PDA

View Full Version : انتخاب یک زبان برنامه نویسی

ابی بنی حسینی
جمعه 19 مهر 1387, 09:05 صبح
خدمت عزیزان و اساتید معظم - با سلام
بنده چند سالی با foxpro تحت داس برنامه نویس کرده ام. مدتی است با ویژوال فاکس کار میکنم در کار با بانکهای اطلاعاتی خیلی خوبه. یه سئوال دارم و اون اینکه اگه بخوام یک زبان برنامه نویسی جدید شروع کنم پیشنهاد بین ویژوال بیسیک و دلفی و سی شارپ کدومه؟
با تشکر

Mahmood_M
جمعه 19 مهر 1387, 11:32 صبح
این سئوال رو نباید در یکی بخشهای دلفی یا VB یا #C مطرح کنید ، معمولا در این مواقع جوابهایی که داده میشه سرشار از تعصب ( البته کاذب ! ) هست ...
ولی به هر حال دور VB رو خط بکشید و در مورد دلفی یا #C یا ... تحقیق کنید و یکی رو انتخاب کنید ...
بهتره سئوالتون رو در تالار دیگه ای مطرح کنید ...

من به عنوان کسی که با دلفی کار میکنه ، می گم دلفی خوبه اما در مورد سایر زبانها نمی تونم مطمئن نظر بدم ( البته کمی با ++C و VB کار کردم و تحقیق کوچکی هم در موردشون داشتم )

نکته ای که مهمه اینه که شما هدفتون از برنامه نویسی چی هست ، اگه برای ساخت نرم افزارهای تجاری یا به نوعی کسب درآمد می خواید یاد بگیرید ، من دلفی رو پیشنهاد میکنم ، البته #C هم می تونه مناسب باشه ، اما برای اهدافی مثل ساخت بازی یا برنامه های سیستمی یا کار با پرتها و اهداف مشابه شدیدا ++C توصیه میشه ...

لینکهای زیر هم میتونه برای انتخاب مفید باشه :
دلفی : http://delphi.about.com/cs/azindex/a/blnewcomers.htm

سی شارپ : http://cplus.about.com/od/introductiontoprogramming/p/profileofcsh.htm

سی پلاس پلاس : http://cplus.about.com/od/introductiontoprogramming/p/profileofcpp.htm

موفق باشید ...

ariobarzan
شنبه 20 مهر 1387, 11:31 صبح
من هم صحبت دوستمون يعني تحقيق بيشتر در اين زمينه را پيشنهاد ميكنم
من با دلفي كار ميكنم تا حالا چيزي كم نداشته
كار با سخت افزار - ويندوز - پايگاه داده هاي مختلف - كمپوننت هايي كه ميشه براي دلفي گير آورد عاليه
و از اينكه با دلفي كار ميكنم خيلي راضيم
البته نظر ساير برنامه نويس ها ي وي بي يا .... را هم جويا شويد
اينجا همه مثل من عشق دلفي هستن و احتمالا تعصبي
شما صحبت بقيه را هم بشنويد و بعد تصميم بگيريد
موفق باشيد

rezaghman
چهارشنبه 15 آبان 1387, 16:51 عصر
من هم صحبت دوستمون يعني تحقيق بيشتر در اين زمينه را پيشنهاد ميكنم
من با دلفي كار ميكنم تا حالا چيزي كم نداشته
كار با سخت افزار - ويندوز - پايگاه داده هاي مختلف - كمپوننت هايي كه ميشه براي دلفي گير آورد عاليه
و از اينكه با دلفي كار ميكنم خيلي راضيم
البته نظر ساير برنامه نويس ها ي وي بي يا .... را هم جويا شويد
اينجا همه مثل من عشق دلفي هستن و احتمالا تعصبي
شما صحبت بقيه را هم بشنويد و بعد تصميم بگيريد
موفق باشيد

قضیه خیلی ساده است. اول باید دید شما هدفتون از برنامه نویس شدن چیه؟ بعد می شه تصمیم گرفت. اصلا هم فکر آسونی و سختی نکن. این همه نفر یاد گرفتن تو هم می تونی.

Omid_hope
پنج شنبه 16 آبان 1387, 10:27 صبح
سلام من هم مثل بقیه دوستان دلفی کار هستم و دلفی فوق العاده در پیشرفت برنامه نویسی به من کمک کرده به خصوص که پایش پاسکال هست . من خیلی ازش راضی هستم هر امکانات سخت افزاری و نرم افزاری بخوای داره . باز خودت باید تصمیم بگیری روی سی شارپ هم تحقیق کن .

mafazel
پنج شنبه 16 آبان 1387, 11:01 صبح
نظرات مغرضانه یک متعصب دگم انحصار طلب:لبخند:
1- دلفی :بوس::قلب:
2- جاوا :خجالت:
توضیح واضحات:
یک زبان برنامه نویسی هست بنام C (و هم خانواده هایش)- برنامه نویس های زبون بسته C (قربونشون برم) مثلا میخوان یک متغیر Integer بنام i تعریف کنند باید بنویسند:

void main (void)
{
int **&& __i__ ;
return void;

در همین لحظه کامپیوتر هنگ میکنه و Ctrl+Alt+Del هم جواب نمیده و باید کنترل-آلت-ریست رو استفاده کنید. اگر نشد کنترل-آلت-دوشاخ برق رو عمل کنید.
خوب آدم ناراحت میشه این طفلکیا اینقدر زجر میکشن :عصبانی++:و خودشون رو با اسم زبان C دلخوش می کنند.
مورد دوم: یک یوتیلیتی هست که بعضی ها باش برنامه می نویسند اسمش ویژوال بیسیکه :قهقهه:. کارهای جالبی باش میشه کرد. مثلا یه تابع داره که متن داستان بز بز قندی رو بعنوان پارامتر ورودی بهش میدین، اونو با استفاده از Speach Engine ویندوز براتون میخونه تا خوابتون ببره تازه هوشمند هم هست وقتی به عبارت «منم منم مادرتون» میرسه اونو با صدای زنونه پخش میکنه. بهر حال سرگرمی جالبیه :قهقهه::قهقهه::قهقهه:

از این شوخیها که بگذریم (ما مخلص همه وی بی کارا هستیم.)
امروزه همه این زبانها موازی شدن و هیچ یک چیزی از دیگری کم ندارند. معمولا بستگی به شرایط محیطی داره که شما یک زبان رو انتخاب کنید. مثلا توی شرکتی کار پیدا میکنید که C کار میکنند. طبعا شما هم C کار می شوید.
در مجموع منهم دلفی رو پیشنهاد می کنم چون پیچیدگی های C رو نداره و حداقل توی ایران تعداد برنامه نویس های اون و سورس و مثال خیلی زیاده.