View Full Version : گفتگو: کد کردن اطلاعات در اکسس
rofirash
چهارشنبه 10 مهر 1387, 11:26 صبح
با سلام من می خواستم طریقه کد کردن اطلاعات در اکسس رو یاد بگیرم اگه می شه یه توضیح کامل یا یه مقاله در این مورد معرفی کنید.
ضمنا اگه زحمتی نیست یه نمونه نیز برام بگزارید.
با تشکر از کلیه دوستان
alifatehi
یک شنبه 21 مهر 1387, 00:23 صبح
کسی نمی تونه جواب منو بده.
کد کردی یعنی چی .
rofirash
چهارشنبه 24 مهر 1387, 20:34 عصر
یعنی اینکه کسی که اطلاعات داخل table رو میبینه نفهمه چی نوشته شده. مثل برنامه نارسیس یا ماکسیم.
mazhabi
جمعه 26 مهر 1387, 09:20 صبح
اگه میشه یه نفر راهنمایی کنه ممنون میسیم !!!
e601
جمعه 26 مهر 1387, 12:49 عصر
با سلام
به نظر من برای کد کردن اطلاعات بهتره برنامه نویسی به روش Unbound انجام بشه. یعنی فرمهای ثبت اطلاعات مستقیما با جداول مرتبط نباشن. بعد باید یک تابعی نوشته بشه که ورودی کاربر رو بگیره و با یک الگوریتم اطلاعات کد بشه و خروجی این تابع که همون اطلاعات کد شده هستش رو در جداول ذخیره کنه.
البته این نکته رو هم در نظر داشته باشین که کد کردن اطلاعات دیکد کردن هم احتیاج داره و در صورتی که اطلاعات ذخیره شده زیاد باشه میتونه باعث افت سرعت برنامه شما بشه
به هر حال اگه توضیحات بیشتری احتیاج داشتید در خدمتم
موفق باشید...
Taha_Khalaj
جمعه 26 مهر 1387, 13:44 عصر
اگه یه برنامه نمونه داشته باشید خیلی علی می شه !
e601
جمعه 26 مهر 1387, 15:58 عصر
اینم یه نمونه ساده برای کد کردن اطلاعات. امیدوارم بتونید ازش ایده بگیرید
فرمول کد کردن اطلاعاتش ساده هستش(اسامی که وارد میکنید بصورت برعکس در جدول ذخیره میشه) که شما میتونید پیچیده ترش بکنید برای دیکد کردن هم که دیگه کاری نداره فرمولتون رو برعکس کنید
بازم میگم من فقط خواستم یه راهنمایی به دوستان کرده باشم
موفق باشید...
HAMRAHSOFT.IR
شنبه 27 مهر 1387, 14:56 عصر
دوست خوب ان كد ميزاشتي
مهدی قربانی
چهارشنبه 08 آبان 1387, 13:35 عصر
سلام
دوستان گرامي بايد عرض كنم وقتي حقير تاپيكي رو در بخش اعلانات قرار ميدم منظور فراخوان عمومي هست و از همه عزيزان توقع داريم همونطور كه اغلب در نظراتشون راجع به ارتقاء سطح كمي و كيفي پيشنهاداتي رو مطرح مي كنن به همون اندازه در مباحث و و علي الخصوص در مباحث چالشي كه از نظر حقير خيلي مفيد و تجربه ساز هست شركت كرده و سهمي در اين مسئله داشته باشن ، بنابراين مجدداً از همه سروران تقاضا مي كنم از كسوت صرفاً بينندگي و خوانندگي ( تاپيكها و پستها ) كمي فاصله گرفته و به كسوت شراكت و پاسخگويي در مباحث نيز بپردازن . ضمناً همين جا لازم مي دونم از زحمات تعدادي از كاربران بزرگوار و ساعي بخش Ms Access كه بواسطه وقت گذاشتن ، تحقيق و مطالعه هميشه سعي در رفع مشكلات و موانع فني دوستانشون دارن صميمانه تقدير و تشكر خودم و مديريت سايت برنامه نويس رو ابلاغ كنم .
e601
چهارشنبه 08 آبان 1387, 22:32 عصر
با سلام
دوستان من دارم روی یه روش امنیتی چند لایه برای برنامه هایی که با اکسس نوشته میشن کار میکنم که فکر کنم روش جالبی بشه
البته نتیجه رو حتما به اطلاع همه دوستان میرسونم...
مهدی قربانی
چهارشنبه 08 آبان 1387, 23:46 عصر
سلام
با تشكر از دوست خوبمون Eh.Masoudi ، با توجه به اهميت موضوع امنيت اكسس منتظر اعلام نظر و ايده ساير دوستان هستيم .
(http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=66377)
HAMRAHSOFT.IR
پنج شنبه 09 آبان 1387, 07:16 صبح
ببخشيد امنيت در بار خود نرم افزار يا بانك نرم افزا
اگه بانك نرم افزار كه بابا بقيه نرم افاره كه بانكشون اكسس از روش كد كردن اطلاعات ولي اگه براي خود نرم افزار
خوب انوم من دارم روي روشي كهر مكنم كه اگه بنتيجه رسيد خبر ميدم البته روش من اگه بنتجه برسه فقط براي برنامه هاي كه از روش لينك استفاده ميشه كابر داره يا اوناي كه بانك sql
e601
یک شنبه 19 آبان 1387, 22:49 عصر
با سلام
دوستان من مقاله ای در مورد یه روش امنیتی در اکسس تهیه کردم. چند مرحله داره که البته تجربه و دانسته های من در کار با اکسس هست که من در اکثرا برنامه هام از اونها استفاده میکنم
شاید برخی از مطالب رو در این سایت سروران و اساتید بزرگوار عنوان کرده باشن ولی در هر حال من با توجه به اینکه این موضوع در اعلانات بخش اکسس اومده بود لازم دیدم دوستان رو در جریان تجربیات خودم قرار بدم
اگر این مقاله کم و کسر و یا ایراد انشایی داره ببخشید چون من خیلی درگیرم و این مقاله رو هم با عجله تهیه کردم و خوشحالم میشم که ایرادها و راه حلهای بهتر رو دوستان به اطلاع منم برسونن
موفق باشید...
mahdif123
دوشنبه 20 آبان 1387, 10:03 صبح
با سلام
دوست عزيز اين تايپيك را هم يك نگاهي بكن انشاءا... در رسيدن به هدفت كمكت مي كند .
---------------------------------
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=87658
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.