View Full Version : باز نشدن سايت
دنیای دلفی
دوشنبه 15 مهر 1387, 22:45 عصر
الان سه الي چهر روز است كه سايت برنامه نويس روزها به صورت عادي باز نمي شود من از طريق سيستم ترجمه Online گوگل بازش مي كنم . ولي آخر شب مثل الان خوب ميشه . لطف كنيد بررسي كنيد .
نفسمون گرفت :متفکر::گریه:
Felony
سه شنبه 16 مهر 1387, 04:50 صبح
من هم دیروز با این مشکل مواجه شدم از ساعت 2 اینطورا بود که سایت بالا نمیامد تا 12 شب تست کردم بازم اوضاع همون بود ، ولی الان که ساعت 5 صبح سایت به راحتی میاد بالا .
arsalansalar
سه شنبه 16 مهر 1387, 08:52 صبح
منم این 2 روز دق کردم:گریه::گریه:
afsharm
سه شنبه 16 مهر 1387, 08:54 صبح
من هم طی دیروز و پریروز دو سه بار به این مشکل برخوردم. البته ممکنه مربوط به قطعی کلی اینترنت در این چند روزه باشه
eniak.master
سه شنبه 16 مهر 1387, 09:02 صبح
من هم با تمام مشغولیاتی که داشتم این یک هفته گذشته بکوب با سایت کار می کردم که این دو سه روزه مخصوصا بعد از ظهر حسابی حالمون گرفته شد. بعید میدونم مال اینترنت باشه به خاطر اینکه صبح ها کار می کنه و باقی سایتها نیز خیلی راحت بالا میان . فکر می کنم با توجه به مراجعات زیاد به سایت پهنای باند کم میاره و یا اینکه یک برادر محترم داره سایت رو حک می کنه !
Hossein Bazyan
سه شنبه 16 مهر 1387, 10:02 صبح
من هم طی دیروز و پریروز دو سه بار به این مشکل برخوردم. البته ممکنه مربوط به قطعی کلی اینترنت در این چند روزه باشه
سلام
فکر نکنم از اینترنت ایران باشه . ما هم دو روز پیش همین مشکل رو داشتیم
vahid4134
سه شنبه 16 مهر 1387, 11:13 صبح
سلام
فکر نکنم از اینترنت ایران باشه . ما هم دو روز پیش همین مشکل رو داشتیم
مشکل از یکی از روترها بوده. چون لوک آپ نمیشده.
cybercoder
سه شنبه 16 مهر 1387, 11:17 صبح
به هر حال مشکل داخلیه یحتمل همون Routing و Lookup چون با T U N N E L و P R O X Y باز می شه
hghyami
سه شنبه 16 مهر 1387, 12:05 عصر
به هر حال مشکل داخلیه یحتمل همون Routing و Lookup چون با T U N N E L و P R O X Y باز می شه
والا با اونام باز نمى شد
A_Salimi
سه شنبه 16 مهر 1387, 15:11 عصر
فکر میکنم تمامی معتادین به سایت برنامه نویس این روزا اعصابشون کاملا به هم ریخته باشه .برای من هم خیلی جالب بود سایت از طریق اینترنت ایرانسل باز میشد ولی از طریق ISP ها قادر به بارگذاری سایت نبودم الان هم همینطوره . . . اگه روزها نمیتونید سایت رو باز کنید فقط کافیه به google پناه ببرید و در کادر جستجوی google فقط بنویسید "برنامه نویس" و از طریق رکوردهای موجود سایت رو باز کنید.دقیقا مثل کاری که من امروز انجام دادم!!
manvaputra
چهارشنبه 17 مهر 1387, 08:33 صبح
سلام دوستان یعنی راه حلی نیست براش؟
hghyami
چهارشنبه 17 مهر 1387, 13:03 عصر
چرا يك host درست حسابى.
Felony
چهارشنبه 17 مهر 1387, 13:36 عصر
چرا يك host درست حسابى.
