PDA

View Full Version : کمک برای قفل کردن فایل

ALI_2008
سه شنبه 16 مهر 1387, 11:06 صبح
با سلام

من یک فایل با فرمت bin دارم می خواستم بدانم آیا راهی وجود داره که این فایل را با نرم افزاری قفل کنم که توسط نرم افزارهای ادیتور باز نشود با تشکر

Nima NT
سه شنبه 16 مهر 1387, 11:53 صبح
میشه بیشتر توضیح بدین .
این فایل در کجا قراره استفاده بشه ؟
منظور از جلوگیری از ادیت شدن چیه؟

فایل نام برده از گوناگونی زیادی داره ، بهتره مشخص کنید کدوم یکی شون منظورتون هست.

ALI_2008
سه شنبه 16 مهر 1387, 13:01 عصر
میشه بیشتر توضیح بدین .
این فایل در کجا قراره استفاده بشه ؟
منظور از جلوگیری از ادیت شدن چیه؟

فایل نام برده از گوناگونی زیادی داره ، بهتره مشخص کنید کدوم یکی شون منظورتون هست.
با تشکر از پاسخ شما فایل ضمیمه کردم در کل می خواستم بدانم راهی وجود دارد یک فایل را با نرم افزاری قفل کرد که توسط نرم افزارهای ادیت کننده باز نشوند البته زیپ یا ستاپ نشود

Nima NT
سه شنبه 16 مهر 1387, 20:11 عصر
شما میتونید از سیستم های رمزنگاری استفاده کنید ، برنامه هایی هستن که فایل شما رو فرقی هم نمیکنه که چه پسوندی داشته باشند ، رمز میکنن ، در این حالت فایل شما غیر قابل استفاده میشه تا زمانی که با رمزی که شما فایل رو رمزی کردین رمزگشایی بشه ، ولی اگه منظورتون این باشه که یه فایل رمزی بشه تا از دستکاری در امان بمونه و اجرا ( قابل استفاده باشه ) بشه فکر نکنم مصداقی وجود داشته باشه.
اما اگه فایل شما اجرایی باشه ، پاسخ مثبته ، شما میتونید فایل های اجرایی رو با استفاده از برنامه های پکر در برابر دستکاری محافظت کنید بدون اینکه قابلیت اجرایی فایل از دست بره.

ALI_2008
سه شنبه 16 مهر 1387, 20:45 عصر
شما میتونید از سیستم های رمزنگاری استفاده کنید ، برنامه هایی هستن که فایل شما رو فرقی هم نمیکنه که چه پسوندی داشته باشند ، رمز میکنن ، در این حالت فایل شما غیر قابل استفاده میشه تا زمانی که با رمزی که شما فایل رو رمزی کردین رمزگشایی بشه ، ولی اگه منظورتون این باشه که یه فایل رمزی بشه تا از دستکاری در امان بمونه و اجرا ( قابل استفاده باشه ) بشه فکر نکنم مصداقی وجود داشته باشه.
اما اگه فایل شما اجرایی باشه ، پاسخ مثبته ، شما میتونید فایل های اجرایی رو با استفاده از برنامه های پکر در برابر دستکاری محافظت کنید بدون اینکه قابلیت اجرایی فایل از دست بره.
با تشکر فراوان اگر ممکنه این برنامه های پکر قرار دهید فایل اجرایی هم دارم

Nima NT
سه شنبه 16 مهر 1387, 21:31 عصر
قرار دادن لینک برنامه های کرک شده در اینجا ممنوعه و تاپیک قفل میشه ، یه کم صبر کن با پیغام خصوصی بهت میدم.