ورود

View Full Version : خبر: اینترنت پرسرعت ADSL بیست درصد ارزان شد

shahab_ksh
سه شنبه 09 مهر 1387, 00:22 صبح
دفتر رياست و روابط عمومي سازمان اعلام کرد کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات در جلسه شماره 49، مورخه 8/7/87 تعرفه ارائه خدمات اينترنت باند پهن را با استفاده از ADSL به تصويب رساند. در همين ارتباط قيمت تامين اينترنت براي ارائه خدمات اينترنت باند پهن نيز توسط کميسيون کاهش يافت.

http://www.cra.ir/News/NewsF/Item.asp?subID=11&NewsID=1284&RowNo=1&CatEx=748

کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات در آخرين جلسه خود، تعرفه ارائه خدمات اينترنت باند پهن را با استفاده از ADSL تصويب كرد.
در همين ارتباط قيمت تامين اينترنت براي ارائه خدمات اينترنت باند پهن نيز توسط کميسيون کاهش يافت.

براین اساس تعرفه واگذاری اینترنت پرسرعت با استفاده از ADSL براساس پهنای باند و ضریب اشتراک حداکثر ۱۰ براساس جدول زیر تصویب شد:

http://www.itna.ir/archives/images/adsl-tarif1.jpg

همچنين در اين جلسه، موارد زير نيز به تصويب رسيد:
- هزینه مودم و راه‌اندازی آن بر عهده مشترک می‌باشد.
- بابت راه‌اندازی سرویس نیز نباید هزینه‌ای از مشترک دریافت شود.
- شرکت‌های ارائه دهنده خدمات موظفند نسبت به نصب و راه‌اندازی تجهیزات در محل مشترک اقدام و پس از تحویل پهنای باند مناسب نسبت به تنظیم صورتجلسه اقدام نمایند.
- شرکت‌های ارائه دهنده خدمات موظفند نرم‌افزارهای لازم برای اندازه‌گیری لحظه‌ای پهنای باند را روی پایانه کاربر نصب و راهنمایی‌های لازم را انجام دهند.

ضمنا کمیسیون تنظیم مقررات توصیه نمود که به منظور گسترش ارائه این خدمات در سطح کشور، شرکت مخابرات ایرات با مشارکت شرکت‌های PAP و رعایت منافع طرفین خدمات مذکور را ارائه نمایند.
براین اساس بدیهی است در صورت عدم مشارکت، شرکت‌های PAP می‌توانند سرويس مربوطه را حداکثر تا سقف ۲۰٪ بالاتر از این تعرفه‌های مصوب ارائه نمایند.

علاوه بر موارد فوق مصوب شد كه شرکت‌های PAP می‌بایست کلیه قراردادهای خود را حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ مصوبه براساس تعرفه‌های مصوب فوق اصلاح نمايند.

همچنين کلیه مشتریان در صورت داشتن هرگونه شکایت در خصوص تعرفه‌های خارح از چارچوب مصوب و یا عدم رعایت کیفیت خدمات مراتب را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و مناطق هفتگانه گزارش نمایند.

milade
سه شنبه 09 مهر 1387, 05:23 صبح
دوست عزیز یه سوال دارم
این شهر ما بدجوری به مردم اینترنت ADSL میندازه(برا 64 کیلو بایت ماهی 20000 تومن)
حالا یه نظر شما راهی هست من حالشو بگیرم؟؟(از طریق قانونی تهدیدش کنم؟)
ممنون می شم توضیح بدی

در ضمن من نیاز به یه اینترنت پر سرعت (10 مگ )دارم فکر می کنی چه هزینه ای ماهیانه از من دریافت بشه؟
ممنون

Felony
سه شنبه 09 مهر 1387, 05:50 صبح
در ضمن من نیاز به یه اینترنت پر سرعت (10 مگ )دارم فکر می کنی چه هزینه ای ماهیانه از من دریافت بشه؟

همچین سرعتی رو فقط به ارگان های دولتی مانند صدا و سیما و ... میدن هزینش نصبت به سرعتش و اینکه داری تو ایران همچین سرویسی رو دریافت میکنی قابل قبوله ولی باید 7 خوان رستم رو پشت سر بزاری ...

amin_alexi
سه شنبه 09 مهر 1387, 08:05 صبح
سلام
قيمتا جالبه !
اين خبر از كي عملي ميشه !؟
شركتي كه الان با اين قيمت بده هست ؟!

shahab_ksh
سه شنبه 09 مهر 1387, 08:52 صبح
شركتي كه الان با اين قيمت بده هست ؟!

