ورود

View Full Version : سوال: چگونگی ساخت Setup

Beta_pc
پنج شنبه 11 مهر 1387, 06:53 صبح
سلام دوستان . می خواستم بدونم ما با وی بی چه جوری می تونیم یه Installer بسازیم .
یعنی حتی ستاپ ما با وی بی ساخته بشه نه با install shild و ... . با اون تولز خود وی بی هم نه . یه برنامه ستاپ ؟؟؟

sina26
پنج شنبه 11 مهر 1387, 07:48 صبح
دوست عزی خود VB این امکان رو داره میتونی از قسمت Add-Ins گزینه Add-In Manager رو انتخاب میکنی و پنجرش که باز شد گزینه package and Deployment wizard را انتخاب و بعدش OK و کار ساختن Installer رو شروع میکنی .:قلب:

mpmsoft
پنج شنبه 11 مهر 1387, 09:31 صبح
دوست عزیز من به شما Setup Factory رو معرفی می کنم چون امکان کار با رجیستری و حتی Script نوشتن رو هم داره و از طرفی سازگاری کامل به وی بی رو هم داره (Scan Project). وقتتو صرف چیزهای بیهوده نکن

Beta_pc
جمعه 12 مهر 1387, 04:38 صبح
دوستان با اون همه توضیح متوجه منظورم نشدید .
برام مهم این نیست که واسه برنامم یه اینستالر داشته باشم .
مهم اینه که چه جوری خودمون یه اینستالر بسازیم . متوجه شدید ؟

Mbt925
شنبه 13 مهر 1387, 12:59 عصر
برای ساخت 1 برنامه نصب باید ببنید چه قابلیت هایی برای ساختش نیاز هست و اونا رو پیاده سازی کنید.
برای مثال:

- امکان رجیستر کردن OCX، DLL و فونت ها
- کپی کردن فایل ها در مسیر موردنظر
- ایجاد میانبر در Desktop و Program Menu

و قابلیت های اینچنین

shayesteh_arfa
یک شنبه 14 مهر 1387, 01:00 صبح
دوست من سلام
براي ساختن برنامه نصب در ويژوال بيسيك مي توني از برنامه wise installer master 8.5 با امكانات زيادش استفاده كني و حتي فرم هاي نصب رو هم فارسي كني .

Mohya_z332
دوشنبه 15 مهر 1387, 00:18 صبح
دوست عزیز من به شما Setup Factory رو معرفی می کنم چون امکان کار با رجیستری و حتی Script نوشتن رو هم داره و از طرفی سازگاری کامل به وی بی رو هم داره (Scan Project). وقتتو صرف چیزهای بیهوده نکن

setup factory 8 فوق العاده است . :لبخندساده: