View Full Version : سوال: مشكلات نرم افزاري وي بي 6
hrj1981
شنبه 13 مهر 1387, 18:19 عصر
با سلام
دوستان يك مشكل درون خود وي بي 6 براي من ايجاد شده و اميدوارم دوستان بتوانند راهنمايي موثر كنند.
من يك پروژه درون سيستم شركت تهيه كرده ام و در خانه آن را كاملتر مي كنم ، تا قبل از عيد فطر مشكلي درون پروژه نبود ، ولي امروز وقتي پروژه را كه در خانه آماده كرده بودم براي تست به شركت بردم مدام پيغام عدم يافت رفرنس در كتابخانه را صادر مي كرد (مثلا براي دستور Trim و يا Time ) و اجازه اجراي پروژه را نداد، چند بار وي بي را عزل و نصب كردم چيزي تغيير نكرد و در آخر خود ويندوز را هم عوض كردم باز اتفاقي نيافتاد ، به نظر شما من چه Dll يا Ocx را حذف كرده ام كه اين اتفاق افتاده است."رهنمود هاي شما كمك بزرگي در حق من مي باشد"
Armin060
شنبه 13 مهر 1387, 18:23 عصر
احتمالا توی شركت Mini VB نصب هست. من خودم يه برنامه رو با Vb نويشتم، رفته بوديم خونه داييم خواستيم بازش كنيم دقثقا به همين Trim گير داد. اونجا هم Mini Vb نصب بود.
hrj1981
شنبه 13 مهر 1387, 18:48 عصر
اتفاقا نسخه داخل شركت ، وي بي حرفه اي است و نسخه داخل خانه اينترپريس ،چرا مشكل پس از اين سه روز رخ داده است؟
mpmsoft
شنبه 13 مهر 1387, 18:53 عصر
دوست عزيز وي بي زماني كه يكي از ريفرسنهارو نتونه پيدا كنه Missing مي ندازه
و چون يك ريفرنس رو نشناخه از خيلي از دستورات ايراد مي گيره
بله اين مشكل براي من هم پيش اومده بود
شما دقيقا در شركت چك كنيد ببينيد تمام Dll هاي مورد نياز بروي سيستم نصب و رجيستر شده باشه
hamed aj
شنبه 13 مهر 1387, 21:20 عصر
دوست عزیز پکیج زیر رو نصب کنید، شاید مشکلتون رو حل کنه
موفق باشید
24089
mpmsoft
شنبه 13 مهر 1387, 22:23 عصر
دوستان اين مشكل ربطي به خود وي بي نداره
مشكل از Refrences هستش
m_vb1386
یک شنبه 14 مهر 1387, 11:03 صبح
من هم یکی دوبار این مشکل رو داشتم هرکاری کردم نشد که نشد اخر سر هم یک پروژه جدید ساختم و کلیه فرمها و ماژولها رو وارد اون پروژه جدید کردم حل شد
شماقبل از این کار یک بار فایل کامپایل پروژه رو پاک کن دو باره اون رو بساز ببین مشکل حل میشه یا نه
mpmsoft
یک شنبه 14 مهر 1387, 15:30 عصر
شما به منو Project - > Refrences برید
و بعد گزینه هایی که با Missing شروع می شن رو تیکشو بردارید درست می شه
Missing گزینه هایی هستند که در پروژه استفاده شدن ولی اون Dll یا رجیستر نشده و یا روی سیستم کپی نشده اگر دکمه Browse رو بزنی و مسیر فایل DLL رو بدی درست میشه
Hossein Bazyan
یک شنبه 14 مهر 1387, 22:39 عصر
سلام
دوست عزیز این مطلب قبلا بحث شده. برای منهم پیش اومده . وی بی با دستورات داخلی مشکل داره نه dll , ocx خارجی
در رفرنس ترتیب رفرنسها خیلی مهم است . سعی کن رفرنسها رو مثل شکل زیر تنظیم نمایی.
اگه درست نشد ترتیب ها رو دوباره دستکاری کن حتما درست میشه
m_vb1386
دوشنبه 15 مهر 1387, 07:50 صبح
من هم قبول دارم ترتیب رفرنس ها مهمه
علی جباری
دوشنبه 15 مهر 1387, 09:34 صبح
مشکل پیش آمده برای نشناختن مسیر OCX یا DLLها می باشد که برای رفع مشکل پیش آمده باید بصورت زیر عمل کرد:
1- در پاسخ به سوالهای مشابه تصویر زیر Yes را انتخاب کنید
2- در پاسخ به سوالهای مشابه تصویر زیر زیر گزینه OK را انتخاب کنید
3- در پاسخ به سوالهای مشابه تصویر زیر زیر گزینه OK را انتخاب کنید
4- در مرحله بعد از منوی Project زیر منوی ...Refrences را جهت فایلهای DLL و زیر منوی Componenets… را جهت فایلهای OCX انتخاب کنید.
5- دکمه Brows را زده و سپس فایلهای مربوطه را (OCX و DLL) را انتخاب کنید.
6- OK را انتخاب کنید سپس از برنامه خارج شوید و مجددا برنامه مورد نظر را Load کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.