View Full Version : سوال: سوال در مورد access
hsn_abieteh
پنج شنبه 11 مهر 1387, 21:23 عصر
سلام
دوستان من یک برنامه نوشتم که بانک اطلاعاتیش اکسس هستش ولی متاسفانه اون موقع حواصم نبود تا براش پسورد بذارم
خواستم ببینم حالا که اطلاعات زیادی در اون فایل اکسس ذخیره شده امکان گذاشتن پسورد وجود داره یا نه؟:اشتباه:
ممنون می شم کمک کنید:لبخندساده:
mpmsoft
جمعه 12 مهر 1387, 08:49 صبح
شما یک بانک خالی ایجاد بکن و بعد پسورد بزار روش و بعد جداولتو از بانک قدیم انتقال بده به بانک جدید
hsn_abieteh
جمعه 12 مهر 1387, 18:50 عصر
میشه توضیح بدید که چجوری باید انتقال بدم؟
hrj1981
جمعه 12 مهر 1387, 19:37 عصر
يه كپي از همون بانك اطلاعاتي كه داري بگير "جهت اطمينان"، سپس برروي همون بانك اطلاعاتي خودت پسورد بذار .ولي بايد سورس آنجا هايي كه برنامه ات به بانك اطلاعاتي متصل مي شود را كلا اصلاح كني.
اگر هم مي خواهي از روش دوستمان استفاده كني وقتي بانك اطلاعاتي جديد ايجاد كردي 2 تا محيط اكسس باز كن "يكي مربوط به بانك اطلاعاتي قبلي و يكي جديد".اكنون تيبل ها را از بانك اطلاعاتي قبلي كپي كن و درون محيط اكسس بانك اطلاعاتي جديد پيست كن."نكته : هنگام اين انتقال از شما پرسيده ميشود فقط استراكچهاي تيبل كپي شود و يا هم استراكچها و هم اطلاعات درون تيبل كپي شود كه شما گزينه دوم را انتخاب مي نماييد."
hrj1981
جمعه 12 مهر 1387, 19:40 عصر
يك نكته مهم يادم رفت . براي پسورد گذاري بروي بانك اطلاعاتي بايد بانك اطلاعاتي را به حالت Exclusive باز كني
Danial_Yousefi
جمعه 12 مهر 1387, 21:29 عصر
نه جانم این کارا لازم نیست فایلتو با اکسس باز کن موقع باز کردن اون فلش کوچیک کنار open رو بزن بعد open exclusive رو انتخاب کن حالا برو منوی tools بعد security بعد set database password حالا رمز رو وارد کن بعد رمز رو به connection string ت اضافه کن به همین سادگی به همین خوشمزگی پسورد گذار اکسس (:
این شکلی میشه connection string ت
"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & app.path & "\db1.mdb;Persist Security Info=False;Jet OLEDB:Database Password=0013"
hsn_abieteh
چهارشنبه 17 مهر 1387, 08:28 صبح
نه جانم این کارا لازم نیست فایلتو با اکسس باز کن موقع باز کردن اون فلش کوچیک کنار open رو بزن بعد open exclusive رو انتخاب کن حالا برو منوی tools بعد security بعد set database password حالا رمز رو وارد کن بعد رمز رو به connection string ت اضافه کن به همین سادگی به همین خوشمزگی پسورد گذار اکسس (:
این شکلی میشه connection string ت
"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & app.path & "\db1.mdb;Persist Security Info=False;Jet OLEDB:Database Password=0013"
دوست عزيزممنون از پاسخگوييتون
ولي ميشه بگيدكدوم فلش منظورتون هست
چون من اصلا فلشي كنار گزينه ي open نميبينم
Danial_Yousefi
پنج شنبه 23 آبان 1387, 15:15 عصر
از 1 ماه دیر کرد ببخشید وقت نشد بیام کنار روی دکمه open یه مثلث کوچولو رو پایین هست اونو بزن
hsn_abieteh
پنج شنبه 23 آبان 1387, 22:42 عصر
از 1 ماه دیر کرد ببخشید وقت نشد بیام کنار روی دکمه open یه مثلث کوچولو رو پایین هست اونو بزن
منون از پاسخ گویی و لطفتون
من همون موقع پیداش کردم و همه چی درست شد
بازم مرسی:قلب:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.