یه سرچ کنید میبینید الان هست فقط محدودیت دانلود دارن

دوست عزیز یه سوال دارم
این شهر ما بدجوری به مردم اینترنت ADSL میندازه(برا 64 کیلو بایت ماهی 20000 تومن)
حالا یه نظر شما راهی هست من حالشو بگیرم؟؟(از طریق قانونی تهدیدش کنم؟)
ممنون می شم توضیح بدی

به نظرم از مخابرات شهرتون بخاید که اعمال قانون کنه طبق این قانون جدید در غیر اینصورت همانطور که در نامه بالا هست میتونید شکایت کنید اگه به نتیجه رسیدید به ما هم خبر بدید مسیر رفته و نتیجه رو

البته این رو هم بگم در قانون بالا این اجازه رو به شرکت هایی که متقاضی زیاد ندارند یعنی در شهرهای کوچک این اجازه رو دارن که 20 درصد کاهش رو نداشته باشن

Microsoft.net
سه شنبه 09 مهر 1387, 16:23 عصر
شرکت ها ارایه دهنده واسه اینکه این قانون رو دور بزنند میان قیمت رو میارن پایین ولی از اون ور محدودیت دانلود رو هم تنگ تر میکنن و واسه هر گیگ دانلود اضافی مبلغی بین 9 تا 12 هزار تومن میگیرن . چون تو این قانون اسمی از محدودیت دانلود برده نشده در نتیجه قانونیه و در واقع هزینه شما همون هزینه قبلی میشه شایدم بیشتر ؛ فقط اسمش اینه که ارزون شده
درضمن اگه ADSL که میگیری محدودیت دانلود داشته باشه تا 512k میتونی برای خونه بگیری ، فقط شرطش اینه که محدودیت دانلود داشته باشه . من خودم برای خونه از همین قانون استفاده کردم و 512k گرفتم . 3-4 ماهی میشه

milade
چهارشنبه 10 مهر 1387, 06:20 صبح
(گریه)
حالم رو گرفت اساسی!!!!!!!!
می دونید چی گفت؟
گفتم که :خانم ... من این تعرفه ها رو جدیدا از این سایت(ارتباطات رادیویی) دیدم شما چرا این قدر قیمت ها رو بالا بردید؟
گفت که:"ما به تعداد یوزر قیمت می دیم . یوزر بیشتر قیمت کمتر .و اصلا هم مخابرات به ما ربطی نداره و ما فقط تجهیزات رو در اونجا نصب کردیم"
حالا من چی کار کنم به نظر شما؟
ممنون از راهنمایتون

anubis_ir
چهارشنبه 10 مهر 1387, 08:38 صبح
فعلا داتك سرعتش رو نصف كرده تا تكليفش رو با همه روشن كنه.

kala110manager
چهارشنبه 10 مهر 1387, 09:55 صبح
سلام
خبر خیلی خوبیه چون الان من از پارس آنلاین استفاده می کنم و سه ماه اول 30 تومن دادم
اگه ارزون بشه خیلی خوب میشه

kala110manager
چهارشنبه 10 مهر 1387, 09:57 صبح
الان مال من که 128 سه ماهه 30 تونم در اومده چند میشه؟

Felony
چهارشنبه 10 مهر 1387, 10:00 صبح
من صبانت دارم و راضی هم هستم ولی محدودیت دانلود داره ...
256 رو با محدودیت دانلود 5 گیگابایت میدم 18600 ولی عوضش سرعت دانلودم 64 KB/s هست و این بالاترین سرعت دانلود اراییه شده در ایران توسط ISP های اینترنتی هست .

milade
چهارشنبه 10 مهر 1387, 10:18 صبح
کسی نیست راجع به اخرین پست من کمک کنه(البته به غیر از این)(هههه)

پ.ن:این قیمتها رو دوستان برا چی و کی می دن؟

shahab_ksh
چهارشنبه 10 مهر 1387, 13:15 عصر
کسی نیست راجع به اخرین پست من کمک کنه(البته به غیر از این)(هههه)
ببین دوست من حرف مخابرات هم همینه میگه ما نمی تونیم شرکت های ارائه دهنده اینترنت تا شاکی نداشته باشند تحت پیگرد داشته باشن در کل حرفشون اینه که تست کنید اگه کم سرعت بود شکایت کنید !

