ورود

View Full Version : چرا تاپیک من قفل شده؟

Mrs.Net
سه شنبه 09 مهر 1387, 10:10 صبح
خسته نباشید
قسمتی تو سایت هست بنام "مباحث مرتبط با تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم ها (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=48) "
و من هم یک سوال مربوط به طراحی سیستمم اونجا نوشتم.
و به سرعت پست من قفل شد! بدون هیچ دلیلی
اینم لینک پست:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=124903

ممنون

whitehat
سه شنبه 09 مهر 1387, 10:43 صبح
من هیچ ارتباطی میان موضوع شما و بحث طراحی سیستم پیدا نکردم!
مطرح کردن موضوعی که با یک جستجوی ساده در گوگل می توان به آن رسید، در این بخش نتیجه مفیدی نخواهد داشت.
موفق باشید

Mrs.Net
سه شنبه 09 مهر 1387, 11:10 صبح
من برای قسمتی از سیستمی که طراحی میکنم احتیاج دارم که به یه اطلاعاتی دست پیدا کنم و برای نحوه بدست آوردن اون اطلاعات
تو قسمت تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم سوالم نوشتم.
آیا این دو مورد هیچ ارتباطی بهم ندارند؟
البته سوال من با پستی که امروز تو همون قسمت دیدم! هیچ مناسبتی نداشت.

مطرح کردن موضوعی که با یک جستجوی ساده در گوگل می توان به آن رسید، در این بخش نتیجه مفیدی نخواهد داشت. پس چون با یک جستجوی ساده میشد به جواب رسید نباید میپرسیدم؟
من جستجو کردم اما به نتیجه نرسیدم و پرسیدم. خیلی ممنون میشدم افراد با تجربه ای مثل خود شما جوابم میدادند.

ممنون

whitehat
سه شنبه 09 مهر 1387, 11:22 صبح
آیا این دو مورد هیچ ارتباطی بهم ندارند؟
خیر ارتباطی ندارند، مگه قراره هر چیزی که شما در طراحی به آن نیاز دارید در این بخش مطرح بشه؟ در اینصورت باید کل سایت را جمع کرد و همین بخش را باقی گذاشت.

البته سوال من با پستی که امروز تو همون قسمت دیدم! هیچ مناسبتی نداشت.
در صورت مخالفت فقط لینک را گزارش کنید، این وظیفه مدیر بخش است که در مورد آن اقدام کنه

پس چون با یک جستجوی ساده میشد به جواب رسید نباید میپرسیدم؟
خیر، اون فقط یک راهنمایی بود، پست شما به دلیل عدم همخوانی با بخش قفل شد. این سوال بیش از اینکه به این بخش مربوط باشه به بخش های وب مربوط میشه.

من جستجو کردم اما به نتیجه نرسیدم و پرسیدم.
بهتره سایت بانکهای ایرانی را ببینید، در تمامی این سایت ها جوابتان را خواهید یافت
موفق باشید

Mrs.Net
سه شنبه 09 مهر 1387, 11:53 صبح
خوب تو هر سایتی با تمام خوبیهایی که داره نقاط ضعفی هم وجود داره...

مگه قراره هر چیزی که شما در طراحی به آن نیاز دارید در این بخش مطرح بشه؟

این سوال بیش از اینکه به این بخش مربوط باشه به بخش های وب مربوط میشه.

بهتره سایت بانکهای ایرانی را ببینید، در تمامی این سایت ها جوابتان را خواهید یافت
من قبل از اینکه سوالم اینجا بنویسم چندتا سایت بانک نگاه کردم ولی هیچکدام سرویس اعلام نرخ ارز و طلا به صورت آنلاین نداشتند.

ممنون و خسته نباشید whitehat

vahid_d_0101
سه شنبه 09 مهر 1387, 15:43 عصر
جناب
whitehat (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=4167)
مدیر بخش
من خیال کنم حق با ایشون بوده خوب شما میتونستید تاپیک رو به جای مربوطه انتقال بدید به همین سادگی

vcldeveloper
سه شنبه 09 مهر 1387, 18:10 عصر
اینطور سوالات را در پیام خصوصی از مدیر حذف کننده تاپیک می پرسند. روزانه دهها پست حذف میشه، اگر قرار باشه هر کی بابت حذف پستتش در این تالار تاپیک بزنه و جواب بخواد که ما باید 24 ساعته اینجا بشینیم و جواب پس بدیم!

سوال شما ربطی به برنامه نویسی نداشت! فردا هم ممکنه یکی بگه میخوام دایره المعارف بسازم، نیاز به اطلاعات درباره فرهنگ یک کشور آفریقایی دارم، یا میخوام یک نرم افزار آموزش پزشکی بسازم، ولی نمیدونم قلب چطور کار میکنه، و... همه اینها به برنامه مورد نظر مربوط میشند، ولی به برنامه نویسی مربوط نمیشند!
شما اگر نمی دونید کجا می تونید قیمت طلا را بدست بیارید، باید برید در یک انجمن مربوط به طلا و ارز این سوال را مطرح کنید، نه در انجمن برنامه نویسی.