View Full Version : توروخدا به من sql یاد بدید
rezapassword
پنج شنبه 18 مهر 1387, 07:46 صبح
دوستان سلام:گریه:
من دیگه دارم دیونه میشم
هیچی به من اس کیو ال یاد نمیده:عصبانی++:
تورو خدا بگید از کجا شروع کنم
قدم به قدم
ممنون:تشویق:
reza6384
پنج شنبه 18 مهر 1387, 07:58 صبح
سلام دوست عزیز.
اولا که نام تاپیکی که انتخاب کردید مخالف قوانین سایته و احتمالا این تاپیک پاک میشه.
اما من جواب شما رو در سه بخش میدم. یعنی 3 مرحله داره :
1- باید خود Sql رو یاد بگیرید، نحوه Query گرفتن، Insert , Update , Delete , و همچنین مباحث نرمال که برای این کار باید به کتاب های آموزش Sql مراجعه کنید.
Sql یک Language هست، Structured Query Language. یعنی زبان پرسشه و برنامه نویسی نیست.
2- در مرحله دوم باید از یک DataBase Management System یا DBMS استفاده کنید. از جمله متداولترین DBMS ها SqlServer و Access هستند. البته امکانات SqlServer با Access قابل مقایسه نیست چون خیلی بیشتره. بعد از اینکه DBMS تون رو انتخاب کردید باید نحوه کار با اون رو یاد بگیرید و اینکه در اون چگونه Table بسازید ، چگونه ارتباط بین Table ها رو تعریف کنید،چگونه دیتابیس رو ذخیره و بازیابی کنید و ...
3-در مرجله سوم شما باید یک ارتباط با این دیتابیس موجود روی DBMS برقرار کنید. برای اینکار به یک Connection ، DataAdapter, DataSet , Query نیاز دارید.
rezapassword
پنج شنبه 18 مهر 1387, 08:38 صبح
خوب یه چیزی
اگه یه کتاب بدید ممنون میشم چون گفتم که من میخوام اس کیو ال یاد بگیرم
من تو مرحله دو گیر دارم
نمیتونم چه طو رو چه گونه تیبل بسازم
baran_mehr
پنج شنبه 18 مهر 1387, 13:25 عصر
سلام گلم.
به ادرس زیر سر بزن یکی از دوستامون اونجا مطالب خوبی گذاشتن.
اینم آدرس عزیزم (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=106494)
گلم به این آدرس ها هم سر بزن
آموزش SQL قسمت اول تا قسمت دهم (http://iranictnews.ir/related/40740/R_43230_____آموزش-SQLserver--بخش-اول-.htm)
baran_mehr
پنج شنبه 18 مهر 1387, 13:44 عصر
برای ساختن Table تو SQL 2000 میتونی وارد Enterprise Manager بشی و بعد از انتخاب سرور دیتابیس رو باز کنی و بر روی Table راست کلیک کنی و گذینه New Table رو بزنی و فیلد ها و نوع اونها رو مشخص کنی به همین سادگی.
rezapassword
پنج شنبه 18 مهر 1387, 16:16 عصر
برای ساختن Table تو SQL 2000 میتونی وارد Enterprise Manager بشی و بعد از انتخاب سرور دیتابیس رو باز کنی و بر روی Table راست کلیک کنی و گذینه New Table رو بزنی و فیلد ها و نوع اونها رو مشخص کنی به همین سادگی.
مشکل من اینکه که این برنامه تو عکس رو ندارم
baran_mehr
پنج شنبه 18 مهر 1387, 16:24 عصر
عزیزم این برنامه همون SQL هست.نداریش؟؟
خوب Access که داری؟؟ اگه Access داری بگو تا تو اون بهت بگم.(شاد باش و شادی رو هدیه بده)
Itist82
پنج شنبه 18 مهر 1387, 16:52 عصر
مشکل من اینکه که این برنامه تو عکس رو ندارم
خوب برید یه سی دی SQL Server 2000 یا 2005 بخرید و نصب کنید. این که غصه خوردن نداره! بعد برید توی محیط Enterprise manager. برای اس کیو ال نوشتن هم برید توی Query Analyser. البته اینا مال 2000 بود، 2005 یه کم فرق داره.
