View Full Version : فايلاي مورد نياز براي ستاپ
فاطمه وطن دوست
شنبه 13 مهر 1387, 17:18 عصر
سلام
من فايلا مورد نياز براي ساخت ستاپ با برنامه وايس رو احتياج دارم.
قبلا با اين برنامه چند تا ستاپ درست كردم ولي الان هر كاري ميكنم نميشه . در واقع وقتي
فايلامو اضافه ميكنم و بعد compile ميكنم بايد به سايت وايس وصل بشه و فايلاي مورد نياز رو دريافت كنه ولي اين كار انجام نميشه . همش ارور ميده . قبلا خيلي راحت اين كاو تو سيستم خودم انجام دادم ولي الان اصلا نميتونم اين كارو انجام بدم. !!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
الانم به سيستم خودم دسترسي ندارم !!!! والا چنين مشكلي نداشتم.
همه چي درسته ولي نميتونم فايلا رو دريافت كنم از دوستان كسي هست كه با اين نرم افزار كار كرده باشه و فايلاشو داشته باشه ؟
ممنونم .
دوستان واقعا تا الان كه 3 تا تاپيك زدم خيلي خوب همياري كردن واقعا از لطفتون ممنوم .:لبخند:
اگر بتونين تا امشب يه كمكي كنيد كه خيلي ممنون ميشم. :لبخندساده::خجالت:
واقعا سر در نميارم چه مشكي وجود داره !!!!
mpmsoft
شنبه 13 مهر 1387, 18:57 عصر
پيشنهاد مي كنم از Indigo Rose Corporation Setup Factory استفاده كنيد
خيلي قدرتمند و سادست و سازگاري كامل با وي بي 6 داره
r0ot$harp
شنبه 13 مهر 1387, 19:00 عصر
پيشنهاد مي كنم از Indigo Rose Corporation Setup Factory استفاده كنيد
خيلي قدرتمند و سادست و سازگاري كامل با وي بي 6 داره
منم با حرف دوست عزیزم mpmsoft (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=17067) موافقم . قبلا هم که Parisa مشکل داشت همه گفتیم که از Setup Factory استفاده کنه و به شما هم همین پیشنهاد رو می کنیم چون هم قوی هم عالی و یه قابلیت هم داره فایل Project.vbp رو بهش می دین خودش هر Dll و یا Ocx برنامه احتیاج داره پیدا می کنه تو لیست قایلها قرار می ده .
باتشکر احسان
فاطمه وطن دوست
شنبه 13 مهر 1387, 19:35 عصر
سلام
دوستان اتفاقا وايس خيلي قدرتمند ،( واقعا قدرتمند ) ؛قبلا گفتم دو سه بار خيلي راحت تونستم يا وايس ستاپ درست كنم ولي اين بار نميدونم چرا اين طوري ميشه ؟
فقط موقع دريافت فايل از سرور به مشكل بر ميخورم . وگرنه ستاپ درست كردن با وايس از بخش دريافت فايلاش فاكتور بگيريم ، خيلي سريعتر و راحت تره .
اگر از بين دوستان كسي اين فايلارو داره به منم بده ( لطفا ) .
Pr0grammer
شنبه 13 مهر 1387, 21:26 عصر
منظورتون از فایل های اولیه چیه؟! من که سر در نمی یارم!؟ خب چرا ورژن جدیدش رو دانلود یا جایی تهیه نمی کنید؟ پیغام خصوصیتونو هم خوندم! من دارم مدت ها از Wise استفاده می کنم اما چنین مشکلی نداشتم!
ببین، یه بار Uninstall و دوباره Install کن شاید درست شد! (آخه Error رو بگو!!! ما از کجا بدونیم مشکل چیه؟!)
با همه این حال واسه اینکه کارت راه بیفته ، اگه نتونستی درست کنی بهم PM بده واسه خودمو برات آپلود کنم...
