PDA

View Full Version : سوال: نحوه ی به کارگیری دیتابیس در هاست ویندوز

Engineer_Yasin
سه شنبه 09 مهر 1387, 15:53 عصر
من یک سایت با Asp.net طراحی کردم که شامل یک بانک اطلاعاتی هستش! هیچ مشکلی با اجرا در IIS ندارم و الان می خواهم سایت را در هاست ویندوز آپلود کنم اما نمی دونم چطوری دیتابیس را در هاست استفاده کنم؟
آیا باید فایل دیتابیس را در هاست کپی کنم؟ یا باید یک دیتابیس در سایت بسازم؟
در ضمن کانکشن را چطوری باید تعریف کنم؟ در IIs این طوری تعریف کردم

Data Source=.\SQLEXPRESS;Integrated Security=SSPI;AttachDbFilename=|DataDirectory|\oil _db.mdf;User Instance=True

m.hamidreza
سه شنبه 09 مهر 1387, 16:12 عصر
فوق العاده "خیلی زیاد" قبلا بحث شده!
جستجو بفرمایید باز سوالی بود مطرح کنید.

mahdi_farhani
سه شنبه 09 مهر 1387, 16:13 عصر
در این مورد زیاد بحث شده ، اول جستجو و بعد پرسش ....
شما باید به SQL وصل بشی ، حالاببین هاستت به چه روشی بهت اجازه اتصال به SQL رو میده

Engineer_Yasin
سه شنبه 09 مهر 1387, 16:14 عصر
با تشکر از Tarhebarte من کلا فایل های داخل IIS را که توسط Publish پروزه در VS ساخته شد. را بر روس هاست منقل کردم همره با دیتابیس!
اما خطای زیر را مشاهده می کنم!

Server Error in '/en' Application.

An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

Engineer_Yasin
سه شنبه 09 مهر 1387, 16:16 عصر
در ضمن من جستجو کردم اما چیزی پیدا نکردم اگه دوستان لطف کنن که آدرس بحث ها را بگویند ممنون می شم

m.hamidreza
سه شنبه 09 مهر 1387, 16:52 عصر
در ضمن من جستجو کردم اما چیزی پیدا نکردم
:متعجب:
این موارد رو انجام بدید:

IP دیتابیس به همراه یوزر و پسورد و اسم دیتابیس شما که روی سرور قرار داره رو بیابید! دو تا حالت داره یا شما قادر به ساخت دیتابیس و ست کردن تنطیمات از طریق کنترل پنل هاست هستید که باید خودت انجام بدی یا نیستی که در این حالت باید با پشتیبانی هاست تماس بگیری و اون اطلاعات رو بخوای ازشون. البته IP دیتابیس رو اول و آخر فقط پشتیبانی هاست میدونه و لاغیر!
اگه دیتابیستو بدون دیتا میخوای بفرستی رو سرور باید در حالت لوکال اسکریپت دیتابیس رو Generate کنی و از طریق Query Analyzer در SQL2000 یا Management Studio در SQL2005 اون اسکریپت رو Run کنی در این حالت ساختار دیتابیس ایجاد میشه. اگه میخوای دیتابیس رو با دیتا بفرستی رو هاست باید db تو رو سرور attach کنی که اینم دوباره یا از طریق کنترل پنل هاسته یا contact to support.
آخر هم باید کانکشن استرینگ رو تنظیم بفرمایید.

همه موارد بالا قبلا به وفور راجع بهش صحبت شده.

بله این اررور رو قبلا یکی دیگه از دوستان فرستاده بود ولی یادم نیست.

ولی کلا ولش کن.فکر می کنم این برای ارتباط با خود دیتا بیس در سرور باشه.

توی کدوم صفحه بهت این اررور.در ضمن باید یکمی توی پنلت براش تنظیمات ست کنید.

کلا گفتم من زیاد با sql کار نمی کنم.به خاطر این اررور هاش با اکسس کار می کنم

جواب شما بالاخره چی بود؟!
اگه تنظیمات درست انجام شه اروری وجود نداره که شما بخوای به این دلیل با اکسس کار کنی.
موفق باشید.