ورود

View Full Version : ایا حجم فایلهای اکسس به دو گیگ محدود میشه

m_vb1386
سه شنبه 09 مهر 1387, 10:46 صبح
یک بانک اکسس دارم که حجمش 2 گیگ شده دیگه اجازه وارد کردن اطلاعات تو تیبلهام رو نمیده ایا این مشکل بخاطر ورژن اکسس من هست یا چیز دیگری باعث این موضوع میشه

صبا9841
سه شنبه 09 مهر 1387, 11:23 صبح
اگه پیغام خاصی نده ممکنه از این باشه اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=53804&page=2) رو نگاه کن

m_vb1386
سه شنبه 09 مهر 1387, 12:04 عصر
پیغامش اینه که نمیتونم رکوردهای جدید وارد کنم در صورتی که شما اونجا گفتین محدودیت رکورد نداره
چون sql نسخه پرسونال محدودیتی که گفتم داره گفتم شاید اکسس هم این محدودیت رو داشته باشه
در ضمن اونجا یک بحثی از نرمال سازی شده بود که فکر نکنم کاری به بحث من داشته باشه

amirzazadeh
پنج شنبه 11 مهر 1387, 07:23 صبح
پیغامش اینه که نمیتونم رکوردهای جدید وارد کنم در صورتی که شما اونجا گفتین محدودیت رکورد نداره
چون sql نسخه پرسونال محدودیتی که گفتم داره گفتم شاید اکسس هم این محدودیت رو داشته باشه
در ضمن اونجا یک بحثی از نرمال سازی شده بود که فکر نکنم کاری به بحث من داشته باشه
درسته دوست من در بانك اكسس حداكثر تا 2GB ميتوني اطلاعات ذخيره كني .پيشنهاد ميكنم اطلاعات قديميتر رو به يك بانك خالي انتقال بدي.
......................................
موفق باشيد

صبا9841
شنبه 13 مهر 1387, 10:22 صبح

دوست عزیز
1- من نگفتم بلکه نویسنده (j-viescas) اینو گفته
2- عدم محدودیت در رکوردهای جدول تا سقف حجم دیتابیس (2 گیگ) هست
3- هرچند عنوان این تایپیک دقیقاً موضوع مورد سوال شما بود اما ممکنه توی بعضی تایپیکها کسانی بحثهای مختلفی مطرح کنن که فکر کنم بهترین کار اینه که ما به موضوعهای خودمون توجه کنیم.

m_vb1386
سه شنبه 16 مهر 1387, 12:52 عصر
از همفکری که کردین ممنون فکر کنم تو برنامه هایی که اطلاعات زیادی ذخیره میشن باید برم سراغ sql server

saeed razaee
سه شنبه 16 مهر 1387, 14:56 عصر
بله دوست عزيز شما مي توانيد از sql server و اكسس همراه هم استفاده كنيد به اين صورت كه تيبلها را داخل sql server قرار دهيد و مابقي كارها از جمله كوئري -فرم -گزارش و ... داخل اكسس انجام دهيد و تيبلهاي اكسس را به تيبلهاي sql server لينك دهيد با اين شرايط مشكل شما بر طرف مي شود و از سرعت خوبي برخوردار خواهيد شد. چرا كه به راحتي مي توانيد گزارشها و فرم هاي زيبائي در اكسس بسازيد و از حجم اطلاعات نيز هيچ حراسي نداشته باشد. موفق باشد