موفق باشید
مهران رسا
شنبه 13 مهر 1387, 21:42 عصر
پیشنهاد می کنم از Install Shield10 به بعد استفاده کنید . از Wise خیلی قوی تر هست . در عین سادگی از قدرت زیادی برخورداره و از فایل های VB به خوبی پشتیبانی می کنه . همچنین فایل های Setup این برنامه روی ویندوز های زیر قابل اجرا هستند :
98 - 98 SE - ME - NT 4.0 - 2000 - XP - 2003 Server
Pr0grammer
شنبه 13 مهر 1387, 21:46 عصر
پیشنهاد می کنم از Install Shild 10 به بعد استفاده کنید . از Wise خیلی قوی تر هست . در عین سادگی از قدرت زیادی برخورداره و از فایل های VB به خوبی پشتیبانی می کنه . همچنین فایل های Setup این برنامه روی ویندوز های زیر قابل اجرا هستند :
98 - 98 - 98 SE - ME - NT 4.0 - 2000 - XP - 2003 Server
منم باهاش کار کردم و موافقم؟!
خانم وطن دوست چرا انقدر اصرار دارید که با Wise واسه برنامه تون setup بسازید؟! فکر کنم به خاطر ظاهرش باشه که قبلاً بهم نشون دادی؛ اما به نظر من کیفیت کار مهم تره ها!
Good Luck
فاطمه وطن دوست
شنبه 13 مهر 1387, 21:51 عصر
منظورتون از فایل های اولیه چیه؟! من که سر در نمی یارم!؟ خب چرا ورژن جدیدش رو دانلود یا جایی تهیه نمی کنید؟ پیغام خصوصیتونو هم خوندم! من دارم مدت ها از Wise استفاده می کنم اما چنین مشکلی نداشتم!
ببین، یه بار Uninstall و دوباره Install کن شاید درست شد! (آخه Error رو بگو!!! ما از کجا بدونیم مشکل چیه؟!)
با همه این حال واسه اینکه کارت راه بیفته ، اگه نتونستی درست کنی بهم PM بده واسه خودمو برات آپلود کنم...
موفق باشید
سلام
خدا رو شكر ، شما جواب دادين. چون ميدونستم با اين نرم افزار كار ميكنيد پيام خصوصي دادم .شرمنده كه مزاحمتون شدم.اين تاپيكو نگاه كنيد .
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=107573&highlight=%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA+%D8%B3%D8%AA%D8 %A7%D9%BE+%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%84
من از اين تاپيك برنامه وايس رو گرفتم . نصبش كردم (بدون مشكل )، فايل exe و بانكم رو اضافه كردم . ( و با زدن گزينه ي applicationwatch از منوي tools ( فايل اجرائي ) رو اجرا كردم تا ابزارها و دي ال ال ها رو خودش شناسايي كنه بعدشم دكمه كامپايل رو زدم اين صفحه مياد ، اين صفحه اصلا پيش نميره !!!
اينم اون صفحه
http://i37.tinypic.com/2qcqveq.jpg
خب قبلا هم همين كارو انجام داده بودم تمام اين مراحل رو پيش رفته بودم . مشكلي نداشتم.
خب چرا ورژن جدیدش رو دانلود یا جایی تهیه نمی کنید؟
ورزن جديدش چنده ؟
پیغام خصوصیتونو هم خوندم!
مرسي.
یه بار Uninstall و دوباره Install کن شاید درست شد!
اين كارو انجام دادم . :لبخندساده:
پس اپش كنيد. ممنونم .
موفق باشید
زنده باشيد.
فاطمه وطن دوست
شنبه 13 مهر 1387, 22:02 عصر
منم باهاش کار کردم و موافقم؟!
خانم وطن دوست چرا انقدر اصرار دارید که با Wise واسه برنامه تون setup بسازید؟! فکر کنم به خاطر ظاهرش باشه که قبلاً بهم نشون دادی؛ اما به نظر من کیفیت کار مهم تره ها!
Good Luck
اتفاقا اصلا مهم نيست ، چون من خودم با چند تا ستاپ ساز كار كردم ولي وايس در مقابلشون
خيلي قويتر بوده . !!! فقط به همين دليل .