ولی این آقایان محترم اینجاشو روشن نکردن فرض کنید من از دیال آپ به اینترنت وصل میشم و 200 تومان ناقابل دادم و 2 ساعت کار کردم حال از سرعت اینترنت ناراضی هستم مگه بیکارم بیفتم شکایت و شکایت کاری ! داستان برای ADSL هم همینه ! بهتره به جای اینکه از خودشون رفع تکلیف کنن یه گروه کوچیک از جوان ها تشکیل بدن که خوره این نوع کارا هستن و براحتی همه چی رو نامحسوس کنترل کنن اگه واقعن دلشون برای کاربر نهایی میسوزه

ولی در کل داستان اینترنت ایران این نیست ! داستان اینترنت ما شده مثل اقتصاد کمنیستی شوروی سابق یعنی یه متولی داره بدون رقابت و میگه هر چی من میگم همونه میگه فقط از درگاه من میتونید به اینترنت وصل بشید و لا غیر اگه میشد شرکتهای خارجی معتبر دنیا در بازار بکر اینترنت ایران سرمایه گذاری میکردن عرضه و تقاضا کارخودشو خودکار میکرد وضع ما الان خیلی بهتر از این بود در نتیجه فضای رقابتی وجود نداره که هم قیمتها کاهش پیدا کنه هم کیفیت افزایش که اولین اثر مثبت اقتصادی آزاد کردن هر مورد اقتصادی

milade
چهارشنبه 10 مهر 1387, 14:15 عصر
پس با گفته های شما با این که ISP شهر ما داره می اندازه بازم کارش قانونیه و هیچ نهادی نیست بهش گیر بده؟
please کمک

saeed_rezaei
چهارشنبه 10 مهر 1387, 14:40 عصر
به نظر می رسه همانطور که در بعضی پستها زده شده، هزینه اینترنت رابطه مستقیم با تعداد کاربرها و بزرگ و کوچیک بودن شهرها داره.
توی شهر ما که دوتا ای اس پی خدمات رو ارایه می دن، هر دو به لحاظ قیمت ماهیانه، یه جور حساب می کنن و رقابشتون جهت جلب مشتری هم به کیفیت خدمات و تخفیف ویژه در خرید مودم بر می گرده.
از طرفی دوستم که در یکی ا ز آی اس پی ها فعالیت می کرد گفت که خوب طبعیه که ما نسبت به تهران کاربرمون کمتر باشه و در نتیجه هزینه های ماهیانه ای که خود ما پرداخت می کنیم رو باید خورد خورد کنیم بندازیم روی قبض مشتریها.
این رو هم اضافه کنم پهنای باند من 64 هست و ماهیانه 21 تومان پرداخت می کنم. جدیدا هم هر ماه سه هزار تومان هزینه تلفن روی قبض تلفن هست در حالی که از این خط تلفن هیچ استفاده ای نمی شه.

حالا این قضایا به کنار
خوب
وقتی من قرارداد اینترنتم رو امضا زدم ، یه بند زده بودن که در صورتی که به دلایلی نرخ خدمات در جامعه بالاتر بره، مثلا مخابرات نرخ ها رو بالا ببره، شرکت ارائه دهنده اجازه داره کاملا یکطرفه هزینه ماهیانه رو بالا ببره.
اما چون تا حالا هیچ وقت کسی شاهد پایین اومدن قیمتها و هزینه ها در ایران نبوده، در مورد ارزان شدن هم بحثی نکرده بودن
حالا این سوال توی ذهنم مطرحه. وقتی مخابرات به عنوان تنها متولی و ارائه دهنده اینترنت در راس مملکت، هزینه ها رو پایین می یاره، به طبع این هزینه ها باید در تمامی نقاط پایین بیاد. اما چطوره که شرکت ارائه دهنده اینترنتم این قضیه رو نمی پذیره.
به نظر می رسه که سود این پایین آمدن هزینه تنها و تنها به جیب شرکتها و موسسات ارائه دهنده می ره و در این وسط بازهم هیچ تفاوتی برای مشتری ایجاد نشده.

