ورود

View Full Version : سوال: به اشتراک گذاشتن چند IP استاتیک اینترنت در شبکه

eniak.master
پنج شنبه 11 مهر 1387, 15:08 عصر
با سلام
دوستان . من تا حالا مشکلاتی رو با NAT داشتم و می خواستم یک اینترنت رو در اختیار کاربران خاص قرار بدم . ولی الان مشکل شد دو تا !
الان متوجه شدم که اینترنتی که می خوام در اشتراک قرار بدم ، نزدیک به 20 IP :متعجب:مختلف داره و تا کنون کاربران بوسیله Workgroup می تونستند تک به تک IP را تنظیم کرده و از اینترنت استفاده کنند .
الان که میخوام از win 2003 استفاده کنم متوجه شدم که ظاهرا فقط میتونم یک IP اینترنت رو در اختیار افراد خاص قرار بدم (NAT - CCproxy) .
لطفا راهنمایی کنید . :متفکر:

online_mansoor2007
پنج شنبه 11 مهر 1387, 15:44 عصر
سلام .

واضح تر توضیح بدید . IP اینترنت یعنی چی؟؟؟ مگه شبکه نیستند سیستم ها؟؟!!!! میشه یکم در مورد ساختار شبکه توضیح بدید؟؟

eniak.master
پنج شنبه 11 مهر 1387, 16:19 عصر
زمانی که شما از اینترنت ADSL استفاده می کنید ، 1 آی پی (نه HP) به شما می دهند و به واسطه آن اینترنت را پیکربندی کرده و سپس آنرا شیر کرده و در اختیار بقیه افراد قرار می دهید .
مشکل من اینجاست که من چندین IP دارم که اگر هر کدوم رو اگه در هر سیستم ( شبکه یا غیر شبکه ) ست کنم ، اینترنت دریافت می کنند. من میخوام این همه این آی پی ها ( اینترنت ) رو در یک سرور قرار بدم .
در حالت عادی می تونم یکی از این IP ها رو روی سرور ست کنم و بعدش هم که راحته .
لطفا راهنمایی کنید.

online_mansoor2007
پنج شنبه 11 مهر 1387, 17:29 عصر
جناب علوی ! یا من متوجه نمی شم یا شما بد می گی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این غیر شبکه ای که می گید خیلی جالبه . اگه سیستمی داخل شبکه نباشه پس چطور با دادن IP اینترنت رو می گیره ؟؟ !!!!

hghyami
پنج شنبه 11 مهر 1387, 17:41 عصر
??? Tozih Bishtar

eniak.master
پنج شنبه 11 مهر 1387, 21:44 عصر
جناب علوی ! یا من متوجه نمی شم یا شما بد می گی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این غیر شبکه ای که می گید خیلی جالبه . اگه سیستمی داخل شبکه نباشه پس چطور با دادن IP اینترنت رو می گیره ؟؟ !!!!

دوست عزیز یک کم دندون رو جیگر بذارید تا بگم اگر هم خوب متوجه نشدید شماره تلفن برام بفرستید تا با شما تماس بگیرم .

اینترنت ما از یکدستگاه رادیو ماکس میاد و میتونه مستقیم به یک سیستم و یا به یک هاب سوئیچ وصل بشه . چون تعداد استفاده کنندگان از اینترنت زیاد است به خاطر همین هر گروه کاربر یک IP مستقل از سرور اینترنت گرفته اند که در واقع می توان گفت با هر IP می توان به اینترنت متصل شد . هر سیستم در شبکه ورک گروپ بطور مستقل آی پی دستی تنظیم می کنند . بعنوان نمونه در یک سیستم 172.14.28.16 با dns 29.251.32.5 و سیستم دیگر با 172.14.28.65 با همان dns و در سیستمهای دیگر به همین ترتیب ( حدودا 20 ای پی )
این برای شبکه قبل ورک گروپ هست که اینترنتی که از پشت دستگاه رادیو ماکس میاد رو روی هاب می ذاره و چند نفر می تونند IP رو روی سیستمشون ست کنند و اینترنت بگیرند.
ولی الان می خوام با 2003 سرور این کار رو انجام بدم ولی با این تفاوت که ظاهرا در 2003 سرور فقط یک IP می توان به یک کارت شبکه داد یعنی از یکی از IP های مجاز اینترنت استفاده نمود.

/// همونطور که می دونید یک کابل که اینترنت داره به lan2 و کابل دیگه که به سوئیچ متصله و شبکه داخلی رو ایجاد می کنه به LAN1 متصل هستند ///

لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید. :چشمک:

online_mansoor2007
پنج شنبه 11 مهر 1387, 22:35 عصر
سلام

ای بابااااااااااااااا . خوب یوهو بگو می خوام یه شبکه راه بندازم که اینترنت بیاد روی یه سرور و از اون به کلاینت ها بدم . چرا اینقدر قضیه را می پی چونید؟؟؟؟!!!