:متعجب::متعجب::متعجب::متعجب:د وست گرامی برنامه نویس بر پایه ی هاستینگ های سرورهای ایران هاست هستش ، ایران هاست هم یکی از بهترین سرویسهای میزبانی وب ایرانی هست .
++Hichkas
چهارشنبه 17 مهر 1387, 15:11 عصر
لطفا این مشکل رو حل کنید دیگه مردیم .:گریه:
hghyami
چهارشنبه 17 مهر 1387, 16:21 عصر
:متعجب::متعجب::متعجب::متعجب:د وست گرامی برنامه نویس بر پایه ی هاستینگ های سرورهای ایران هاست هستش ، ایران هاست هم یکی از بهترین سرویسهای میزبانی وب ایرانی هست .
والا من چند وقت هست كه سايت barnamenevis رو ميشناسم ولى بر اول نيست كه مشكل داره. در ضمن IRANHOST؟
جالب هست كه تمام سرور ها تو US هست و ميگن بهترين هست. باز هم جاى سوال داره؟
mehdad.koulab
چهارشنبه 17 مهر 1387, 22:01 عصر
سلام
اين بار اول نيست كه اين مشكل رو داره من خودم چند باري با اين مشكل مواجه شدم ولي چون از ف*ي*ل*ت*ر*ش*ك*ن استفاده ميكنم فكر ميكردم به خاطر اونه (چون وقتي ف*ل*ل*ت*ر*ش*ك*ن رو اجرا ميكردم مشكل حل ميشد)
hghyami
چهارشنبه 17 مهر 1387, 22:04 عصر
نه عزيز من كه فيلتر ندارم ولى همين اش و همين كاسه بوده.
SMRAH1
شنبه 20 مهر 1387, 08:26 صبح
دیروز ،جمعه، از صبح تا ظهر هم این مشکل بود.به اینها این رو اضافه کنید که دوشنبه قبل بعد از ظهر هم با یک روز قبل یا بعدش - الان یادم نیست کدوم یکیش- این مشکل بود.یعنی سایت درست باز می شد.من دیروز صفحه اول رو راحت بار می کردم و user و Pass رو می زدم و وارد می شدم،ولی حتی داخل یک تالار هم می رفتم،دیگه بار شدنی در کار نبود (به خیلی سایتهای دیگه هم سر زدم که مشکلی نداشت،هم ایرانی و هم خارجی،فقط سایت برنامه نویس این مشکل رو داشت).
لطفا یکی از مسئولین حداقل پیغام بده بگه «فهمیدیم» (اگر نمی خواهدی دلیلش رو بگید!!!).اگر هم دلیل خاصی داره و راه حل خاص داره بگید تا راحتر تر به سایت دسترسی داشته باشیم.
vahid4134
شنبه 20 مهر 1387, 12:40 عصر
دیروز ،جمعه، از صبح تا ظهر هم این مشکل بود.به اینها این رو اضافه کنید که دوشنبه قبل بعد از ظهر هم با یک روز قبل یا بعدش - الان یادم نیست کدوم یکیش- این مشکل بود.یعنی سایت درست باز می شد.من دیروز صفحه اول رو راحت بار می کردم و user و Pass رو می زدم و وارد می شدم،ولی حتی داخل یک تالار هم می رفتم،دیگه بار شدنی در کار نبود (به خیلی سایتهای دیگه هم سر زدم که مشکلی نداشت،هم ایرانی و هم خارجی،فقط سایت برنامه نویس این مشکل رو داشت).
لطفا یکی از مسئولین حداقل پیغام بده بگه «فهمیدیم» (اگر نمی خواهدی دلیلش رو بگید!!!).اگر هم دلیل خاصی داره و راه حل خاص داره بگید تا راحتر تر به سایت دسترسی داشته باشیم.
این مشکل ربطی به اون مشکل نداشت. اون وقت لوکآپ نمیشد که ربطی به برنامه نویس نداشته و این مشکل رویwating میموند. هرچی بوده یا به برنامه نویس داشته حمله می شده یا کار دیگه ای که لود رو برده بود بالا که سرور توان پاسخ گویی رو نداشته
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.