اگر قرار بر زيبايي بيشتر باشه كه با smart install maker ، ميشه ستاپ خوشگلتري ساخت.
Pr0grammer
شنبه 13 مهر 1387, 22:07 عصر
سلام
خدا رو شكر ، شما جواب دادين. چون ميدونستم با اين نرم افزار كار ميكنيد پيام خصوصي دادم .شرمنده كه مزاحمتون شدم.اين تاپيكو نگاه كنيد .
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=107573&highlight=%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA+%D8%B3%D8%AA%D8 %A7%D9%BE+%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%84
من از اين تاپيك برنامه وايس رو گرفتم . نصبش كردم (بدون مشكل )، فايل exe و بانكم رو اضافه كردم . ( و با زدن گزينه ي applicationwatch از منوي tools ( فايل اجرائي ) رو اجرا كردم تا ابزارها و دي ال ال ها رو خودش شناسايي كنه بعدشم دكمه كامپايل رو زدم اين صفحه مياد ، اين صفحه اصلا پيش نميره !!!
اينم اون صفحه
http://i37.tinypic.com/2qcqveq.jpg
خب قبلا هم همين كارو انجام داده بودم تمام اين مراحل رو پيش رفته بودم . مشكلي نداشتم.
خب چرا ورژن جدیدش رو دانلود یا جایی تهیه نمی کنید؟ ورزن جديدش چنده ؟
پیغام خصوصیتونو هم خوندم!مرسي.
اين كارو انجام دادم . :لبخندساده:
پس اپش كنيد. ممنونم .
موفق باشیدزنده باشيد.
جواباتون خیلی باحال بود!! :قهقهه: :قهقهه: :قهقهه:
ظاهراً خیلی عجله دارید... چشم، من آپلود می کنم و لینک رو براتون همینجا می زارم ....
حجمش حدوداً 8.5 MB هستش ؛ پس یه کمی صبر کنید تا نیم ساعت دیگه حله!
فاطمه وطن دوست
یک شنبه 14 مهر 1387, 00:03 صبح
سلام
شرمندم كردين .
ديگه لازم نيست در حين ساخت ستا پ فايلي دانلود كنم ؟
Pr0grammer
یک شنبه 14 مهر 1387, 00:42 صبح
سلام
شرمندم كردين .
ديگه لازم نيست در حين ساخت ستا پ فايلي دانلود كنم ؟
خواهش می کنم، وظیفه بود....
نه دیگه دانلود واسه چی؟!
فاطمه وطن دوست
یک شنبه 14 مهر 1387, 07:43 صبح
سلام
درست نشد !!!!!! :لبخندساده::لبخند:
Pr0grammer
یک شنبه 14 مهر 1387, 08:25 صبح
خب شما که باید صبح برنامه رو نشون بدید فعلاً با یکی دیگه Setup بسازید (موقتاً) ...
من که دیگه نمی دونم چی کار میشه کرد!!!!! به خدا من مدتها دارم باهاش استفاده می کنم! همین الان هم نصبه...
البته شاید شما یه قسمتیش رو تیک دار کردید یا کلا از یه امکانی که هنوز کامل نیست استفاده می کنی که پیغام Update اون قسمت براتون همش ظاهر میشه!
