ورود

View Full Version : علت كند شدن زمان كامپايل پروژه دلفي با Absolute Database

mmx110
دوشنبه 15 مهر 1387, 10:02 صبح
سلام
هنگام استفاده از Absolute Database بعنوان بانك اطلاعاتي پروژه سرعت كامپايل در IDE دلفي به ميزان قابل توجهي گاهي تا حدود يك دقيقه هم پايين مي آيد در حالي كه با بانك اطلاعات ديگري اين سرعت در حالت نرمال خود يعني تا چند ثانيه است. آيا علت را كسي مي داند چيست؟ ضمناً تعداد ركوردهاي موجود در بانك اطلاعاتم حدود 40000 ركورد است.

vcldeveloper
دوشنبه 15 مهر 1387, 10:16 صبح
زمان کامپایل یا زمان شروع بکار برنامه؟
زمان کامپایل یعنی از زمانی که Ctrl+F9 میزنید، تا زمانی که یک نسخه از فایل EXE ساخته میشه.
زمان اجرا یعنی زمانی که وقتی روی فایل EXE دابل کلیک می کنید، برنامه شروع به کار میکنه.

اگر زمان کامپایل بالا رفته، احتمالا Absolute Database یونیت هایی برای دلفی داره که بزرگ هستند و شما هر بار آنها را کامپایل می کنید. من نمیدونم Absolute Databse چی هست، و آیا اصلی یونیتی یا پکیجی به دلفی اضافه میکنه یا نه، اگر میکنه و زمان کامپایل بالا هست، فایل های سورسش را از مسیر فعلی به پوشه دیگه منتقل کنید، و فقط فایل های DCU آنها را در اون مسیر نگهداری کنید تا هر بار کامپایل نشه.

اگر زمان شروع به کار برنامه بالا هست، متداولترین علتش اینه که تمام رکوردهای جداول را یکجا با شروع برنامه در حافظه لود می کنید.

mmx110
دوشنبه 15 مهر 1387, 10:33 صبح
درود بر شما جناب كشاورز!
منظور من دقيقاً زمان مربوط به CTRL+F9 تا ايجاد فايل اجرايي است . البته من به سايت اصلي اين كامپوننت هم ايميل زدم و اگر پاسخي گرفتم در همينجا براي دوستان درج مي كنم www.ComponentAce.com
تمام Table ها و كوئري هاي من در حالت UnActiveو بسته هستند و در زمان اجراي برنامه آنها را فعال مي كنم ولي باز هم اين كندي عمليات كامپايل وجود دارد و هنوز علت را نمي دانم...

vcldeveloper
دوشنبه 15 مهر 1387, 11:07 صبح
منظور من دقيقاً زمان مربوط به CTRL+F9 تا ايجاد فايل اجرايي است .
پس همون کاری که در بالا گفتم را انجام بدید، سورس کدهایش را از مسیری که در آن نصب هستند خارج کنید، و فقط فایل های DCU آنها را در آن مسیر باقی بگذارید. این باعث میشه که با هر بار کامپایل برنامه شما، سورس کدهای اون کامپوننت کامپایل نشند و از DCUهای موجود استفاده بشه.

mmx110
دوشنبه 15 مهر 1387, 11:33 صبح
متاسفانه با انجام فرمايش شما هم مشكل رفع نشد!
لازم به ذكره كه اين تاخير در مرحله Linking... عمليات كامپايل اتفاق مي افته و اين مشكل هم مدتي هستش كه در اين پروژه ايجاد شده و از ابتدا نبود پس فكر نمي كنم مربوط به فايلهاي سورس باشد...
باز هم از راهنمايي شما ممنونم دوست عزيز!