View Full Version : سوال: ذخیره و نمایش متن در سایت (مثل لینک ادامه مطلب در بولتین های خبری)
BraveMind
سه شنبه 09 مهر 1387, 12:40 عصر
سلام
قبلا فقط windows app.کار میکردم ولی الان میخوام روی وب کار کنم
برای پیاده سازی یه بولتین خبری یا همین بخش موضوع جدید که من الان دارم باهاش کار میکنم که مثلا تیتر خبر رو توی صفحه اول نشون بده و متن خبر رو توی صفحه دیگه دیگه باید چکار کنم بهتر بگم اون متن طولانی رو کجا قرار بدم توی فایل یا بانک و برا نمایش از چی استفاده کنم
اگه قراره توی بانک ذخیره بشه با مشکل طول متن چطوری برخورد میکنی
eyes_shut_number1
سه شنبه 09 مهر 1387, 14:07 عصر
دوست عزیز توی این 3 هفته بار 2_3 که این سوال رو میپرسن
لطفا سرچ کن حتما مطالب مفیدی برای این موضوع پیدا میکنی
BraveMind
سه شنبه 09 مهر 1387, 14:58 عصر
اگه میشه یه بار سوالم رو با دقت بخونید و اینجوری جوابم رو ندید
منظورم اینه که بگید از فایل متنی برا متن خبر استفاده کنم یا از پایگاه اگه لینکش توی سایت برنامه نویس هست لطفا بذارید چون نمیدونم که چه عنوانی رو باید سرچ کنم
kezack
سه شنبه 09 مهر 1387, 15:39 عصر
بهترين كار اينه كه عنوان خبر كه معمولا كم هست رو توي يك gird يا هر جي دوست داري بزاري به طوري كه با كليك روش بره يك صفحه ديكه كه متنش رو نشون بده
همه اين ها رو توي بانك بزاري بهتره
با يك دستور select ميتوني همهشو فراخواني كني
براي نمايش خبر هم ني توني از gridview يا datalist استفاده كني
دوست خوب تابيك هاي قبلي رو ببين مطالب مفيدي بيدا مي كني در اين ضمينه
موفق باشي
BraveMind
سه شنبه 16 مهر 1387, 13:44 عصر
از همگی متشکرم
ولی میخوام بدونم برای اینکه متن خبر رو بخوام توی بانک ذخیره کنم از چه دیتا تایپی استفاده کنم varchar (max باید استفاده کنم)
milade
سه شنبه 16 مهر 1387, 13:57 عصر
متن فارسی:nvarchar
متن معمولی:varchar
متن طولانی:text
موفق باشی
naeeme
سه شنبه 16 مهر 1387, 13:58 عصر
در sql server از text یا ntext استفاده کنید. چون نمیتوانید برای یک خبر حداکثر تعداد کاراکتر قرار بدهید
برای متنهای فارسی از ntext استفاده نمایید
adinochestva
سه شنبه 16 مهر 1387, 14:04 عصر
دوست عزیز اطلاعات رو بریز توی یک جدول و توی یه صفحه لینکی بساز که یه آیدی به صفحه نمایش بفرسته با اونی که بالا گفته بودم.بعد توی صفحه نمایش خبر بگو که شزطش این باشه:
select * from tblnews where [id]='"+request["newsid"].tostring()+"'
اگر ابهاماتی بود بپرسید.زیاد توضیح ندادم چون که گفته بودی قبلا win app نوشته اید و واردی!
این از خطرناک ترین کوری های ممکنه !
از sp استفاده کنید یا حداقل پارامتریک پاس کنید !
elizabet
سه شنبه 16 مهر 1387, 14:20 عصر
سلام
شما باید از یک ویرایشگر وب استفاده کنید.
مثل fckeditor،شما می تونید متن را داخل fckeditor بنویسد و اگر مقالتون شامل عکس هم باشد متن را به همراه عکس در بانک ذخیره می کند.
تو برنامه نویس fckeditor را سرچ کن، مطالب زیادی در این مورد پیدا می کنی.
موفق باشید
Itist82
سه شنبه 16 مهر 1387, 14:34 عصر
من نمی دونم چرا می گن خبر رو بریز توی یه جدول پایگاه داده. من تا حالا هر چی دیدم اخبار رو توی فایل ها XML می ریزن و با توابع خاص کار با این فایل ها به هر نودی که بخواهید دسترسی دارید و این حرفا هم در کار نیست که نوع داده اش چی باشه.
اون ایده ی پاس دادن یه کوئری استرینگ رو در نظر بگیرید، با اون id که پاس داده می شه می تونید نود مورد نظر رو توی فایل پیدا کنید و نشون بدید.
البته با AJAX اگه کار کنید خیلی هم بهتره.
BraveMind
سه شنبه 16 مهر 1387, 16:08 عصر
حالا متن رو توی چه کنترلی قرار بدم که تمامش بدوننیاز به اسکرول نمایش داده بشه مثل توی همین فروم
milade
سه شنبه 16 مهر 1387, 16:16 عصر
دیتا گرید , دیتالیست , و کنترلهای دیگه!!!!!
elizabet
سه شنبه 16 مهر 1387, 16:33 عصر
دوست عزیز اتفاقا اکثر سایتها وقتی می خوان خبرها و مقالات را در سایت قرار بدن از fckeditor استفاده می کنند و متن نوشته شده در داخل fckeditor را داخل یک فیلدی در جدول قرار می دن.
نمونه آن سایت آماده beerhouse هست که در سایت Asp قرار دارد
salehbagheri
سه شنبه 16 مهر 1387, 16:54 عصر
سلام دوستان!
به موضوع بحث يه نگاهي بندازيد!!!!!!!
دوست عزيز! شما براي ساخت لينكي شبيه به (ادامه مطلب) بايد از SubString و RightPad از زير تابع ToString استفاده كنيد!!!
نمونه اي از همين امر در امضام هست!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.