ورود

View Full Version : سوال: به نظر شما خصوصیات یک ویروس قدرتمند چیه؟

kuh_nur
چهارشنبه 10 مهر 1387, 01:41 صبح
سلام دوستان عزیز
بنظر شما یک ویروس قدرتمند چه خصوصیاتی داره
توجه :: در اینجا اعلام میدارم که اصلا و ابدا قصد نوشتن ویروس ندارم و جهت یک مقاله به این اطلاعات نیاز دارم ::توجه
هر کسی صاحب نظره بفرما این ریش و این قیچی

در ضمن خوشبختانه و یا بد بختانه ویروس نویسی به یکی از زمینه های افزایش دانش کامپیوتر و بخصوص برنامه نویسی تبدیل شده و باید به مهندسی معکوس همواره آنتی بتونیم بسازیم

و خواهشا ویروس آپلود نکنین تا تاپیک بسته نشه

Armin060
چهارشنبه 10 مهر 1387, 01:51 صبح
مواردی كه اشاره میكنم به ترتيب از بالا به پايين امتياز داده ميشه. بالايی امتياز بيشتر و پايينی امتياز كمتر
1- حجم كم
2- exe نبودن. مثلا sys باشه
3- نفوذ به درون برنامه ها. نه اينكه خودش يه برنامه باشه
4- تكثير سريع
5- همواره فعاليت كند
6- كاملا مخفی باشد و جزو فايل های سيستمی باشد تا از آنتی ها دور بمونه
7- اجرا شدن خودكار به طوری كه آنتی ويروس گير نده
8- غير فعال كردن آنتی
9- AutoSave
10- از كلاس های آماده استفاده نكنه تا امنيت درش رعايت نشه

kuh_nur
چهارشنبه 10 مهر 1387, 02:20 صبح
مواردی كه اشاره میكنم به ترتيب از بالا به پايين امتياز داده ميشه. بالايی امتياز بيشتر و پايينی امتياز كمتر
1- حجم كم
2- exe نبودن. مثلا sys باشه
3- نفوذ به درون برنامه ها. نه اينكه خودش يه برنامه باشه
4- تكثير سريع
5- همواره فعاليت كند
6- كاملا مخفی باشد و جزو فايل های سيستمی باشد تا از آنتی ها دور بمونه
7- اجرا شدن خودكار به طوری كه آنتی ويروس گير نده
8- غير فعال كردن آنتی
9- AutoSave
10- از كلاس های آماده استفاده نكنه تا امنيت درش رعايت نشه
فکر کنم مهمترین قابلیت های یه ویروس قوی رو فراموش کردی
0- نامرئی بودن
یعنی هیچ ردپایی از خودش بجا نذاره و در ضمن خودش توسط کسی دیگه کد نشه و همیشه الگوریتم خودش رو تغییر بده

DoctorJay
چهارشنبه 10 مهر 1387, 14:33 عصر
همه ی اینا درست , ولی مهمترین خصوصیت یه ویروس هدفمند بودنشه !

البته شما از نظر فنی منظورتون بود .

شما فک کنید یه ویروس همه ی این خصوصیات رو داشته باشه ولی هدف خاصی رو دنبال نکنه !!

.

Armin060
چهارشنبه 10 مهر 1387, 15:47 عصر
فکر کنم مهمترین قابلیت های یه ویروس قوی رو فراموش کردی
0- نامرئی بودن
یعنی هیچ ردپایی از خودش بجا نذاره و در ضمن خودش توسط کسی دیگه کد نشه و همیشه الگوریتم خودش رو تغییر بده
من كم كم در چهار مورد به مخفی بودن اشاره كردم.

همه ی اینا درست , ولی مهمترین خصوصیت یه ویروس هدفمند بودنشه !

البته شما از نظر فنی منظورتون بود .

شما فک کنید یه ویروس همه ی این خصوصیات رو داشته باشه ولی هدف خاصی رو دنبال نکنه !!

