله مطرح كرده بوديد :
1 . براي نمايش شماره ركورد جاري شما مي تونيد يك تكست باكس روي فرم قرار بديد و بعد در خصوصيت Control Source اون عبارت
=CurrentRecord
قرار بديد تا شماره ركورد جاري براي شما نمايش بده
2 . براي نمايش تاريخ با قالب yyyy/mm/dd شما بايد در محيط Design فرم خصوصيت Input Mask تكست باكس تاريخ رو مطابق خصوصيت موصوف در جدول قرار بديد تا تاريخ رو به شكل مورد نظرتون نمايش بده مثل
"13"00\/00\/00""
يا
000/00/00
اما در نمونه شما كاربر بايد چه شاخصي رو در فرم حواله وارد كنه و متعاقب اون بقيه اطلاعات در ساير فيلدها بشينه ؟
kok0kok
پنج شنبه 11 مهر 1387, 16:53 عصر
ضمن تشکر
من انتظار دارم با ورود اطلاعات اولین رکورد در فرم و رفتن به رکورد بعد تمامی اطلاعات موجود در فرم برای رکورد بعد حفظ شوند و کاربر با کمترین تغییرات رکورد جدید را ایجاد نماید
صبا9841
شنبه 13 مهر 1387, 11:35 صبح
ضمن تشکر
من انتظار دارم با ورود اطلاعات اولین رکورد در فرم و رفتن به رکورد بعد تمامی اطلاعات موجود در فرم برای رکورد بعد حفظ شوند و کاربر با کمترین تغییرات رکورد جدید را ایجاد نماید
شما با فرم اون باند میتونید اطلاعات رکورد رو برای رکورد جدید نگهداری کنین تا در صورت نیاز بعضی از اونا رو کاربر اصلاح کنه ولی در فرم باند که مستقیم به جدول وصل هست باید یه رکورد جدید ایجاد بشه تا اطلاعات جدید وارد بشه
kok0kok
شنبه 13 مهر 1387, 12:48 عصر
اگر امکان داد بر رو ی نمونه ای که برایتان ارسال کرده ام یکی از فلیدها را به همان روش که فرمودید اصلاح بفرمائید .
مهدی قربانی
شنبه 13 مهر 1387, 14:27 عصر
سلام
طبق فرمايش دوستمون صبا وقتي شما مي خواين يك سري اطلاعات مشخصي رو وارد فيلدها كنيد اين اطلاعات بايد در جاي ديگه اي از قبل موجود و يا توليد شده باشه تا شما در صورت نياز بواسطه كد ، حرف يا يك مشخصه خاصي اونها رو فراخواني كنيد در حال حاضر شما يك جدول داريد با تعدادي فيلد كه امكان پياده كردن حالت مورد نظر رو تامين نمي كنه من فكر مي كنم كه شما بايد يك جدول مشخصات ثابت يا يك چيزي شبيه اين در بانكتون داشته باشيد كه داراي يك فيلد مشترك با جدول حواله شما باشه تا شما در صورت وارد كردن اطلاعات اون فيلد مشترك ساير اطلاعات ثابت و مورد نياز رو از اونجا فراخوان كنيد.
kok0kok
سه شنبه 16 مهر 1387, 08:07 صبح
من میخوام به یک طریق دیگه اطلاعات رو جایگزین کنم ، به این صورت که با تعبیه یک کلید کل اطلاعات یک فیلد در تمامی رکوردهای موجود با یک ورودی تعویض شود . به چه صورت این کار را انجام دهم ؟
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.