ورود

View Full Version : سوال: اشتراک adsl برای 2 سیستم

Mask
پنج شنبه 18 مهر 1387, 08:45 صبح
با سلام
من کلی سرچ زدم و چند پست قبلی رو خوندم و بهم جواب نداد برا همین مجبور به این پست شدم.
من توخونه دوتا سیستم دارم (سیستم 1 و 2) سیستم 1 رو با کارت شبکه و مودم adsl به اینترنت وصل کردم و با یه کارت شبکه دیگه سیستم 1 رو به 2 وصل کردم.
شبکه کاملا برقراره و اطلاعات راحت ردوبدل میشه اما اینترنت شر نمی شه.
و کار زیر رو هم کردم .

برای share کردن adsl: اگر می خواهید از امکانات ویندوز استفاده کنید properties کانکشن adsl رو باز کنید، تب advanced رو باز کنید و چک باکس allow other network users to connect... رو تیک بزنید.
اما این پیغام رو داد و من ok کردم.

---------------------------
Network Connections
To enable Internet Connection Sharing a connection must be selected for the private network. Please select a connection from the list of available connections.
OK

بعد اومدم در قسمت Home networking connection حالت Local Area Connection 2 رو انتخاب کردم چون این کانکشن همون کانکشنیه که باهاش سیستم 2 وصل شده اما باز این پیغام رو داد.

Network Connections
When Internet Connection Sharing is enabled, your LAN adapter will be set to use IP address 192.168.0.1. Your computer may lose connectivity with other computers on your network. If these other computers have static IP addresses, you should set them to obtain their IP addresses automatically. Are you sure you want to enable Internet Connection Sharing?
Yes No

که من yes رو وقتی میزنم این پیغام میاد.

Network Connections
Since this connection is currently active, some settings will not take effect until the next time you dial it.
OK

و بعد از چند ثانیه این ارور میاد

Network Connections
Cannot enable shared access.

Error 765: Internet Connection Sharing cannot be enabled.
A LAN connection is already configured with the IP address
that is required for automatic IP addressing.
OK

دوستان لطفا کمک کنید مشکل از کجاست.
راستی getway سیستم 2 رو برابر با ip سیستم 1 قرار دادم.
ممنون.

online_mansoor2007
پنج شنبه 18 مهر 1387, 08:54 صبح
سلام

لطف کنید IP همه کارت شبکه ها رو با توضیح که این از کدوم کارت شبکه هست و این کدوم .... بزارید .

Itist82
پنج شنبه 18 مهر 1387, 17:31 عصر
منم از یه اشتراک ای دی اس ال برای دو تا کامپیوتر استفاده کردم اما فعلا قصد ندارم پshare باشه، مشکل اینه که اونی که با یو اس بی وصله هی وصط کار انگار قطع می شه، رسیو نداره. چرا؟

Mask
پنج شنبه 18 مهر 1387, 19:33 عصر
با سلام
ip سیستم 1 که مودم بهش وصله 192.168.0.1 و Local Area Connection اسم کارت شبکشه.
ip سیستم 2 که با کارت شبکه به سیستم 1 وصله برابر 192.168.0.2 هستش . getway برابر ip سیستم 1 یعنی 192.168.0.1 هست.
ip کارت شبکه دوم روی سیستم 1 که اتصال بین سیستم 1 و 2 رو برقرار کرده برابر 192.168.0.3 هستش.و اسم کانکشنش Local Area Connection2 هست .

Mask
یک شنبه 21 مهر 1387, 19:27 عصر
کسی جواب نمی ده

online_mansoor2007
دوشنبه 22 مهر 1387, 08:44 صبح
سلام .

ببینید شما باید IP کارت شبکه ای که اینترنت از طریق اون share میشه رو برابر با 192.168.0.1 بزاری و مابقی را هر چی دوست داری . پس بنابر این IP کارت شبکه Local Area Connection2 را برابر با 192.168.0.1 قرار بده و بعد sharing را روش فعال کن .

Mask
سه شنبه 23 مهر 1387, 23:53 عصر
فایده ای نداشت دوست عزیز.

adminf
چهارشنبه 24 مهر 1387, 21:15 عصر
دوست عزیز شما این کارو امتحان کن :
ip کارت شبکه دوم سیستم اول رو بزار 192.168.0.101و گیت وی رو 192.168.0.1 و ip کارت شبکه سیستم دوم رو بزار 192.168.0.102 و گیت وی سیستم دوم رو 192.168.0.101 بزار.