View Full Version : چطوری میش یه اطلاعلات تنظیماتی رو ذخیره کرد؟
firststep
جمعه 12 مهر 1387, 16:45 عصر
سلام !!!!
خسته نباشید می خواستم بدونم چه جور میشه یکسری اطلاعات تنظیماتی رو در بر نامه ذخیه کرد //// مثلاٌ وقتی که کاربر تغیراتی رو در برنامه ایجاد میکنید بعد از اجرای مجدد برنامه با همو ن تغیرات بالا بیاید<< این تغیرات از وارد کردن یک عدد گرفته تا حتی چک بودن یک چکباکس>>>
من فکر می کنم یک کامپوننت در این زمینه وجود داشته باشد ////؟
می خوام راههای راحت رو پیدا کنم؟
ممنونم از همتون؟
خدانگهدارتون:قلب:
SYNDROME
جمعه 12 مهر 1387, 18:32 عصر
می توانی اطلاعات مورد نظر را در رویداد OnClose در یک فایل و یا table ذخیره کنی و در رویداد OnShow هم اطلاعات فوق را واکشی کنی.
موفق باشید
Amir_Safideh
جمعه 12 مهر 1387, 18:38 عصر
برای اینکار روشهای متعددی وجود داره . مثل نظر دوستمون در پست دو و همچنین میتونی این اطلاعات رو توی یک فایل Ini ذخیره کنی یا در رجیستری ثبت کنی و هنگام اجرای برنامه مقادیر رو از این منابع بخونی .
---------
موفق باشید .
hossein salimi
جمعه 12 مهر 1387, 19:53 عصر
componenti تو این زمینه نیست >> چون من خیلی وقت پیش دیده بودم همچین چیزی >>> به قول سازندش می گفت که این فرم و فرییز می کنه اما من خودم لازمم شد چند وقته پیش دنبالش گشتشمش چیزی پیدا نکردم >>> اقایون چیزی در ین مورد نشنیدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اونجوری اگه باشه خیلی راحت تر
firststep
شنبه 13 مهر 1387, 00:29 صبح
tnx برای جواباتون
اگه بشه کامپوننتی در این زمینه پیداکرد که محشر میشه .....
ولی در کل راهی ساده تر از جدول وini نیست ......
اگه مثالی تو این زمینه داشته باشین که خیلی عالی میشه ممنونم از همتون:قلب: قربونه همتون برم.........
arkia
شنبه 13 مهر 1387, 02:08 صبح
دوست عزيز نگفتي مثلا چه تنظيماتي رو ميخواي داشته باشي؟ اگه در حد ذخيره كردن String يا integer مثلا آخرين موقعيت فرم يا caption يا حتي مقادير بولي (true false) ببين اين مثال كمكت ميكنه:
مثال دسترسي و استفاده از فايلهاي .ini (كه ميتوني پسوندش رو به دلخواه تغيير بدي):
procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
var
Ini: TIniFile;
begin
Ini := TIniFile.Create( ChangeFileExt( Application.ExeName, '.INI' ) );
try
Top := Ini.ReadInteger( 'Form', 'Top', 100 );
Left := Ini.ReadInteger( 'Form', 'Left', 100 );
Caption := Ini.ReadString( 'Form', 'Caption', 'New Form' );
if Ini.ReadBool( 'Form', 'InitMax', false ) then
WindowState := wsMaximized
else
WindowState := wsNormal;
finally
Ini.Free;
end;
end;
procedure TForm1.FormClose(Sender: TObject; var Action: TCloseAction);
var
Ini: TIniFile;
begin
Ini := TIniFile.Create( ChangeFileExt( Application.ExeName, '.INI' ) );
try
Ini.WriteInteger( 'Form', 'Top', Top);
Ini.WriteInteger( 'Form', 'Left', Left);
Ini.WriteString( 'Form', 'Caption', Caption );
Ini.WriteBool( 'Form', 'InitMax', WindowState = wsMaximized );
finally
Ini.Free;
end;
end;
نكته : در قسمت uses اين رو اضافه كن : IniFiles
SYNDROME
شنبه 13 مهر 1387, 06:49 صبح
میتونی این اطلاعات رو توی یک فایل Ini ذخیره کنی یا در رجیستری ثبت کنی
از روش فوق هم می توان استفاده کرد.
ولی به این نکته دقت کنید که با تعویض ویندوز کاربر مجبور است دوباره تنظیمات را انجام دهد و این نکته چندان کاربران را راضی نمی کند.
موفق باشید
Mahmood_M
شنبه 13 مهر 1387, 12:40 عصر
مقاله : استفاده از رجیستری (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=92863)
مقاله : استفاده از فایلهای INI (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=79040)
موفق باشید ...
ghabil
شنبه 13 مهر 1387, 17:00 عصر
از روش فوق هم می توان استفاده کرد.
ولی به این نکته دقت کنید که با تعویض ویندوز کاربر مجبور است دوباره تنظیمات را انجام دهد و این نکته چندان کاربران را راضی نمی کند.
موفق باشید
شما در رجیستری یا میتونید اطلاعات رودر زیر کلید Local Machine قرار بدهید که برای همه کاربران یکسان هست ، یا در زیر کلید Current User که برای کاربری که Login کرده و اتفاقا یکی از مزایا این کار همین هست که میشه برای هر کاربری تنظیمات خاص خودش رو ذخیره کرد.
SYNDROME
شنبه 13 مهر 1387, 17:50 عصر
شما در رجیستری یا میتونید اطلاعات رودر زیر کلید Local Machine قرار بدهید که برای همه کاربران یکسان هست ، یا در زیر کلید Current User که برای کاربری که Login کرده و اتفاقا یکی از مزایا این کار همین هست که میشه برای هر کاربری تنظیمات خاص خودش رو ذخیره کرد.
ببخشید انگاری درست نتوانستم منظورم را بیان کنم.
حرف شما کاملاً درست است.
منظور بنده از تعویض ویندوز ، نصب مجدد ویندوز است که اگر چنین اتفاقی رخ دهد تمام تنظیمات کاربران از بین می رود.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.