این که دیگه کاری نداره . اما با این حال بازم می ترسم خوب توضیح نداده باشی و منم دوباره بد برداشت کرده باشم . حالا بفرمایید من درست متوجه شدم یا نه . اگه درست متوجه شدم توضیح بدم .

بای

eniak.master
جمعه 12 مهر 1387, 05:27 صبح
سلام

ای بابااااااااااااااا . خوب یوهو بگو می خوام یه شبکه راه بندازم که اینترنت بیاد روی یه سرور و از اون به کلاینت ها بدم . چرا اینقدر قضیه را می پی چونید؟؟؟؟!!!

این که دیگه کاری نداره . اما با این حال بازم می ترسم خوب توضیح نداده باشی و منم دوباره بد برداشت کرده باشم . حالا بفرمایید من درست متوجه شدم یا نه . اگه درست متوجه شدم توضیح بدم .

بای

یوهو که نه ، ولی یواش یواش گفتم که دارم شبکه راه میندازم . :لبخند:
من که از اول همین رو می گفتم . ولی مسئله و نکته اساسی این نیست . مسئله این است که اینترنتی که شما روی سرور میارید معمولا دارای یک IP هست . ولی این اینترنت ما یک کم فرق می کنه و 20 تا IP داره که قبلا هر کدومش برای یک سیستم ( جمعا 20 یوزر) استفاده میشده است .
حالا با این وضعیت میخوام اینترنت رو در شبکه ای که با 2003 سرور درست کردم راه بندازم .
لطفا بیشتر راهنمایی کنید .

برای توضیحات بیشتر شماره تلفنتون رو برام بفرستید .

el_ya_go@yahoo.com

((( ضمنا من هم دوست داشتم که CTRL+Z تو زندگی داشتم ، ولی زندگی مثل رودی جاریست و هنر به اینه که با استفاده از تجربیات دیگران ، مسیرت رو توی این رود بخوبی مشخص کنی )))

online_mansoor2007
جمعه 12 مهر 1387, 09:24 صبح
سلام
کشتی منووووووووووووووووووووووو ووو
از اول اینا می گفتی چی می شد؟؟ !!!

ببین دوست عزیز روی هر خط اینترنت هر تعداد IP که بخوای می تونی بگیری . حالا شما 20 تا داری . یه نفر دیگه 1 دونه داره . خود ما هم بیشتر از اینا الان داریم . پس تعداد IP مهم نیست . شما هر چقدر IP نیاز داشته باشی می تونی بگیری . قبلاً 20 تا نیاز داشتی . اما الان 1 دونه هم کافیه . روی سرورت 2 تا کارت شبکه بزار . یکیشا بهش خط اینترنت رو وصل کن و اسمشم فرضاً می زاریم Internet و دیگری رو هم یه کابل بگیر و بزنش تو سوئیچ و اسمشم بزار Lan . کارت شبکه Internet رو یکی از اون IP هات با Gateway درست بده تا اینترنت رو دریافت کنه . حالا اینترنت اومد روی سرور ! به کارت Lan هم یه IP در رنج IP شبکه داخلیت بده . حالا با یه برنامه مثل Winroute کار Nat رو انجام بده و اینترنت رو shear کن .

بای

eniak.master
جمعه 12 مهر 1387, 11:26 صبح
سلام
کشتی منووووووووووووووووووووووو ووو
از اول اینا می گفتی چی می شد؟؟ !!!

ببین دوست عزیز روی هر خط اینترنت هر تعداد IP که بخوای می تونی بگیری . حالا شما 20 تا داری . یه نفر دیگه 1 دونه داره . خود ما هم بیشتر از اینا الان داریم . پس تعداد IP مهم نیست . شما هر چقدر IP نیاز داشته باشی می تونی بگیری . قبلاً 20 تا نیاز داشتی . اما الان 1 دونه هم کافیه .

از راهنماییتون متشکر . :تشویق:ولی نمیدونم منظوری رو متوجه شدید یا نه ؟
اون یک خط اینترنتی که داره میاد تا روی سرور قرار بگیره ( فکر می کنم لیز باشه) قابلیت این رو داره که یک یا چندین IP روش ست بشه و با اون IP ها کار بکنه . ضمنا پروکسی هم داره . حالا شما فکر کنید که این خط اینترنت با این قابلیت رو بخوام به سرور وصل کنم و به کلاینتها بدم .