Mamdos
پنج شنبه 11 مهر 1387, 05:00 صبح
به نظرم این تعیین تعرفه برای ارائه‌ی خدمت لزوماً خبر خوبی برای کاربران نیست، چون اگر رقابت نتونسته قیمت‌ها رو پایین بیاره تعیین تعرفه‌ی دستوری فقط باعث می‌شه که کیفیت بیاد پایین (مثل ده‌ها چیز دیگری که قیمتش محدود شده و هم تولیدکننده ضرر کرده و هم مصرف‌کننده). یک راه بهتر و مطمئن‌تر برای بهبود تجربه‌ی کاربران، می‌تونه برداشتن انحصار PAP باشه که هر شرکتی خواست بتواند خدمات اینترنت پهن‌باند ارائه بدهد. اگر هم مخابرات فقط قیمت تأمین اینترنت را برای شرکت‌های ندا کاهش بدهد در نهایت قیمت برای کاربر نهایی هم کاهش پیدا خواهد کرد، همان‌طور که قبلاً هم این اتفاق افتاده و همه شاهد بوده‌ایم که طی این سال‌ها قیمت اینترنت پرسرعت به طور مرتب در حال کاهش بوده (فکر کنم این اولین باری باشه که شرکت‌های ندا مجبور به ارائه‌ی اینترنت به قیمت مصوب می‌شوند).

در ایران هنوز این طرز تفکر که سازوکار بازار قدرت پایین آوردن قیمت را دارد (مثل کشورهای دیگر، چه پیشرفته و چه در حال توسعه) جا نیفتاده و تا اون موقع همه از این موضوع رنج خواهند برد. جالب این که کاربران هم از تعیین تعرفه‌ی دستوری استقبال می‌کنند چون عواقب بلندمدتش را نمی‌بینند.

hamidreza777
شنبه 13 مهر 1387, 20:52 عصر
اینایی که مخابرات اعلام کرده اسمش ضوابطه ولی متاسفانه در ایران روابط بر ضوابط حاکمه و این باعث میشه که هر شرکتی که در مورد دوم یعنی روابط کمی دست داشته باشه بتونه به هر قیمتی که خواست بده.
اینقدر تبصره و تکماده میزنن بهش که آخرشم تغییر محسوسی احساس نخواهد شد.

و یک مورد دیگه ای که هست فیلترینگ هزینه داره برای دولت و این هزینه رو باید از اینترنتی که به ماها فروخته میشه در بیارن و در نهایت این میشه که قیمتا پایین نمیاد و همون بالا میشینه....

dark.lord
سه شنبه 16 مهر 1387, 15:21 عصر
من بدبخت تو این ارومیه دارم ماهی 20 تومن به 128Kb اونم محدودش پول می دم. اگر مطمئنید که کی این موضوع عملی می شه خبرش رو حتما بدید!

shahab_ksh
چهارشنبه 17 مهر 1387, 16:15 عصر
چهارشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۳۸۷
http://www.itna.ir/archives/images/ppl/vazir.jpg

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به اظهارات شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت که مدعی محدودیت در ارائه پهنای باند هستند از برداشته شدن محدودیت‌های پهنای باند در کشور خبر داد.

محمد سلیمانی در گفت‌وگو با مهر در خصوص محدودیت پهنای باند 128 کیلو بیت گفت: این محدودیت برداشته شده است و شرکت‌ها می‌توانند پهنای باندهایی که از سوی مشتریان درخواست می‌شود، ارائه دهند. ضمن اینکه به طور کامل به تعهدات خود در این زمینه عمل کنند.

وی اضافه کرد: شرکت‌هایی که در این زمینه مشکل دارند می‌توانند با این وزارتخانه مراجعه کنند.

وی در پاسخ به این سوال که شرکت‌های PAP مجاز به ارائه پهنای باند بیش از 128 کیلو بیت هستند یا خیر، اظهار داشت: این شرکت‌ها می توانند درخواست‌های خود را به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه دهند تا تقاضاها بررسی شود.

jaza_sa
چهارشنبه 17 مهر 1387, 20:56 عصر
من دارم از شرکت شاتل تو اصفهان برای سرعت 128 با محدودیت 10 گیگ ماهی حدودا 30 تومن پول میدم

حالا تکلیف ما چیه ؟؟؟

حتما باید هکشون کرد که حالشون بیاد سر جاش
الان سرعت من تقریبا 3529 هست

آخه این چه وضعشه

Microsoft.net
چهارشنبه 17 مهر 1387, 23:26 عصر
من دارم از شرکت شاتل تو اصفهان برای سرعت 128 با محدودیت 10 گیگ ماهی حدودا 30 تومن پول میدم

