PDA

View Full Version : سوال: دسترسي به reset و update در frxDBDataset (فست ريپورت)

beginner63
سه شنبه 16 مهر 1387, 07:51 صبح
سلام. چطور ميتونم با كد نويسي به موارد مشخص شده در frxDBDataSet دسترسي داشته باشم؟

http://i37.tinypic.com/c45fk.jpg

تشكر

beginner63
چهارشنبه 17 مهر 1387, 07:39 صبح
آيا چنين امكاني با كدنويسي وجود نداره؟

beginner63
جمعه 19 مهر 1387, 14:10 عصر
فکر کنم باید بیشتر توضیح بدم
من شیء frxDBDataset رو به یک adodataset متصل کردم که در فرمهای مختلف کوئری های متفاوتی از اون میگیرم. یک frxReport هم هست که از این frxDBDataset استفاده میکنه و گزارشهای مختلف رو در اون load میکنم. اما حالا مشکل کجاست: گاهی وقتها پیش میاد که گزارشی رو لود میکنم و چون قبل از اون گزارشهای دیگه ای هم لود شده، در هنگام نمایش frxreport پیغام میگیرم که چند تا از فیلدها وجود نداره در صورتی که اگر برنامه رو دوباره اجرا کنم و مجددا همون گزارش رو اجرا کنم، بدون مشکل اجرا میشه.

vcldeveloper
شنبه 20 مهر 1387, 01:17 صبح
وقتی PrepareReport را فراخوانی می کنید، مگه مقدار پارامتر ClearLastReport در این متد True نیست؟
گزارش های مختلف را به چه شکل لود می کنید؟
مشکل شما چندان ربطی به اون چیزی که در پست اول نوشتید نداره. به فرض هم که امکان مورد نظر شما در پست اول وجود داشت، نوعی پاک کردن صورت مسئله محسوب میشد.

beginner63
شنبه 20 مهر 1387, 12:04 عصر
وقتی PrepareReport را فراخوانی می کنید، مگه مقدار پارامتر ClearLastReport در این متد True نیست؟
preparereport رو فراخوانی نمیکنم، اما ClearLastReport در showReport رو true میذارم

گزارش های مختلف را به چه شکل لود می کنید؟

frxReport1.LoadFromFile(CurrPath+'pers_inf.fr3');
frxReport1.ShowReport(true);
آخرین راهی که به نظرم رسیده همین پاک کردن صورت مسئله هست. کلافه شدم. لطفا روش صحیح رو به من بگید
vcldeveloper
شنبه 20 مهر 1387, 23:46 عصر
قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه. می تونید یک نمونه سورس کد قابل کامپایل که مشکل شما را نمایش میده، اینجا بزارید، تا بشه بیشتر بررسی اش کرد.
در ضمن، نسخه FRایی که استفاده می کنید هم بگید. شاید باگی در اون نسخه FR ایی که استفاده می کنید باشه که در نسخه های جدیدتر برطرف شده.

beginner63
یک شنبه 21 مهر 1387, 14:09 عصر
والا خود من هم موندم چرا اینجوریه. یه خورده دیگه کار میکنم اگر نشد باز مزاحم میشم

rezaemjey
جمعه 15 فروردین 1393, 11:13 صبح
سلام ..... من کاربر جدید و مبتدی هستم
تو برنامه هلو چند گزارش با فرمت fr3 و fp3 هست که میخوام یه تغییراتی توشون اعمال کنم .... فست ریپورت دات نت رو نصب کردم ... فیل رو باز نمیکنه ..... ارور میده فایل رو نمیشناسه ..... البته بگم که با چند ورژن دیگه فست ریپورت هم امتحان کردم که باز نشدند .... میشه لطفا راهنمایی کنین .....