بعنوان نمونه user1 من ip 172.14.12.1 رو از روی هاب که تقسیم کننده این مدل خط اینترنت بود را می گرفت و بعد با زدن پروکسی بطور مستقیم وارد اینترنت می شد .
user2 _____ 172.14.12.5
user3 _____ 172.14.14.2
user4 _____ 172.14.11.105
user5 _____ 172.14.12.25
user6 _____ 172.14.12.95
و . . .
حالا فکرش رو بکنید چطوری می تونم یوزرهام رو که در 2003 بصورت DHCP آی پی می گیرند ، طوری تنظیم کنم که ( ترجیحا) هر IP اینترنت فقط به یک نفر برسه ؟!:متفکر:

البته لازم به ذکره که یکی از دوستان پیشنهاد کرد کارت شبکه ای که اینترنت توش هست رو بصورت دستی آی پی بدم و در قسمت ADVANCE الباقی IP ها رو اضافه کنم .
آیا این شدنی است ؟

ضمنا خودت که شماره ندادی ولی 0371 - 2222142 تو روزهای تعطیل بدرد من نمی خوره . اگه همراه باشه بهتره

hghyami
جمعه 12 مهر 1387, 11:31 صبح
online_mansoor2007 توضيح داد. فكر ميكنم دارى مسأله رو مى پى چونى.

خوب. ببين الان من يك Chart برات ميذارم بذار از رو چرت بريم جلو

hghyami
جمعه 12 مهر 1387, 11:41 صبح
ببين اين نقشه اوليه. از رو اين شما برو جلو و توضيح بده كه چى هست
ham image gozashtam va ham source Visio ro

eniak.master
جمعه 12 مهر 1387, 17:22 عصر
online_mansoor2007 توضيح داد. فكر ميكنم دارى مسأله رو مى پى چونى.

خوب. ببين الان من يك Chart برات ميذارم بذار از رو چرت بريم جلو

با تشکر
من هم فکر می کنم مسئله خیلی پیچیده نیست . اصلا ذهنیتتون رو پاک کنید تا بگم
فرض کنید هیچ سرور و کلاینتی وجود نداره ! .

حالا یک کابل اینترنت دارید که می تونید مستقیم به یک کلاینت وصل کنید ، یک آی پی بدید و بعدش اینترنت وصل کنید . فکر می کنم تا اینجاش ساده است .

این خط اینترنت این قابلیت رو داره که مثلا با 10 تا Ip دیگه که شرکت ارائه می کنه ، به اینترنت وصل بشید .

این یک طرف مسئله است.
حالا این خط اینترنت رو اگه بخواهیم در سرور قرار داده و به کلاینتها توزیع کنیم به چه صورته ؟!

اگه مفهوم نیست تلفن برام بفرستید ( تا فردا بیشتر وقت ندارم )

hghyami
جمعه 12 مهر 1387, 18:04 عصر
barat PM gozashtam.

eniak.master
جمعه 12 مهر 1387, 19:05 عصر
barat PM gozashtam.

ممنون از لطف شما

میخوام مسئله رو دور بزنم ، شاید بشه .

آیا سرعت اینترنت ربطی به خود عدد آی پی داره ؟ مثلا من یکی از این 20 IP اینترنت رو روی کارت شبکه اینترنتم ست کنم و بقیه اش رو بیخیال بشم . نظرتون چیه . مثلا ممکنه هر آی پی که از اینترنت میاد یک سرعت خاصی داشته باشه یا اینکه سرعت فقط مال خود خط هست و ربطی به آی پی نداره ؟
اگه فقط یک آی پی رو ست کنم ( مانند روشهای معمولی و رایج ) و بعد وارد سرورش کنم به راحتی می تونم اینترنت رو در اختیار بقیه قرار بدم .

منتظر راهنماییتون هستم :تشویق:

hghyami
جمعه 12 مهر 1387, 19:17 عصر
ممنون از لطف شما

میخوام مسئله رو دور بزنم ، شاید بشه .

آیا سرعت اینترنت ربطی به خود عدد آی پی داره ؟ مثلا من یکی از این 20 IP اینترنت رو روی کارت شبکه اینترنتم ست کنم و بقیه اش رو بیخیال بشم . نظرتون چیه . مثلا ممکنه هر آی پی که از اینترنت میاد یک سرعت خاصی داشته باشه یا اینکه سرعت فقط مال خود خط هست و ربطی به آی پی نداره ؟
اگه فقط یک آی پی رو ست کنم ( مانند روشهای معمولی و رایج ) و بعد وارد سرورش کنم به راحتی می تونم اینترنت رو در اختیار بقیه قرار بدم .