حالا تکلیف ما چیه ؟؟؟

حتما باید هکشون کرد که حالشون بیاد سر جاش
الان سرعت من تقریبا 3529 هست

آخه این چه وضعشه

تو این عکس که سرعت رو 277kbps نشون میداد ! خیلی توپه این سرعت مشکلت چیه ؟ من از همین شاتل تو مشهد 512k گرفتم خودمو کشتم از 60k نرخ دانلود بالاتر نرفته

m1975b
پنج شنبه 18 مهر 1387, 00:29 صبح
توي روزنامه نوشته بود كه ميشه از دست شركت هاي ارائه ADSL در صورت ثابت كردن اينترنت سرعت پايين شكايت كرد.
و اينكه با نرم افزار DU METER
ميشه كنترل كرد و آنرا اثبات كرد.
من از داتك هرروز لاگ ميگيرم و دنبالش هستم شديد.

vcldeveloper
پنج شنبه 18 مهر 1387, 02:31 صبح

حالا تکلیف ما چیه ؟؟؟

با سرعت 277 کیلوبایت بر ثانیه، و قیمت 30 تومان در ماه که باید کلاهت رو بندازی هوا! این که میشه 17 برابر سرعتی که بابتش پول دادی!!

multiTech
پنج شنبه 18 مهر 1387, 06:21 صبح
عجب. مشکلشون چیه؟ مجوز ندارند؟.پهنای باند نمیتونند داشته باشند؟.مشکل زیرساختی هست؟
با این اوضاع چطور بانکداری میکنند؟. وقت مردم ارزش داره. چقدر باید منتظر دانلود چیزی باشند که لازمش دارند!
یک لینک .iso دو گیگابایتی داخل گفتگوهای همین انجمن رو دوشب قبل در نیم ساعت گرفتم.اونهم با توان سیگنال کمی که از خونه همسایه میرسید.

shahab_ksh
پنج شنبه 18 مهر 1387, 10:16 صبح
ظاهرا سرعت دانلود در شرکتها به این که 128 گرفتی یا 512 بی ارتباطه حالا معلوم نیست چطوری میشه فهمید سرعت برای باز شدن صفحات چطوره و استانداردی داره

Behrouz_Rad
پنج شنبه 18 مهر 1387, 10:47 صبح
من از همین شاتل تو مشهد 512k گرفتم خودمو کشتم از 60k نرخ دانلود بالاتر نرفته

مگه قراره چقدر باشه؟ 64 = 8 / 512

فقط 4 کیلوبایت کمتره.

چطوری میشه فهمید سرعت برای باز شدن صفحات چطوره و استانداردی داره

از 4.2.2.4 با سویچ t پینگ بگیر ببین میانگینی که به دست میاد چجوریه. معمولاً زیر 500 خوبه.
Download Manager ها پهنای باند رو بدجوری میکشن.

موفق باشید.

msaleh
پنج شنبه 18 مهر 1387, 17:23 عصر
دوستان توجه كنن كه اين تغيير قيمتها به دليل شكايت شركتهاي PAP از شركت ارتباطات زيرساخت (يا يه چيزي تو همين مايه ها) اتفاق افتاده!
همونطور كه ميدونين (يا شايدم نميدونين) شركت ارتباطات زيرساخت تامين كننده اصلي و البته تنها تامين كننده پهناي باند اينترنت كشور ايران هستش!
اين PAPها اومدن يه شكايت نوشتن به همون سازمان تنظيم مقررات ... كه اين شركت ارتباطات سيار اينترنت رو گرون به دوستشون ميرسونه و خلاصه بالاخره اين قصه به نفع PAPها تموم شد و اين سازمان، شركت ارتباطات سيار رو مجبور كرد كه قيمتاشو پايين بياره كه حالا اين تغيير قيمتها مشاهده شده...
پس تو سود و ضرر PAPها كه شركتهاي خصوصي هستن تغييري به وجود نيومده !!!
اما در عمل بايد ديد كه چه ميشود...

براي تعيين سرعت اتصال به اينترنت (نه سرعت اتصال به شبكه اي كه سرويس اينترنت ميده) بهترين راه استفاده از سايت Speedtest.net هستش كه هم پهناي باند (كه همين سرعتهايي هست كه در موردش دارين بحث مي كنين) و هم Latency خط شما با سرورهاي ارائه دهنده اينترنت در نقاط مختلف جهان (كه اين درواقع نشون دهنده سرعت خط هست) رو به خوبي نشون ميده...