شما تا به حال ويروسی ديديد كه هدف نداشته باشه؟.... پس چرا اين حرف رو ميزنيد؟

Netsky
چهارشنبه 10 مهر 1387, 20:52 عصر
برو تو گوگل یه سرچ در باره این کلمه بزن : Zafi.b
این یه ویروس خطرناک هستش که از نت اسکای هم جلو زده . میتونی تو سایت زیر اطلاعات مربوط به کرم رو ببینی .
www.virusradar.com (http://www.virusradar.com)
اگه میخای خصوصیات یه ویروس خطرناک رو ببینی من این ویروس ( zafi ) رو بهت پیشنهاد میکنم .
مال شرکت ESET NOD32 هستش . مدیران عزیز من قصد تبلیغات ندارم ................

hrj1981
چهارشنبه 10 مهر 1387, 21:38 عصر
يك ويروس قدرتمند به نظر من بايد اين ويژگيها را داشته باشد:
1- در كوتاهترين زمان بيشتر ضربه مورد نظر برنامه نويسش را به هدف وارد نمايد.(اگر از نوع حملات DOS و يا DDOS نباشد)
2-از الگوريتم برنامه نويسي و تكثير جديد استفاده نمايد(چون الگوريتمهاي استاندارد ويروس نويسي براي آنتي ها تعريف شده است)
3-شايد در بعضي از اين فيلمهاي سينمايي ديده باشيد بعضي ويروس ها هوشمند هستند (خيلي مانده به آنجا برسيم) ، يعني بصورت هوشمندانه خود را به روز رساني مي نمايند و نقطه ضعفهاي خود را برطرف مي نمايند و عملا ديگر خود ويروس نقش برنامه نويسي خود را اجرا مي نمايد.
4-آنتي ويروس ها و سازنده هاي آنها را در اولين روزهاي حمله خود به طور كامل فلج كند(ويروس ساسر)

kuh_nur
پنج شنبه 11 مهر 1387, 01:38 صبح
دوست عزیز منظور من اون مخفی نبود نهان بود
مثال یک ویروس بیولوژیکی مانند HIV از زمان وارد شدن به بدن یک دوره نهان داره که باعث میشه طرف حتی فکر اینکه بیماره رو نکنه و از این طریق درصد انتقال به سایرین بیشتر بشه بعد از مدتی که ممکنه از روزها به سالها متغییر باشه ویروس تبدیل به بیماری آشکار Adis میشه
بنظر شما خیلی هوشمندانه نیست ویروس از قربانیش به عنوان ناقل استفاده میکنه

Armin060
پنج شنبه 11 مهر 1387, 03:09 صبح
آره.اينطوری خوبه

DoctorJay
پنج شنبه 11 مهر 1387, 08:57 صبح
شما تا به حال ويروسی ديديد كه هدف نداشته باشه؟.... پس چرا اين حرف رو ميزنيد؟

خیلیا هستن واسه سرگرمی و اذیت ویروس میسازن !! شما تاحالا با این دسته از ویروسا مواجه نشدین !!

شاید شما اینو هم هدف میدونید !!!!

mpmsoft
پنج شنبه 11 مهر 1387, 11:45 صبح
من ویروسیهایی رو دوست دارم که کارهای بامزه می کنن

مثلا : سرعت موس رو کم یا زیاد بکنن - کرسر موس تو صفحه بازی کنه و چیزهای دیگه

DoctorJay
پنج شنبه 11 مهر 1387, 20:58 عصر
و ضرری رو واسه کاربر نداشته باشه ! یه شوخیه ساده باشه !!

برنامه نویسی یه قدرته , آدما وقتی قدرت تو دستشونه تو راه خوب ازش استفاده نمی کنن !!

