View Full Version : جدول بدون فیلد Primary Key
edisoon
پنج شنبه 18 مهر 1387, 22:32 عصر
من جدولی دارم که فیلد خاصی را نمیتوانم بصورت Primary Key برای آن درنظر بگیرم. حال سئوال من این است که اگر جدولی که رکوردهای بسیار زیادی در آن ذخیره میشود دارای Primary Key نباشد آیا مشکلی درآینده پیش خواهد آمد یا خیر.
البته میتوانم یک فیلد AutoNumber به آن اضافه کنم و آنرا PrimaryKey قرار دهم ولی از این فیلد هرگز استفاده نخواهم کرد. آیا صلاح میدانید این کار را انجام دهم؟
یا اگر فکر میکنید بهتر است روی یکی از فیلدها Index بگذارم نیز بگویید.
من از sql2005 استفاده میکنم.
whitehat
جمعه 19 مهر 1387, 17:42 عصر
این جدول حاوی چه اطلاعاتی است؟ معمولا برای این گونه جداول بهتره همانطور که گفتید یک فیلد Auto Number بگذارید تا به نرمال سطح 3 تبدیل شود، هر چند ممکنه فعلا به آن نیاز نداشته باشید. کاربرد این جدول بسیار می تونه در جواب این سوال موثر باشه
edisoon
شنبه 20 مهر 1387, 00:06 صبح
از جوابتون ممنونم. (من زیاد حرفه ای نیستم ولی دیتابیس بزرگی رو طراحی میکنم به خاطر همین گیج شدم و انبوهی سوال برام پیش اومده) درسته که از قدیم گفتن کارهای بزرگ رو نباید به آدمهای کوچیک سپرد ولی از این دست اشتباهات در دنیای اداری ما زیاد اتفاق میفته که اینم یکیشه، ولی به هر حال تمام تلاش من اینه که با کمک گرفتن از اساتیدی مثل شما این پروژه رو خراب نکنم.
به هر حال باید خدمتتون عرض کنم که این جدول یک جدول اطلاعات اداری بسیار مهم و پرکاربرد و پرمراجعه با انبوهی از اطلاعات (هرماه بالای 20هزار رکورد به این جدول اضافه میشود) که 6 فیلد اول آن همگی ID هستند که به جداول دیگر مربوط میشوند. و این جدول تقریبا آخرین زیرمجموعه جداول بنده در دیتابیس میباشد.
به عکس اول ضمیمه یه نگاهی بندازید
آیا باز هم به نظر شما بهترین کار همان نرمال سازی سطح 3 با یک فیلد AutoNumber PrimaryKey در این جدول میباشد؟
آیا با این حجم انبوه از اطلاعات چه موارد مهمی را باید برای آینده مدنظر داشته باشم؟ اگه بخواهید نصیحتی به یک تازه کار بکنید چه نصیحتی میکنید؟
-----------------------------------------------------------
یه سئوال دیگه هم داشتم و اون اینکه در یک جدول ترکیب چهار فیلد من یک Key را تشکیل میدهد. آیا باز هم این کار درست است یا نه؟ از این نوع جداول در دیتابیس من با 3 یا 4 فیلد ترکیبی برای Key بسیار استفاده شده است و به عقل ناقص من روش دیگه ای نرسیده.
به عکس دوم ضمیمه یه نگاهی بندازید
whitehat
شنبه 20 مهر 1387, 11:58 صبح
آیا باز هم به نظر شما بهترین کار همان نرمال سازی سطح 3 با یک فیلد AutoNumber PrimaryKey در این جدول میباشد؟
بهتره در مورد مراجعات و نحوه کوئری گرفتن کمی توضیح دهید
آیا با این حجم انبوه از اطلاعات چه موارد مهمی را باید برای آینده مدنظر داشته باشم؟
حجم مسئله مهمی نیست، تنها محدودیت شما فضای هارد است. شما باید به فکر کارایی باشید. در مورد نحوه اندیس گزاری در همین بخش جستجو کنید
یه سئوال دیگه هم داشتم و اون اینکه در یک جدول ترکیب چهار فیلد من یک Key را تشکیل میدهد. آیا باز هم این کار درست است یا نه؟
اینم به نحوه گزارش گیری شما بستگی داره، اگه مراجعات بیشتر به این چهار کلیده بهتره آنها را در جدول جدید قرار دهید و یک کلید برای آن در نظر بگیرید. در غیر این صورت می توانید از همین روش استفاده کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.