Mahmood_M
پنج شنبه 18 مهر 1387, 20:08 عصر
چرا هنوز شرکتها تعرفه هاشون رو تغییر ندادن ، مگه این مصوبه بهشون ابلاغ نشده !!
مثلا پارس آنلاین هنوز قیمتهاش همون قیمتهای قبلی هست ! :
http://www.parsonline.com/fa/services/adsl-price-provinces
کسی از دوستان به تازگی قیمتها رو نپرسیده یا ADSL نگرفته ؟
می خوام بدونم ، اگه الآن بخوام از پارس آنلاین سرویس بگیرم ، قیمتهاش چطوری هست ؟ تفاوتی کرده ؟!

...

jaza_sa
پنج شنبه 18 مهر 1387, 20:51 عصر
مثلا پارس آنلاین هنوز قیمتهاش همون قیمتهای قبلی هست ! :
http://www.parsonline.com/fa/services/adsl-price-provinces
کسی از دوستان به تازگی قیمتها رو نپرسیده یا ADSL نگرفته ؟
می خوام بدونم ، اگه الآن بخوام از پارس آنلاین سرویس بگیرم ، قیمتهاش چطوری هست ؟ تفاوتی کرده ؟!

...

من از شاتل تو اصفهان گرفتم، قیمتاش دقیقا با 2 ماه پیش یکیه

vcldeveloper
جمعه 19 مهر 1387, 03:16 صبح
اصولا گرون شدن از وقتی شایعه اش هم به گوش برسه، اعمال میشه. اما ارزون شدن یا اتفاق نمیافته، یا چند ماه تا چند سال طول میکشه که شما اثراتش را ببینید!

Microsoft.net
جمعه 19 مهر 1387, 07:26 صبح
مگه قراره چقدر باشه؟ 64 = 8 / 512

فقط 4 کیلوبایت کمتره.

از 4.2.2.4 با سویچ t پینگ بگیر ببین میانگینی که به دست میاد چجوریه. معمولاً زیر 500 خوبه.
Download Manager ها پهنای باند رو بدجوری میکشن.

موفق باشید.