منتظر راهنماییتون هستم :تشویق:

PM برات فرستادم ولى اينجا هم ميگم

نه مهم نيست. مهم اينكه چند نفر از خط استفاده ميكنند

eniak.master
جمعه 12 مهر 1387, 19:38 عصر
ممنون از لطفتون
با این اوصاف اگر 1 آی پی اینترنت و یا 20 تای آنها تاثیر در سرعت و یا سایر کارهای کاربران در اینترنت نداشته باشه ، مشکل من حل شده است .
باز هم ممنون :تشویق::قلب:

hghyami
جمعه 12 مهر 1387, 19:39 عصر
خوب خدا رو شكر. باز هم مشكل داشتى بگو

hghyami
جمعه 12 مهر 1387, 19:40 عصر
Khob bebin agar static IP basheh ke che behtar nabasheh ham moshkel nist

bebin agar ip dynamic dashteh bashi too ye wan address pool nemikhad chizi bezani

In yek mesal Sadeh hast

Bebin rooter shoma mamoolan yek ghesmat dareh baray WAN ke oonja connection settings mesl username-password va setting hay digaro mizari

yek ghesmat lan dari ke toosh detail lan ro mizari ke masalan migam DHCP roshan ya khamoosh mikoni. Hala kari ke fekr mikonam bokoni in hast ke too isp setting be ghol goftani bezar hameh chiz automatic basheh.

tooy kan biya yek ip mesl 192.168.0.1 ba subnet 255.255.255.0 tarif kon
Agar gharar hast ke windows server to IP bedeh ke pishnahad mikonam intori basheh behtar hast DHCP setting ro router ro disable koni
Bad az in yek sim az router be switch bezan va az server ham yek sim be switch
niyazi nadari ke be khod router basl beshi

Hala roo server in kar ke migam bokon

rooy network cardet in setting ro bezar.

(Man farz ro bar in mizaram ke in server yekk DC hast va hameh chiz roosh dorost nasb shodeh)
Ip:192.168.0.2
Subnet:255.255.255.0
Gateway: 192
DNS: 192.168.0.2

Hala DHCP settings

IP Pool: 192.168.0.3 192.168.0.254
IP pool Exclude: 192.168.0.3-10
Default Router: 192.168.0.1
Default DNS IP:192.168.0.2

Natijatan Client ha bayad bashan 192.168.0.10 ta 192.168.0.254

اين هم از متن قبلى كه فكر ميكنم بى ربط نبود به سوالت

online_mansoor2007
دوشنبه 15 مهر 1387, 00:18 صبح
سلام .
خدا را شکر که مشکل حل شد . این انگشتای ما به خدا خسته شد!!!!! عزیز شما یه مقدار در مورد مفهوم IP فکر کنم اطلاعات کمی داری که البته این اطلاعات تنها در اثر تجربه بدست میاد . تعدد IP نه نشانه کیفیت هست و نه تاثیری در سرعت داره . خود IP در سرعت دخیل نیست اما شرکت های ارائه دهنده خدمات توسط Ip مشتری را شناسایی و باند مورد نظر را در اختیارش قرار می دهند . پس IP فقط آدرس شماست!!!

بای

eniak.master
دوشنبه 15 مهر 1387, 05:45 صبح
سلام .
خدا را شکر که مشکل حل شد . این انگشتای ما به خدا خسته شد!!!!! عزیز شما یه مقدار در مورد مفهوم IP فکر کنم اطلاعات کمی داری که البته این اطلاعات تنها در اثر تجربه بدست میاد . تعدد IP نه نشانه کیفیت هست و نه تاثیری در سرعت داره . خود IP در سرعت دخیل نیست اما شرکت های ارائه دهنده خدمات توسط Ip مشتری را شناسایی و باند مورد نظر را در اختیارش قرار می دهند . پس IP فقط آدرس شماست!!!

بای

اینجاست که جمله معروف ((دستت درد نکنه )) بیشتر خودش رو نشون می ده !:لبخند:
سوال من بیشتر برای توجیه کردن کابران و مدیران غیر کامپیوتری شبکه بود که مونده بودم چطوری توجیحشون کنم . که خدا رو شکر شما و دوست عزیز Hghyami زحمتش رو کشیدید .

در هر حال خودم هم میدونم که حدود 20 IP میتونه یک مملکت رو ساپورت کنه ولی بدلیل ناشی بودن مدیران و قدرت نفوذ بالای اونها ، تونسته بودن این تعداد IP را با هر روش ممکن بگیرند و براشون سخت بود که من بگم با 1 IP هم میشه این کارها رو انجام داد

ضمنا هنوز تو اشتراک گذاشتن اینترنت در شبکه ام مشکل دارم و هنوز نتونستم اینترنت رو به سیستم هام به هر روش ممکن بدم . :ناراحت:
توی پستهای دیگه توضیح داده ام .
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=125499
ممنون