click.1387
یک شنبه 14 مهر 1387, 09:14 صبح
با سلام
تا اونجایی که مطالب این پست رو خوندم نظرم اینه که از برنامه Install Shild استفاده کنید
چون به راحتی از VB هم پشتیبانی می کنه
فاطمه وطن دوست
یک شنبه 14 مهر 1387, 09:46 صبح
سلام
و اگه لينك دريافت برنامه اينستال شيلدر رو بخوام ......... :متفکر:
ك . ر . ك رو نبايد اينجا گذاشت- خلاف قوانين سايت :چشمک:
click.1387
یک شنبه 14 مهر 1387, 09:58 صبح
سلام
مگه حتما باید از اینترنت دانلود کنید ؟ خیلی راحت می تونید از یک فروشگاه سی دی خرید کنید نه وقتتون گرفته میشه نه هزینش بیشتر میشه
اگر با خود وی بی هم ستاپ بسازید بد نیست خیلی عالی کار می کنه
مهران رسا
یک شنبه 14 مهر 1387, 10:19 صبح
سلام
و اگه لينك دريافت برنامه اينستال شيلدر رو بخوام ......... :متفکر:
ك . ر . ك رو نبايد اينجا گذاشت- خلاف قوانين سايت :چشمک:
InstallShield 10.5 : 490 MB
http://installshield.ifastnet.com/2257.html
فاطمه وطن دوست
یک شنبه 14 مهر 1387, 23:23 عصر
منم با حرف دوست عزیزم mpmsoft (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=17067) موافقم . قبلا هم که Parisa مشکل داشت همه گفتیم که از Setup Factory استفاده کنه و به شما هم همین پیشنهاد رو می کنیم چون هم قوی هم عالی و یه قابلیت هم داره فایل Project.vbp رو بهش می دین خودش هر Dll و یا Ocx برنامه احتیاج داره پیدا می کنه تو لیست قایلها قرار می ده .
باتشکر احسان
سلام
يه سوال فايل exe رو هم قبول ميكنه ، و اينكه خودش با دادن فايل exe ، دي ال ال و ocx رو اضافه ميكنه ؟ البته نبايد اين سوالو ميپرسيدم ، بايد ميرفتم يه اموزش از برنامه ستاپ فكتوري سرچ ميكردم و از رو اون متوجه ميشدم راستي شما آموزشي در اين رابطه داريد ؟
سرچ كردم ولي موردي در اين رابطه نديدم !!!( پروژه vbp نيست ، group هست )
ظاهرا مشكل از سرور سايت وايس هست !!!
يه دونه آموزش تصورش تصويري پيدا كردم !!!!
پس نميتونم از اين ستاپ ساز استفاده كنم. !!!!!!!!!!
چون احتياج به فايل vbp داره !!!!
r0ot$harp
دوشنبه 15 مهر 1387, 00:30 صبح
سلام
يه سوال فايل exe رو هم قبول ميكنه ، و اينكه خودش با دادن فايل exe ، دي ال ال و ocx رو اضافه ميكنه ؟ البته نبايد اين سوالو ميپرسيدم ، بايد ميرفتم يه اموزش از برنامه ستاپ فكتوري سرچ ميكردم و از رو اون متوجه ميشدم راستي شما آموزشي در اين رابطه داريد ؟
سرچ كردم ولي موردي در اين رابطه نديدم !!!( پروژه vbp نيست ، group هست )
ظاهرا مشكل از سرور سايت وايس هست !!!
يه دونه آموزش تصورش تصويري پيدا كردم !!!!
پس نميتونم از اين ستاپ ساز استفاده كنم. !!!!!!!!!!
چون احتياج به فايل vbp داره !!!!
ببینید خانم وطن دوست برای پیدا کردن Dll هایی که در یک برنامه به کار رفته فرقی نمی کند با چه زبانی می تونید از برنامه Dll Export Viewer استفاده کنید .
تا اینجایی که من یادمه فقط فایل Project.Vbp را می گرفت بازم نگاه می کنم می گم .
در ضمن تا اینجایی که من از پست های شما در مورد اینستالر ها فهمیدم شما فقط و فقط دارین رو Wise فکر می کنید و اصلا به نظر من به حرف دوستان فکر نمی کنید .
بیشتر ما آدما همینطوری هستیم به یه چیزی گیر بدیم کلید می کنیم وحشتناک :لبخند::لبخند::لبخند: شما هم به Wise گیر دادین .
برنامه Install Shield در خود CD ویژوال بیسیک هست . وقتی نصب تمام می شود و Pc ریست می شود مرحله ی آخر نمایان می شه که برای ریجستر کردن هست در اون قسمت اگر Install Shield رو بزنید برنامش نصب می شود البته نسخه ی ابتدایی ولی کار را به خوبی راه می ندازه ولی نسخه ی فولش اگر استباه نکنم 4 CD هست که من دارم . البته با Demo Shield و بقیه مخلفات .