بنابراین کمتر کسایی از علم برنامه نویسیشون واسه شوخی با دیگران استفاده می کنن ( متاسفانه )

Armin060
یک شنبه 28 مهر 1387, 16:43 عصر
اگر يكی ويروس رو برای سرگرمی و اذيت بنويسته يا عقلش كمه يا بی كار بيار می چرخه.

davood59
یک شنبه 28 مهر 1387, 19:27 عصر
به نظر من از کار انداختن آنتی یکی از بهترین امکانات یک ویروس میتونه باشه. همچنین دست کاری در تنظیمات رجیستری و تکثیر سریع خود در سایر قسمتهای کامپیوتر. اگه بتونه توی سکتور صفر هم بشینه که نشه به راحتی از بینش برد بهتره.

rostamkhani
یک شنبه 28 مهر 1387, 21:06 عصر
سلام
به نظر بنده مهمترین خصوصیت یک ویروس که ویروس نویسها به دنبال اون هستن و همه خصوصیت خوب دیگر برای این منظور هست که ویروس اونها تخریب بیشتری در سیستم ها ایجاد کنه یا به طور گسترده تری پخش بشه که در این حالت به آن کرم کامپیوتری میگویند.

debugger
یک شنبه 28 مهر 1387, 23:01 عصر
به نظر من ویروسی خوبه که خوب باشه :قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:

شوخی کردم . ویروسی که خصوصیت های زیر را داشته باشن خوبن

1 _ از بین بردن اطلاعات خاص ( هدف )

2_ تکثیر از طریق کد اینجکشن

3_ فیتیله پیچ کردن انتی ویروس

4_ سرعت بالا

5 _ قابلیت اپدیت

6_ دیده شدن اثر ویروس در دراز مدت

7 _ نهان سازی حرفه ای

که همه این موارد همیشه عملی نیست ولی اگر شبیه این خصیصه ها باشه خوبه

vahid_d_0101
یک شنبه 28 مهر 1387, 23:32 عصر
1 _ از بین بردن اطلاعات خاص ( هدف )
با این موافقم یه ویروس نوشتم که زیاد پخش نشد کار این ویروس این بود که با هر بار ریست ویندوز اجرا میشد تا زمانی که یه فلش به سیستم وصل بشه بعد ویروس روی فلش میرفت و یکی از فایل های سیستم را پاک میکرد این فایل وقتی پاک میشد وقتی سیستم بوت میشد ریستارت میشد هی ریستارت میشد اگه دیر عمل میکردید پاور لوله میشد

.:KeihanCPU:.
دوشنبه 29 مهر 1387, 11:43 صبح
من هم یه موقعی عشقم ویروس نویسی بود.ولی سرم یه سنگ خورد.200000 تومان جریمه شدم به خاطر از کار انداختن 15 کافی نت بزرگ.به نظر من ویروس نویسی رو بذارین کنار مثل خودم خوب بشین

مهران رسا
دوشنبه 29 مهر 1387, 13:00 عصر
من هم یه موقعی عشقم ویروس نویسی بود.ولی سرم یه سنگ خورد.200000 تومان جریمه شدم به خاطر از کار انداختن 15 کافی نت بزرگ.به نظر من ویروس نویسی رو بذارین کنار مثل خودم خوب بشین

شما خارج از ایران زندگی می کنید ؟

در ضمن ویروس نویسی یک هنره و فقط این نیست که بزنیم کامیپوتر کاربرا رو نابود کنیم .
نظرتون چیه یک دفعه RAM رو در بیاریم و خوردش کنیم ؟!!!

hamed aj
دوشنبه 29 مهر 1387, 13:31 عصر
با سلام

1 - دوستان به نظر من حتماً نباید یک ویروس نویس حرفه ای باشیم و ویروس های مخرب بنویسیم. ما می تونیم دانش خودمون رو در جهت مثبت به این قضیه اعمال کنیم مثلاً شناخت بهتر ویروس ها از لحاظ عملکرد و تاثیر روی سیستم ها یا راه های جلوگیری و خنثی کردن آثار ویروس و . . .

2 - توی این 19 تا پست (تا اینجا) من هیچ اثری از VB در این تاپیک نمی بینم. بنظرتون جای این بحث اینجاست؟

موفق باشید