ورود

View Full Version : سوال: اینترنت آف لاین بر روی دی وی دی

Mask
چهارشنبه 17 مهر 1387, 22:29 عصر
با سلام
بنده به عنوان یک ایده و پیشنهاد با یه سری از دوستان نزدیک به 7 تا 8 گیگا بایت اطلاعات و سایت های پر مخاطب را دان کردیم.
می خواستم برنامه ای بنویسم(من دلفی بلدم) که پس از اجرای اون برنامه وقتی کاربر در بروزر خودش اسم هر سایتی رو نوشت بدون اینکه به اینترنت وصل باشه بیاد از روی دی وی دی اون سایت رو اگه بود باز کنه و اگه نبود مثلا پیغام بده.(یه همچین کاری)
این برنامه رو چگونه باید نوشت و کجا ها باید تغییرات ایجاد کرد.( راستی پس از بسته شدن برنامه سیستم به حالت اول بر گرده.)
لطفا دوستان در مورد این سوال و ساخت برنامه کمک کنند.و کاری به خوب بودن یا بد بودن ابن پیشنهاد نداشته باشند.

afsharm
پنج شنبه 18 مهر 1387, 08:14 صبح
به نظرم سایت‌های پر مخاطب سایت‌هایی هستند که تند به تند به روز می‌شوند مثل همین سایت برنامه نویس یا سایت‌های خبری و... و به همین دلیل نمی‌شود از آنها آرشیو آف لاین تهیه کرد. بعضی سایت‌ها هم هستند که با توجه به این که دیر به دیر به روز می‌شوند (با سرعتی کمتر از روز به روز) خودشان همچین دی وی دی هایی تهیه کرده‌اند مثل ویکی پدیا. ضمنا خود همین کار ویکی پدیا هم می‌تونه مثال و کمک خوبی باشه برای شما. موفق باشید.

Mask
پنج شنبه 18 مهر 1387, 08:28 صبح
به نظرم سایت‌های پر مخاطب سایت‌هایی هستند که تند به تند به روز می‌شوند مثل همین سایت برنامه نویس یا سایت‌های خبری و... و به همین دلیل نمی‌شود از آنها آرشیو آف لاین تهیه کرد. بعضی سایت‌ها هم هستند که با توجه به این که دیر به دیر به روز می‌شوند (با سرعتی کمتر از روز به روز) خودشان همچین دی وی دی هایی تهیه کرده‌اند مثل ویکی پدیا. ضمنا خود همین کار ویکی پدیا هم می‌تونه مثال و کمک خوبی باشه برای شما. موفق باشید.
من که گفتم

لطفا دوستان در مورد این سوال و ساخت برنامه کمک کنند.و کاری به خوب بودن یا بد بودن ابن پیشنهاد نداشته باشند