منظور من در بهترین حالت ممکن بود ، در حالت میانگین هم 40-50 است

shahab_ksh
سه شنبه 23 مهر 1387, 10:39 صبح
تكذيب شايعه رفع محدوديت اينترنت پرسرعت!
كاربران خانگي همچنان امكان استفاده از اينترنت با سرعتي بيش از 128 كيلو‌بيت را ندارند؛ چرا‌كه اين قانون از سوي شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيده است و وزارت ICT بايد قانون را اجرا كند.
امكان ارائه اينترنت پرسرعت بدون محدوديت عنوان خبري نادرست بود كه روز چهارشنبه 17 مهر روي خروجي يك خبرگزاري قرار گرفت و به سرعت سايت به سايت و دهان به دهان چرخيد.
انتظار براي آزاد‌سازي‌ اينترنت بالاي 128 كيلوبيت براي كاربران خانگي را شايد بتوان دليلي براي انتشار سريع اين خبر بدون اطمينان از صحت و سقم آن از سوي ديگر خبرگزاري‌ها و سايت‌هاي خبري به شمار آورد.
انتشار اين خبر با تحليل‌هايي از اين قبيل همراه شد: سرانجام 2 سال پس از آنكه وزارت ارتباطات محدوديت 128 كيلوبيت را براي كاربران خانگي اينترنت ابلاغ كرد مجبور به تغيير اين مصوبه شد.
اما سيد ‌محمد حسين‌‌پور، مديركل روابط عمومي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در گفت‌وگو با همشهري از اعمال قانون پيشين خبر مي‌دهد و اضافه مي‌كند: وزير ارتباطات در همايش كنفرانس رمز ايران حضور داشتند كه يكي از خبرنگاران در راهروي دانشگاه مالك‌اشتر (محل برگزاري همايش) سؤالاتي را در مورد پهناي باند از سليماني پرسيد، اما متأسفانه در نقل سخنان ايشان دقت نكرده است و در نهايت خبري تنظيم و منتشر شده كه كاملا نادرست است.
به گفته حسين‌‌پور، كاربران خانگي همچنان امكان استفاده از اينترنت با سرعتي بيش از 128 كيلو‌بيت را ندارند؛ چرا‌كه اين قانون از سوي شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيده است و وزارت ICT بايد قانون را اجرا كند.
سرعت اينترنت؛ حكايتي قديمي داستان محدوديت سرعت اينترنت براي كاربران خانگي به زماني باز مي‌گردد كه وزارت ارتباطات مصوبه شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي را مبني بر محدوديت ارائه اينترنت به شركت‌هاي اينترنتي ابلاغ كرد.
ابلاغ اين قانون از آن زمان با مخالفت بسياري از كاربران و انتقاد كارشناسان روبه‌رو شده است.
با وجود آنكه گفته مي‌شود وزارت ICT نقشي در تصويب اين قانون نداشته اما بيشترين انتقاد‌ها در اين زمينه متوجه اين وزارتخانه بوده است.
البته تاثير اظهار‌نظر‌هاي برخي از مسئولان اين وزارتخانه را نبايد در اين انتقاد‌ها از نظر دور داشت. از جمله اظهارات عبدالمجيد رياضي، معاون فناوري اطلاعات وزير كه با متهم كردن 80 درصد كاربران ايراني اينترنت به چت، موجي از انتقاد‌ها را متوجه وزارت ارتباطات كرد.
در چنين شرايطي طبيعي است كه انتشار خبري مبني بر رفع محدوديت سرعت اينترنت براي كاربران خانگي آن هم به نقل از شخص وزير به‌شدت مورد توجه كاربران و رسانه‌ها قرار مي‌گيرد.
اين توجه به حدي است كه بسياري از خبرنگاران حتي به‌خود زحمت نمي‌دهند تا با تماس با روابط عمومي وزارتخانه از صحت خبر مطمئن شوند.
شايد با توجه به گفت‌وگوي ماه پيش دكتر سليماني با خبرگزاري فارس اين واكنش نيز چندان دور از ذهن نباشد.
سليماني در پاسخ به اين سؤال فارس كه چرا محدوديت دسترسي به سرعت بالاتر از 128 را رفع نمي‌كنيد، گفته بود: ما با جديت به‌دنبال رفع محدوديت آن هستيم مانند MMS كه پس از يكسال و نيم تلاش و پيگيري اين وزارت رفع شد.

raravaice
سه شنبه 23 مهر 1387, 12:11 عصر
قیمت پهنای باند هیچ وقت قیمت ثابتی نبوده و نیست.

شما برو از مخابرات 8 مگ پهنای باند بگیر روی بستر اینترانت برات میافته 658000 تومان در ازای هر 1 مگ البته این پهنای باند Dedicate هست و منحصرا برای شما حالا بیا حساب کن هر 128Kbps اختصاصی چه قدر درمیاد؟

1024 / 128 = 8
658000 / 8 = 82250
یعنی هر 128Kbps برای شما 82250 در ماه آب میخوره حالا Provider ها میان این 128 رو به انواع و اقسام روش ها میفروشن ، مثلا همین 128 رو روی بستر wimax الان دارن 130000 تومان در ماه میدن البته Dedicate هست.

بحث ADSL فرق داره چون چیزی که من و شما داریم استفاده میکنیم 128 Dedicate نیست و Share شده بین چند کاربر مختلف هست . شما در نظر بگیر که یه شرکت اینترنتی میاد 128Kbps رو 1 به 10 اشتراک میزاره یعنی هزینه رو بین 10 نفر تقسیم میکنه که برای هر نفر حدودا در میاد 8250 تومان، سود خودش هم میگیره + هزینه بستر ADSL یه مقدار هم زیر سیبیلی رد میشه میرسه به 30000 تومان در ماه.
حالا این مابین کاربر مصرف کننده هست که باید خوش شانس باشه و توی یه گروه خوب و کم ترافیک بیافته.
مثلا همین شرکت ... برای کاربرای 128 خودش 64 تا dedicate داده و اگر پهنای باند اون گروه باز بود تا 128 هم میتونه استفاده کنه.

این هم در نظر بگیر که پهنای باند ADSL بالاتر از 256Kbps اکثرا متقارن نیست. مثلا شرکتی رو میشناسم که میگه 512 رو میده ماهی 10000 تومان در حالی که فقط 40Kbps ارسال میتونی داشته باشی ، خوب این فایده نداره.
یا همین پارس آنلاین میگه 256 بهت میدم ولی میتونی بین 16K تا 20K بکشی!!!!! :))
"البته این کارشون علت داره ;) "

موفق باشید