امید وارم از حرف های من ناراحت نشده باشین .
باتشکر احسان
فاطمه وطن دوست
دوشنبه 15 مهر 1387, 10:02 صبح
ببینید خانم وطن دوست برای پیدا کردن Dll هایی که در یک برنامه به کار رفته فرقی نمی کند با چه زبانی می تونید از برنامه Dll Export Viewer استفاده کنید .
تا اینجایی که من یادمه فقط فایل Project.Vbp را می گرفت بازم نگاه می کنم می گم .
در ضمن تا اینجایی که من از پست های شما در مورد اینستالر ها فهمیدم شما فقط و فقط دارین رو Wise فکر می کنید و اصلا به نظر من به حرف دوستان فکر نمی کنید .
بیشتر ما آدما همینطوری هستیم به یه چیزی گیر بدیم کلید می کنیم وحشتناک :لبخند::لبخند::لبخند: شما هم به Wise گیر دادین .
برنامه Install Shield در خود CD ویژوال بیسیک هست . وقتی نصب تمام می شود و Pc ریست می شود مرحله ی آخر نمایان می شه که برای ریجستر کردن هست در اون قسمت اگر Install Shield رو بزنید برنامش نصب می شود البته نسخه ی ابتدایی ولی کار را به خوبی راه می ندازه ولی نسخه ی فولش اگر استباه نکنم 4 CD هست که من دارم . البته با Demo Shield و بقیه مخلفات .
امید وارم از حرف های من ناراحت نشده باشین .
باتشکر احسان
سلام
امید وارم از حرف های من ناراحت نشده باشین
به هيچ وجه. :لبخندساده:
اتفاقا بايد يه ذخيره ي ستاپي داشت باشيم تا وقتي به مشكل بر ميخوريم اين طوري براي ديگران مشكل ايجاد نكنيم و وقت ديگران رو نگيريم. !!! مگه نه ؟
برام جالبه كه چرا واسه اين پروژه هر كاري ميكنم به در بسته بر ميخورم (:لبخندساده:)
خب به هر حال ..... بازم ممنونم از راهنمائي هاي خوبتون.
drwatson
دوشنبه 15 مهر 1387, 23:03 عصر
سلام
من اینجا واسه یکی از دوستامون توضیحاتی درباره setupFactory دادم
شاید بدردت بخوره
اگه تو کار باهاش جدی هستی و بازم مشکل داشتی بگو تا بیشتر توضیح بدم
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=107468&page=3
فاطمه وطن دوست
دوشنبه 15 مهر 1387, 23:17 عصر
سلام
من اینجا واسه یکی از دوستامون توضیحاتی درباره setupFactory دادم
شاید بدردت بخوره
اگه تو کار باهاش جدی هستی و بازم مشکل داشتی بگو تا بیشتر توضیح بدم
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=107468&page=3
================================================== ========
سلام
آخه يه مشكلي كه هست چند تا ابزار بود به پروژه اضافه كردم ، پروژه group شده فايل .vbp ندارم ، با اين نرم افزار ميشه بدون وجود فايل .vbp ستاپ ساخت ؟
drwatson
دوشنبه 15 مهر 1387, 23:32 عصر
به روش معمول بعید میدونم بشه(حداقل من اینکارو نکردم)
اما یه پیشنهاد میتونم بدم
اگه اول چند تا vbp داشتی که به group تبدیلشون کردی و حالا هم بهشون دسترسی داری
اونارو تک تک به برنامه بده تا اسکن کنه و کامپوننتها رو پیدا کنه
بعدش میتونی حذفشون کنی
maryamb
سه شنبه 16 مهر 1387, 11:30 صبح
من هم دقيقا به همين مشكل در wise بر خوردم.قبلا راحت كار مي كردم ولي ويندوزمو عوض كردم و ناچار شدم دوباره نصبش كنم.حالا كه به اينترنت وصل مي شم نمي تونوه فايل هاي مورد نيازشو پيدا كنه.
فكر كنم ايراد از خود سايتش باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.