baran_mehr
پنج شنبه 18 مهر 1387, 17:04 عصر
داداشی اینم طریقه ساخت جدول تو اکسس.خوش باشی گلم
از منوی File گذینه New رو بزن و بعد Blank Database رو انتخاب کن و یه نام برای دیتابیست انتخاب کن و Create رو بزن حالا برای ساختن Table از زیر منوی Object گذینه Tables رو انتخاب کن(در حالت عادی انتخاب هست). و بعد بر روی گذینه اول یعنی Create table in design view دو بار کلیک کن حالا یه صفحه برات باز میشه که تو ستون Field name میتونی نام فیلدت رو بنویسی و در ستون جلوی اون نوع فیلدت رو انتخاب کنی.بعد از انجام این کارها و وارد کردن فیلدهات .دکمه خروج رو بزن و بعد سوال میکنه که میخوای جدولت رو ذخیره کنی و شما Yes رو بزن و یه نامی به جدولت بده و OK کن. اگر تو جدولت فیلد کلیدی رو انتخاب نکردذه باشی به شما پیغامنی میدهد که ایا میخواهید فیلدی رو به عنوان کلید انتخاب کند و شما No را بزنید.
حالا یه دیتابیس با یک جدول تو Access دارید.
rezapassword
جمعه 19 مهر 1387, 13:59 عصر
سلام من اینو که گفتید دارم
حالا بگید برم کدوم قسمت
این عکس رو ببنید
تازه هم ویندوز ریختم
http://i35.tinypic.com/25qfyc3.png
baran_mehr
جمعه 19 مهر 1387, 14:26 عصر
دوست عزیز توضیحی که من دادم برای SQL 2000 هست. اما ورژن شما 2005 هست.من با 2005 کار نکردم هنوز.
دوستانی که با 2005 کار کردن میتون به شما کمک کنن.
مرسی
HOSSINKEY
شنبه 20 مهر 1387, 00:55 صبح
نمی دونم به جوابت رسیدی یا نه ؟
اما جوابت اینه:
sql ای که روی سیستم شما نصبه نسخه express از sql 2005 است و به خودی خود مکانی رو برای ساخت پایگاه وجدول رو به صورت ویزارد نداره اما اگه بخواهی اینکار رو با همین نسخه انجام بدی باید استدیوی او رو که در حدود 45 مگ هست دانلود کنی( با سرعت دانلود در ایران!) خواستی بگو لینک اونو میزارم وگرنه از من میشنوی سی دی sql نسخه کاملشو بگیر تا محدودیت هایی برات نداشته باشه(پایگاه کمتر از 4g و شبکه ای حداکثر 10 نفره:متفکر:)
rezapassword
شنبه 20 مهر 1387, 07:32 صبح
باید بگم نسخه فول یا پروفشنال ؟
ممنون
rezapassword
یک شنبه 21 مهر 1387, 07:51 صبح
خوب حالا بگید چه طور تیبل بسازم
ممنون
khadem1386
سه شنبه 05 آذر 1387, 11:11 صبح
SQL Server Management Studio Express
تو گوگل search کن
اینرو که دانلود کنی می تونی بوسیله آن table بسازی
حتی می تونی توی server وب (remote) هم کنترل داشته باشی و جدول بسازی و فیلد تعریف کنی و هرچیز دیگه
بعد از نصب یک گزینه به گزینه عکسی که فرستادی اضافه می شه.
mpmsoft
سه شنبه 05 آذر 1387, 11:51 صبح
دوست عزیز شما لطف کنید برید بازار و سی دی SQL Server 2005 Developer Edition رو بخرید و روی سیستمتون نصب کنید و اون وقت می تونید از SQL Server Management Studio استفاده کنید
ظاهرا شما فقط MSSQL Service رو نصب کردید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.