PDA

View Full Version : یک سوال در مورد کار با TabSheet ها!

Pr0grammer
پنج شنبه 11 مهر 1387, 00:09 صبح
سلام، عید فطر همه مبارک :قلب:

من قبل از ایجاد تاپیک رو ایجاد کنم، جسجو کردم اما هیچی در مورد جواب سوالم پیدا نشد؛ البته یه چیزایی نزدیک بهش بود!

ببینید من در یک PageControl، سه تا TabSheet دارم، می خوام وقتی کاربر تب 1 رو باز کرد، به راحتی این کار صورت بگیره اما وقتی روی تب 2 و 3 رفت قبل از باز شدن یک سری کد اجرا بشه (حالا به فرض یک MessageBox)...
توی Onshowing مربوط به PageControl سعی کردم که به نتیجه دلخوام برسم اما نشد! لطفاً یک راه حلی به من پیشنهاد کنید! مثلاً راهی هست که بشه تشخیص داد که به فرض کاربر داره از تب 2 به کدوم تب میره ، اگه 1 بود که هیچ ولی اگه 3 بود اونوقت یک پیغام بیاد!

SYNDROME
پنج شنبه 11 مهر 1387, 06:41 صبح
می توانی از OnChanging استفاده کنی.
متغییرAllowChange را اگر True بکنید اجازه تغییر Tab را می دهد و اگر False کنید کاربر نمی تواند Tab را عوض کند.
موفق باشید

Pr0grammer
پنج شنبه 11 مهر 1387, 10:17 صبح
می توانی از OnChanging استفاده کنی.
متغییرAllowChange را اگر True بکنید اجازه تغییر Tab را می دهد و اگر False کنید کاربر نمی تواند Tab را عوض کند.
موفق باشید

عزیزم من که عرض کردم؛ این طوری نمیشه!
نگاه اگه Allow Change رو False کنم که هیچ تبی عوض نمیشه جز با یه دکمه و کد نویسی!
اما من اینطوری نمی خوام؛
حتی اگه بگیم : وقتی تب فعال، تب1 بود، در نتیجه داره به یکی از تب های 2 یا 3 میره و باید کدهام رو اجرا کنم! اما در این صورت اگه کاربر از تب 2 به 3 یا بر عکس رفت دیگه تب 1 فعال نیست!!!

به هر حال ممنونم و منتظر راهنمائی عزیزان

Felony
پنج شنبه 11 مهر 1387, 11:27 صبح
اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم به وسله ی متد ActivePageIndex شی مورد نظر میتونی کارت رو راه بندازی ، به این صورت :

در رویداد OnChange شی PageControl ت این کد رو بنویس :

if pagecontrol1.ActivePageIndex=3 then

موفق باشید ...