ورود

View Full Version : سوال: من با سویچ برد مشکل دارم

mo_lonely
شنبه 13 مهر 1387, 12:50 عصر
سلام به تمامی عاشقان اکسس. من یه پایگاه داده تو اکسس 2003 ساختم و براش یه سویچ برد هم گذاشتم که هنگام باز کردن اکسس به نمایش در بیاد.ولی وقتی اونو با اکسس2007 باز میکنم پیغام میده که اکسس فایل tabularpresenter.dll و lddatetm.ocx رو گم کرده .به نظر شما چی کار کنم.ممنون میشم اگه کمکم کنید.باید بگم که این فایل تو شبکه هست و 2 نفر روش کار میکنن اگه ممکنه بگین که چه طوری میتونم رفرنسهامو چک کنم

amirzazadeh
شنبه 13 مهر 1387, 13:07 عصر
سلام به تمامی عاشقان اکسس. من یه پایگاه داده تو اکسس 2003 ساختم و براش یه سویچ برد هم گذاشتم که هنگام باز کردن اکسس به نمایش در بیاد.ولی وقتی اونو با اکسس2007 باز میکنم پیغام میده که اکسس فایل tabularpresenter.dll و lddatetm.ocx رو گم کرده .به نظر شما چی کار کنم.ممنون میشم اگه کمکم کنید.با تشکر
دوست من اگر تو دوتا كامپيوتر متفاوت برنامه رو اجرا ميكنين بايد اين دوتا فايل رو از كامپيوتر اول از داخل پوشه system 32 ويندوز به همان مسير در كامپيوتر دوم كپي كنين ولي اگر رو يك كامپيوتر اجرا ميكنين بايد رفرنسهاتون چك كنين .
..................................
موفق باشيد

mo_lonely
شنبه 13 مهر 1387, 13:21 عصر
ببخشید من چه طوری میتونم رفرنسهامو چک کنم

مهدی قربانی
شنبه 13 مهر 1387, 14:20 عصر
سلام
دوست عزيز كمترين حدسي كه ميشه زد اينه كه شما در 2003 از رفرنسهايي استفاده كرديد كه فقط در 2003 پشتيباني مي شن و 2007 اين پشتيباني صورت نمي گيره ، بنابراين بايد ضمن شناسايي اين رفرنسها در صورت امكان جايگزيني اونها رو جايگزين و در غير اينصورت ورژني رو نصب كنيد كه 2007 رو پشتيباني كنن .

mo_lonely
شنبه 13 مهر 1387, 14:37 عصر
خیلی ممنون از لطفتون